به گزارش مشرق، علی محمودنژاد گفت: بسته امنیت غذایی به چند گروه از معلولان آسیبپذیر جامعه تعلق نمیگیرد آنهایی که دارای دفترچه بیمه تأمین اجتماعی هستند و حداقل حقوق پایه را میگیرند آنهایی که یک وسیله نقلیه به اسمشان ثبت شده و کسانی که از کارافتادگی دارند و حقوق ۲۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومانی را میگیرند.
وی ادامه داد: متأسفانه بسته امنیت غذایی به معلولان تعلق نمیگیرد چرا که اگر کارگری با حقوق حتی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی زندگی کند و سه فرزند معلول داشته باشد و یا فردی یک خودرو داشته باشد اما فرزند معلول داشته باشد، بسته امنیت غذایی به او تعلق نمیگیرد.
محمودنژاد گفت: بنابر این معلولان و آنهایی که به واسطه والدین خود تحت تکلف قرار دارند از سبد امنیت غذایی محروم هستند و این در حالی است که هزینههای زندگی برای معلولان به قدری بالاست که درآمدهایشان پاسخگو نیست.
وی گفت: خانوادههای معلولان صرفنظر از قانون هدفمندی یارانهها باید از سبد امنیت غذایی برخوردار شوند و به همین دلیل ما از سه سال پیش رایزنیهای خود را با سازمان بهزیستی انجام دادیم و به وزارت دفاع نامهنگاری کردیم تا این سبد کالا را بدهد اما متأسفانه پاسخی داده نشده و به نظر میرسد معلولیت در نگاه مسئولان از اولویت برخوردار نیست و وزارت رفاه به این جامعه ظلم میکند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت سه تا ۱۰ درصد جمعیت دنیا معلول به حساب میآیند که البته در این آمار زنان باردار و سالمند هم معلول محسوب میشوند اما از نظر محرومیت حسی، حرکتی و رشد مغزی سه درصد جامعه معلول است.
محمودنژاد گفت:بنابر این با این تعریف ۲ میلیون و ۴۰۰ نفر از جمعیت کشور معلول هستند.
**وزارت تعاون جوابیه ای درباره خبر فوق ارسال کرده است که تصویر آن طبق قانون مطبوعات در ادامه درج میشود: