فروردین ۱۳۲۵: اولین بازی تاریخ باشگاه دوچرخه سواران روز ۳۱ فروردین در امجدیه برگزار شد و این تیم در یک بازی دوستانه مقابل گیو بندرانزلی به میدان رفت و ۱- صفر به پیروزی رسید.
آذر ۱۳۲۵: تیم فوتبال دوچرخه سواران در اولین بازی رسمی تاریخ خود در هفته اول جام باشگاههای تهران با نتیجه ۳-۱ به سرباز باخت.
خرداد ۱۳۲۷: تیم دوچرخه سواران قهرمان جام حذفی تهران شد. عقاب حریف آبی پوشان در دیدار فینال بود که در این بازی حاضر نشد و تیم دوچرخه سواران اولین قهرمانی تاریخ خود را بدست آورد.
فروردین ۱۳۲۸: باشگاه دوچرخه سواران اولین باشگاه ایرانی شد که صاحب نشریه اختصاصی شد. اولین شماره مجله دوچرخه سواران روز ۱۵ فروردین چاپ شد. دو هفته نامه دوچرخه سواران به سردبیری صدری میرعمادی هر دو شنبه با قیمت ۵ ریال به روی دکه ها می رفت.
فروردین ۱۳۲۸: اولین انتخابات هیات مدیره باشگاه دوچرخه سواران در محل باشگاه برگزار شد. دانایی فر، گرائیلی، ملکی، عمواوغلی و آودیان اولین اعضای هیات مدیره انتخابی باشگاه بودند و ناصر ملکی نیز به عنوان مدیر داخلی باشگاه انتخاب شد.
مهر ۱۳۲۸: تیم سرباز منحل شد و تمام بازیکنان این تیم که نظامی و اغلب ملی پوش بودند به تیم دوچرخه سواران پیوستند که قدرت مضاعفی به این تیم بخشید.
بهمن ۱۳۲۸: نام باشگاه دوچرخه سواران به تاج تغییر یافت.
اردیبهشت ۱۳۲۹: تیم فوتبال تاج قهرمان جام باشگاههای تهران شد. این اولین قهرمانی تیم تاج در مسابقات جام باشگاههای تهران بود.
شهریور ۱۳۲۹: تیم فوتبال تاج به عنوان اولین تیم باشگاهی ایرانی راهی سفر خارجی شد. تیم تاج برای شرکت در جشن استقلال افغانستان راهی کابل شد و در دو بازی دوستانه مقابل تیم ملی افغانستان و دانشگاه کابل یک برد و یک باخت بدست آورد.
اسفند ۱۳۲۹: در اولین دوره بازیهای آسیایی که در دهلی برگزار شد، ۲۲ نفر از ۶۴ ورزشکار کاروان تیم ایران از باشگاه تاج بودند از جمله: عارف قلی زاده، محمود بیاتی، نادر افشار علوی، پرویز کوزه کنانی و ژرژ مارکاریان بازیکنان تاج بودند که به همراه تیم ملی فوتبال مدال نقره را کسب کردند.
مهر ۱۳۳۲: تعدادی از ستارگان تاج به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه، راهی تیم نادر شدند و تاج با از دست دادن ستارگان خود دچار نزول شدیدی در مسابقات تهران شد. علی دانایی فر سرمربی تاج نیز به همراه این بازیکنان راهی نادر شد.
دی ۱۳۳۴: به علت عدم اختلاف بین سرپرست تیم ملی با بازیکنان تاج در سفر به عراق، ۱۳ بازیکن تیم تاج از خرمشهر به تهران بازگشتند و به مدت ۳ ماه از حضور در مسابقات رسمی محروم شدند. علت اختلاف این بود که سرپرست تیم ملی در خرمشهر به علی دانایی فر مربی تیم تاج که در این سفر میهمان تیم ملی بود، گفته بود در بغداد باید به هتل دیگری بروند!
شهریور ۱۳۳۶: تیم تاج به عنوان نماینده تهران در مسابقات قهرمانی کشور در اصفهان شرکت کرد و با پیروزی ۳- صفر در فینال مقابل تیم تبریز قهرمان ایران شد.
