رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های کارگران ایران گفت: دستمزد فعلی کارگران شاید پاسخگوی 8 روز معیشتی کارگران باشد و درخواست اصلاح قانون کار با اعمال نظرات جامعه کارگری و حتی کارفرمایی از مطالبات کانون عالی انجمن کارگران ایران است.

به گزارش مشرق، غلامرضا عباسی رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: افزایش دستمزد کارگران و درنظر گرفتن نظرات نماینده کارگران و کارفرمایان در اصلاحیه قانونکار از درخواست‌های کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران است.

وی تأکید کرد: حداقل حقوق کارگری در ایران به هیچ وجه پاسخگوی معیشت خانواده نبوده و حتی این رقم پاسخگوی 8 روز زندگی نخواهد بود. 

عباسی افزود: پایین بودن دستمزد کارگران از دغدغه‌ها و معضلات جامعه کارگری بوده و باید به گونه‌ای تنظیم شود که به واقعیت‌های معیشتی نزدیک باشد. 

وی دولت را محور اصلی در تعیین دستمزد معرفی کرده و گفت: با توجه به اینکه در شورای عالی کار، دولت در دو نقش کارفرمای بزرگ و حاکمیتی ظاهر می‌شود، بنابراین نظرات تعداد اندک نمایندگان کارگری در مصوبات شورای عالی کار اثرگذار نیست.

رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های کارگران ایران، تشریح کرد: کمیته‌های دستمزدی با توجه به وظیفه این کانون، همه ساله در سطح کشور ایجاد شده و بررسی‌هایی را براساس معیشت، تورم و دیگر مسائل جامعه کارگری انجام داده و نتایج نهایی پس از ارسال به دفتر مرکزی کانون عالی به شورای عالی کار ارسال می‌شود.

وی افزود: نتایج صورت‌گرفته باید به صورت سه‌جانبه یعنی توسط دولت، کارگر و کارفرما بررسی شده و تصمیمات نهایی اتخاذ شود، اما در این میان به دلیل فقدان صداقت کافی، نظرات جامعه کارگری به طور کامل اعمال نمی‌شود.

عباسی نقش حاکمیت دولت را در تصمیم‌گیری‌های یکجانبه مؤثر دانست و گفت: دولت در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها در خصوص جامعه کارگری به خصوص اصلاح قانون کار به صورت یکجانبه عمل کرده و این نارضایتی کارگران را در پی دارد.

وی جامعه کارگری را نجیب‌ترین قشر جامعه دانست و افزود: اعتراض کارگران و تشکل‌های رسمی کارگری در جهت تأمین معیشت اجتماعی بوده و تجربه نشان داده این قشر در صحنه‌های انقلاب و نظام از اولین‌ها و پیشگامان هستند. 

عباسی، اصلاح قانون کار را از دیگر موضوعات بسیار مهم در جامعه کارگری عنوان کرده و افزود: دولت برخلاف آنچه که در برنامه پنجم، مجلس را مکلف به اصلاح قانون کار با نظر شرکای سه‌جانبه و با مؤلفه‌های مشخص کرده بود، متأسفانه نظرات جامعه کارگری و حتی کارفرمایان را لحاظ نکرده و لایحه مورد نظر را به صورت یکجانبه تقدیم مجلس کرده است. 

رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های کارگران ایران تأکید کرد: با وجود همه اعتراضات، دولت هیچ توجهی نکرده و نظرات قشر کارگران را که همراه با خانواده‌هایشان بیش از نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، درنظر نگرفته است. 

وی افزود: گوش شنوایی برای شنیدن دغدغه‌ها و معضلات کارگران و نمایندگان جامعه کارگری وجود نداشته و کانون عالی به عنوان نماینده رسمی کارگران اعتراضی جدی دارد. 

عباسی گفت: آنچه به مجلس شورای اسلامی ارسال شده، باید عودت داده شود و پس از اعمال نظرات جامعه کارگری و کارفرمایی، برای بررسی به مجلس برده شود.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناشناس ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۱
    0 0
    دولت اگر به فکر جامعه کارگری بود هیچ وقت مدیرانش حقوقهای نجومی ووامهای نجومی کلان نمی گرفتندمدیران نجومی دولت نشان دهنده اشرافی گری عده ی خاص در جامعه می باشد وقشر کارگر اگر مظلوم واقع شده است به دلیل اشرافی گری برخی مدیران وبی توجهی دولت نسبت به جامعه کارگری است وحمایت دولت از اشرافگر هاست ودرنظر گرفتن منافع کار فرمایان است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس