به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني "شب آفتابي" در بخشي از اين يادداشت که در دفترچه معرفي «شب آفتابي» منتشر شده است، ميخوانيم:
از صندلي خبري نيست. زن و مرد در دو سمت به صورت مسجدي و بسيار فشرده مينشينند و جمعيت انبوه ديگري در بيرون اين سالن و در بيرون پادگان سرک ميکشند تا چيزي ببينند. «سن» يا صحنه اصلي نمايش کوه مقابل است، منطقه اي وسيع با چشم اندازي گسترده و پستي ها و بلندي هاي متعدد و متنوع. دو ضلع جانبي سالن که اضلاع طولي مستطيل سوله را را تشکيل مي دهند با چادر برزنتي پوشيده شده است.
کارگردان هر وقت لازم بداند اين دو پرده بزرگ را از دو سوي سالن پايين مي آورد و دو خيابان را از بيرون سالن و در سمت راست و چپ تماشاگران به به سن و صحنه مقابل اضافه مي کند. با اين خيابان ها که در مجاورت کوه قرار دارند، صحنه نمايش چند برابر بزرگتر مي شود. وقتي اين پرده هاي جانبي پايين نيامده، کارگردان با انداختن سايه و نور پردازي روي اين پرده ها تصوير و حرکت ايجاد مي کند و مردم از بلندگو هاي قوي داخل سالن صداي گفتگوي سايه ها را همزمان با تحرک آنها روي پرده ها مي بينند.
علاوه بر اين فضاي پهناور پر امکان، دو چيز از آغاز تا انجام دائما تاثيرگذار است، موسيقي و نور، انواع آهنگ ها و نغمه ها و صدا ها از تلاوت قرآن، موسيقي فيلم محمد رسول الله و نوحه خواني و صداي توپ و تانک متناسب با موضوع ها و مضمون نمايش و نيز انواع نور ها و رنگ ها، بيننده را يک لحظه به خود نميگذارد.
شايان ذکر است، نمايش ترکيبي و سه بعدي «شب آفتابي» که بارها در اقصي نقاط کشور به اجرا در آمده است از 17 رمضان در تهران آغاز شده و در روزهاي ماه شوال نيز ادامه خواهد يافت.
محل اجراي اين نمايش لشگر 27 محمد رسول الله(ص) در بزرگراه بسيج است و بليطهاي آن در نمايشگاه بينالمللي قرآن کريم توزيع خواهد شد.
غلامعلي حداد عادل، رييس کميسيون فرهنگي مجلس در يادداشتي به توصيف «شب آفتابي» که اين شبها در تهران برگزار ميشود پرداخته است و اين نمايش ديدني را روايتي جذاب براي مخاطب خوانده است.