نمونه هاي آزمايشي اين کوله پشتي ها در حال حاضر در ساختمان بخش مهندسي برق دانشگاه برکلي به کار گرفته شده اند. در اين نمونه ها با جابجا شدن کاربر در داخل ساختمان، اطلاعات محيط اطراف به سرعت گردآوري شده و به صورت تصاوير سه بعدي بيرون داده مي شود. اين تصاوير مي توانند به صورت نقشه هاي واقعي سه بعدي در کنار هم گردآوري شوند.
محققاني که بر روي نسل سريع مدل هاي سه بعدي شهري نظير برنامه گوگل ارت ((Google Earth کار کرده است، مسئوليت اين پروژه را بر عهده دارند.
به نظر مي رسد ارتش نيز براي به دست آوردن نقشه مناطق جنگي به اين پروژه علاقه مند شده است. اگر اين پروژه عملي شود، نيروي هوايي مي تواند همزمان با نيروي زميني از موقعيت نيروها باخبر شده و کمک رساني کند.
اين سيستم از اسکن مکانياب ليزري هيوکو استفاده مي کند. چهار دوربين اطراف کاربر را پوشش مي دهند. الگوريتم هاي ترکيبي که توسط محققين اين دانشگاه به کار گرفته شده اند، اين تصاوير را به مدل 3بعدي واقعي تبديل مي کنند.
اينکه يک انسان مي تواند با جابجايي و بالا و پايين رفتن، مدل هاي 3بعدي تهيه کند؛ نسبت به مدل هاي قبلي که توسط ربات ها انجام مي گرفت، بهتر است چرا که قدرت مانور و جابجايي بالاتري دارد. از اين دستگاه مي توان براي کاربردهايي نظير رسم نقشه غارها و مناطق زيرزميني نيز استفاده کرد.
مدير اين تيم تحقيقاتي مي گويد: "به زودي نقشه تمام نقاط جهان کشيده خواهد شد و بدون اينکه به محلي سفر کنيد، مي توانيد تصاوير سه بعدي مربوط به آن را مشاهده کنيد."
تصاوير زير تعدادي از مدلهاي آزمايشي ساخته شده از اين محصول را نشان مي دهد.