دی ۱۳۳۶: تیم تاج در جریان مسابقات باشگاههای تهران مقابل داریوش با نتیجه ۱۸- صفر پیروز شد که این بهترین برد تاریخ باشگاه تا به امروز است. در گزارش این بازی آمده است: "حسن سلوک و همکاری و عصبانی نشدن افراد تیم داریوش قابل ذکر است"!
تیر ۱۳۴۲: با تاسیس باشگاه پاس، تعدادی از بازیکنان نظامی تاج نظیر حشمت مهاجرانی، حسن حبیبی، منوچهر حبیبی و محمد رنجبر راهی این تیم شدند. جدایی این بازیکنان و بازنشستگی چند ستاره دیگر باعث افت تیم فوتبال تاج شد، بطوری که این تیم تا شش سال بعد زیر سلطه پاس و دارایی بود و نتوانست قهرمان شود.
فروردین ۱۳۴۷: بعد از انحلال شاهین و پیوستن ستارگان این تیم به پرسپولیس، یک دیدار دوستانه بین تاج و پرسپولیس در امجدیه برگزار شد که سرآغاز رقابت دو تیم در طول دهه های بعدی بود. اولین دربی پایتخت به تساوی بدون گل انجامید.
اسفند ۱۳۴۸: زدراکو رایکوف سرمربی اهل یوگسلاوی هدایت تیم فوتبال تاج را بر عهده گرفت. حضور رایکوف در تیم تاج آغاز فصل جدیدی در تاریخ این باشگاه بود. حقوق ماهیانه رایکوف در تاج ۶۵۰۰ تومان بود.
فروردین ۱۳۴۹: تیم تاج قهرمان جام باشگاههای آسیا شد. این اولین قهرمانی یک تیم ایرانی در عرصه مسابقات باشگاهی آسیا بود. تاج در فینال ۲-۱ مقابل هاپوئل اسرائیل پیروز شد.
بهمن ۱۳۴۹: تاج با پیروزی ۲-۱ مقابل پاس در فینال لیگ ایران، اولین قهرمان لیگ لقب گرفت.
شهریور ۱۳۵۲: تیم تاج در جریان لیگ تخت جمشید در یک بازی عجیب با نتیجه ۶- صفر مغلوب پرسپولیس شد تا سنگین ترین شکست تاریخ باشگاه ثبت شود.
فروردین ۱۳۵۸: نام باشگاه تاج به استقلال تغییر یافت. عنایت الله آتشی نیز اولین مدیر باشگاه استقلال بعد از پیروزی انقلاب بود.
دی ۱۳۶۲: تیم استقلال قهرمان جام باشگاههای تهران شد. این اولین قهرمانی با نام استقلال بود.
مرداد ۱۳۷۰: تیم استقلال با پیروزی ۲-۱ مقابل لیائونینگ چین برای دومین بار قهرمان جام باشگاههای آسیا شد.
بهمن ۱۳۷۱: در مسابقات سوپرجام تهران، تیم استقلال با قرار گرفتن در رده هفتم جدول ۸ تیمی از صعود به لیگ آزادگان بازماند و راهی لیگ دسته سوم شد. طبق قوانین لیگ آزادگان، سهمیه استانها از طریق مسابقات استانی تعیین می شد که استقلال نتوانست سهمیه حضور در لیگ آزادگان را کسب کند.
بهمن ۱۳۷۲: استقلال فاتح لیگ دسته سوم شد. این تیم در فینال طی دو بازی رفت و برگشت ۱- صفر پلی اکریل اصفهان را شکست داد و قهرمان شد تا مجدداً به سطح اول فوتبال کشور بازگردد.
دی ۱۳۸۴: طی یک توافق باشگاه استقلال به مدت ۱۰ سال به وزارت رفاه واگذار شد. البته این واگذاری یک سال بیشتر طول نکشید و استقلال دوباره به سازمان تربیت بدنی بازگشت.
بهمن ۱۳۸۵: به دلیل کوتاهی مدیریت باشگاه در ارسال اسامی تیم به AFC، تیم استقلال از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد. این یکی از بزرگترین اشتباهات مدیریتی در تاریخ این باشگاه بود.
مهر ۱۳۸۸: فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان باشگاه استقلال تهران را به عنوان سومین باشگاه برتر قرن بیستم در قاره آسیا معرفی کرد. الهلال عربستان و یوکوهامای ژاپن در رده اول و دوم قرار گرفتند.