کد خبر 71037
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۰

بیست و چهارمین شماره هفته نامه 9دی امروز شنبه شانزدهم مهرماه منتشر شد.

به گزارش مشرق، تیتر یک 9دی با عنوان «اگر به این توصیه ها عمل می شد...» بازخوانی تفصیلی فرامین رهبر حکیم انقلاب درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی از سال 68 تا کنون است؛ فرامینی که اگر مسوولین به آنها عمل می کردند و به نکات مهم مندرج در آنها دقت می‌نمودند امروز شاهد بروز فسادهای مالی نظیر اختلاس سه هزارمیلیاردی نبودیم. همچنین 9دی عکس یک خود را به نقشه فلسطین اختصاص داده و در مطلبی با عنوان «از نهر تا بحر، از نیل تا فرات را غرق کرد» به ارائه تحلیلی در مورد مسئله فلسطین، انقلابهای اخیر منطقه و سخنان اخیر رهبر انقلاب پرداخته است.

هفته نامه 9دی در صفحه هنر و رسانه، مطلبی با عنوان «خانه از پای بست ویران است!» را درباره خانه سینما منتشر نموده است. این یادداشت مستند تحلیلی در چهار فصل با ارائه شواهدی جریان لیبرال و غربگرای حاکم بر خانه سینما را مورد چالش جدی قرار داده و به غیرقانونی بودن و خلاف جهت گیریهای نظام حرکت کردن این خانه و اساسنامه آن اشاره شده است. دیگر یادداشت مهم این صفحه «بازنمایی تلویزیونی بانوان خانه دار به مثابه زنان ناکام» نام دارد که به انتقاد از نحوه تصویرپردازی از زن خانه دار در تلویزیون ایران پرداخته است.

 یادداشت اول این هفته 9دی با عنوان «آسیبهای مواضع متفاوت رئیس جمهور در منطقه» توسط سعدالله زارعی، تحلیلگر مسائل منطقه، به نگارش درآمده است. زارعی در این یادداشت با انتقاد از تعبیر رئیس جمهور درباره انقلابهای منطقه در گفتگوی اخیر خود، به تبیین چرایی نادرستی این تعبیر و ارائه تفسیر صحیح از بیداری مردم منطقه پرداخته است.

صفحه اندیشه 9دی بیست و چهارم دو یادداشت تحلیلی در حوزه اندیشه سیاسی را به مخاطبان عرضه کرده است. «کشفی بر پوست اندازی سیاسی – رسانه ای اصحاب فتنه» عنوان اولین یادداشت این صفحه است که با اشاره به مراحل موج سازی اجتماعی و یادآوری بازوهای عملیاتی – رسانه ای پیاده کردن این مراحل توسط جریان فتنه در دهه هفتاد (کیهان فرهنگی، کیان، سلام، عصرما، نشاط، همشهری و ..)، به تبیین و شناسایی بازوهای رسانه ای فعلی این جریان در موج سازی اجتماعی پرداخته و مجلات و روزنامه هایی مانند مهرنامه، شهروند امروز، شرق، اعتماد، رونا و تجربه را اضلاع یک چهارضلعی و در ارتباط با یک هدف معرفی می‌نماید. دومین یادداشت صفحه اندیشه درباره ضرورت نفی صریح باستان گرایی و ایرانی گری قبل از اسلام است که با عنوان «از سلمان محمدی تا اسلام ناب محمدی» منتشر شده است.

«پشت پرده علاقه فتنه گران به پردازش انحرافیون» که تحلیلی است تفصیلی در چند قسمت درباره اهداف گفتمانی جریان فتنه در پردازش جریان انحراف برای زمین گیر کردن جریان ناب اصولگرایی که اولین قسمت آن در این شماره منتشر شده است؛ «فتنه، قانون ظروف مرتبطه و پرونده اختلاس» درباره ارتباط فضای فتنه و مساعد شدن شرایط برای فسادهای کلان اقتصادی و «گناه جبهه پایداری چیست» درباره رمزگشایی از حملات پی در پی به جبهه پایداری از مطالب صفحه سیاست جدیدترین شماره 9دی هستند.

صفحه بلاگستان 9دی هم در یادداشتی با عنوان «آمریکا چگونه اینترنت را کنترل می کند؟» به بررسی ابعاد پنهان، اهداف و عملکرد سازمان NSA آمریکا پرداخته و نحوه کنترل اینترنت توسط دولت آمریکا را تبیین نموده است. معرفی کتاب خواندنی «مطالعات انتقادی استعمار مجازی آمریکا» دیگر مطلب این صفحه است که به بررسی ابعاد ناگفته هشت امپراطوری مجازی آمرکا مانند گوگل، یاهو، فیس بوک و ... می پردازد.

هفته نامه فرهنگی تحلیل 9دی که در این شماره صفحه ای را به دانشگاه اختصاص داده در مطلبی با عنوان «نسبت آزمون دکتری با نهضت نرم افزاری چه بود؟» به انتقاد از شیوه جدید برگزاری آزمون دکتری پرداخته و پیشنهاداتی برای ارتقاء کیفیت این آزمون در نسبت با سند بالادستی نهضت نرم افزاری ارائه داده است. همچنین در این صفحه ضمن اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری حوزه و دانشگاه توسط وزیر علوم و مدیر حوزه علمیه قم، در یادداشتی با عنوان «بالاخره یک اقدام عملی» از این اقدام تجلیل و به مسئله مهم وحدت حوزه و دانشگاه پرداخته شده است. دیگر یادداشت این صفحه به اقدام تأسف‌آور دانشگاه مفید قم در صدور حکم تعلیق برای چند تن از دانشجویان بسیجی منتقد به سخنرانی یک فتنه گر ارتباط دارد که با عنوان «حکایت آزاداندیشی در دانشگاه لیبرالها» منتشر شده است.

پنجمین شماره از سلسله مطالب بازخوانی فتنه هشت ماهه 88 و چگونگی رفتار خواص که 9دی از چند شماره قبل انتشار آن را آغاز کرده است، با عنوان «شورش فیل مست نفسانیت و خودخواهی» به مخاطبان 9دی ارائه گردیده که به یادآوری اتفاقات و مواضع خواص طی روزهای دوم تا هشتم تیرماه 88 اختصاص دارد.

مخاطبین صفحه پرطرفدار جریان شناسی، این هفته می توانند اولین بخش از مقالات کارگزاران بیت منتظری در بیت امام (رحمه الله علیه) با عنوان «متولیان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی هم نشین و مرید چه کسانی هستند؟» را در بیست و چهارمین شماره 9دی بخوانند. این مقاله تحلیلی مستند به بررسی ابعاد پنهان و ارتباطات گسترده دو تن از نزدیکان بیت منتظری (عباسعلی روحانی و سراج موسوی) با موسسه تنظیم و نشر آثار امام پرداخته است.

دیگر مطالب 9دی بیست و چهارم:

صفحه آخر: «آسمان هشتم علیه السلام ...» به مناسبت ولادت حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام)؛ «اهداف آرمانی و اهداف عینی» از سلسله مطالب مدرسه اخلاق و طنزی درباره اختلاس

صفحه هنر و رسانه: «وقتی بچه مسلمانهای لیبرال مآب شمشیر را از رو می بندند!‍» در نقد و تحلیل فیلم زندگی با چشمان بسته؛ «وقتی از وضعیت سفید ذوق زده می شویم» در تحلیل سریال وضعیت سفید و «یک بام و دو هوای صدا و سیما در ماجرای بی بی سی و مستند سازان»

صفحه اقتصاد: «کمیسیونی که برای نام آن تشکیل شد»؛ تلاش وزیر برای ماندن» و گفتگو با دبیر کل مجمع اسلامی بانکها ابراهیم حکیم فعال درباره اختلاس

و «قانون اساسی در جهان عرب آینده؛ سکولار یا اسلامی»؛ «نفت لیبی رنگین تر از خون شیعیان بحرین» و «سفیر جهنم در مصر» مطالب صفحه بین الملل این هفته نامه تحلیلی جبهه فرهنگی انقلاب هستند.

9دی را شنبه هر هفته از دکه های مطبوعاتی بخواهید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس