کد خبر 69870
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۵

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف بيش از حد قند هاى ساده، قندخون افراد را ناگهان بالا مي برد، سيستم عصبى فرد را دچار مشكل كرده و فرد را عصبى مى كند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، ميترا زراتى اظهار داشت: خلق و خوى افراد با مصرف مواد غذايى مختلف تغيير مى كند.

وى گفت: قند خون افرادى كه كربوهيدرات هاى ساده را زياد مصرف مى كنند، ناگهان بالا مى رود و اين امر موجب مى شود كه در سيستم عصبى آنها مشكلاتى ايجاد شود و آستانه تحمل آنها كاهش يابد.اين متخصص تغذيه اضافه كرد: با مصرف برخى از مواد غذايى مانند اسيدهاى چرب، امگا 3 و B به خصوص ويتامين هاى گروه 12B، آستانه تحمل افراد افزايش پيدا مى كند و از بروز افسردگى نيز پيشگيرى مى شود.
 
 

زراتى افزود: مواد غذايى مانند سبوس ها،لبنيات و مخمرها سرشار از ويتامين هاى گروه  Bهستند كه مصرف اينگونه ويتامين ها حالت  كرختى، ضعف و خستگى را از بدن فرد از بين مى برد و آستانه تحمل افراد را افزايش مى دهد. افت قندخون موجب عصبى شدن فرد مي شود كه مواد غذايى مانند نان، سيب زمينى و برنج قندخون را تنظيم مى كنند.

وى بيان داشت: تحقيقات نشان داده است كه هويج، انبه، پرتقال هاى توسرخ، هندوانه، آلبالو، گيلاس و ميوه هايى با رنگ نارنجى و ارغوانى سرشار از آنتى اكسيدان هستند كه راديكال هاى آزاد را از بين برده و حافظه و يادگيرى را افزايش مى دهند، همچنين اگر ميوه ها و سبزى ها رنگين تر باشند، ارزش غذايى بيشترى دارند.

اين متخصص تغذيه ادامه داد: زمانى كه فرد دچار استرس مى شود، هورمون هاى استرس در بدن ترشح مى شود كه ويتامين c مى تواند اين هورمون هاى تنش زا را مهار كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس