به گزارش مشرق، قرار بود ورود به این نشست طبق اعلام اولیه، برای عموم دانشجویان و اساتید آزاد باشد، اما از سوی حراست دانشگاه صداوسیما به عموم دانشجویان اجازه ورود داده نشد! این نشست شامل دو پنل بود که پنل اول با مدیریت دکتر محمد حسین ساعی مروری بر تجربیات برگزاری مناظرههای ریاست جمهوری در سیما داشت.
طبق برنامهریزیهای پیشین، در پنل اول به موضوعاتی مانند «کلیات مسائل معطوف به برگزاری مناظره در سیمای جمهوری اسلامی ایران»، «شرایط برگزاری و نتایج مناظرههای سال ۱۳۸۸» و «شرایط برگزاری و نتایج مناظرههای سال ۱۳۹۲» سیدامیر سیاح مدیرگروه اقتصاد شبکه یک سیما، غلامرضا غلامی دستاندرکار برگزاری مناظرههای سال ۸۸ و علی دارابی دستاندرکار برگزاری مناظرههای سال ۹۲ پرداخته شد.
پنل دوم هم به موضوع بایستههای اجرای مناظرههای ریاست جمهوری سیما اختصاص داشت که با مدیریت دکتر سید بشیر حسینی برگزار شد.
«بایستهها و تکنیکهای برنامهسازی برای مناظرههای ریاست جمهوری»، «بایستههای اجرای مجریان مناظرهها»، «بایستههای حاکمیتی، حقوقی و اخلاقی اجرای برنامههای مناظره و ساختار اجرایی کردن آن» و «چه نکات سیاسی و اجتماعی در طراحی مناظرهها باید در نظر گرفته شود؟» موضوعات پنل دوم بود که با سخنرانی حسین فردرو کارگردان برنامههای مناظرههای سال ۹۲، رضا پورحسین مجری مناظرههای سال ۸۸، حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی و رسانهای رییس جمهور دولت یازدهم و محمد مهدی اسماعیلی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران مطرح شدند.