آمريكا با تصويب قانون جدیدی به كمك مالي، رسانه اي و اطلاعاتي و تاسيس راديو تلویزيون شبكه هاي اجتماعي و شبكه ضد فيلترينگ براي فعاليت مخالفان دولت ايران اقدام کرد.


به گزارش مشرق؛ دولت آمريكا در جهت اعمال فشار سياسي به ايران، كمك هاي مالي فراواني را به سوي گروه هاي مخالف و حتي تروريستي ضد ايران گسيل داشته و قوانين خود را در اين زمينه به روز نموده است. يكي از اين طرح ها كه توسط خانمرز لهتینن نماينده ي فلوریدا ارائه شده، گروه ها و شرايط دريافت كمك هاي مالي آمريكا عليه ايران را مشخص نموده كه در اين گزارش ارائه مي شود.
طرح جدید مجلس نمایندگان آمریکا درمورد ایران طرح" کاهش تهدید ایران" نام دارد که روز 4 شنبه در مجلس نمایندگان به تصویب رسید.
گفتني است كه اينگونه كمك ها به گروه هاي محارب و مخالف ايران را تحت عناوين شيريني همچون حمايت از دموكراسي، آزادي اطلاعات و مبارزه با فيلترينگ پنهان نموده است و بخشي اعظمي از آن بر فشار رسانه اي از طريق شبكه هاي ماهواره اي و راديو تلوزيون زنده، شبكه هاي اجتماعي، رسانه هاي ديجيتال و حتي تلفن هاي همراه تمركز دارد.
نكته مهمي كه در اين قوانين به چشم مي خورد، دشواري وصول اين حمايت مالي و آموزشي به گروه هاي مخالف به دليل عدم وجود سفارت آمريكا در تهران است. به همين خاطر ديگر سفارتخانه هاي آمريكا مامور ارتباط گيري با گروه هاي ضد ايراني به هر طريق شده اند.

بخشی از طرح موسوم به کاهش تهدید ایران كه آغشته به ادعاي بشردوستي و دموكراسي خواهي است، به شرح زير است:


 استراتژی جامع ترویج آزادی اینترنت و دسترسی به اطلاعات در ایران.
(الف) كليات- حداكثر تا 90 روز پس از تصویب این قانون و در سال هاي پس از آن ، وزیر امور خارجه باید به کمیته روابط خارجي و کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان و کمیته روابط خارجي و کمیته تخصیص بودجه مجلس سنا استراتژی هاي جامع دولت در خصوص موارد زير را توضيح دهد؛

(1)کمک به مردم ایران در تولید ، ايجاد دسترسی و به اشتراک گذاري آزادانه و ايمن اطلاعات از طریق اینترنت، از جمله به زبان هاي فارسی و منطقه ای.
(2) حمایت از فناوري هاي مقابله با سانسور به منظور توانمندسازي مردم ايران براي انجام فعالیت های اینترنتي بدون مشكل تداخل با دولت ایران.
(3) افزایش توان و امنيت ارتباطات تلفن همراه بين فعالان حقوق بشر و دموکراسی در ایران.
(4) ارائه منابع لازم براي آموزش ایمنی دیجیتال برای رسانه ها ، انجمن ها ، و جوامع دانشگاهی و سازمان هاي مدنی در ایران.
(5) افزایش دقت اینترنت به زبان های محلی در ایران.
(6) افزایش منابع اضطراری برای حمايت از مدافعان آسیب پذیر حقوق بشر در ايران كه به دنبال سازماندهي، به اشتراک گذاری اطلاعات ، و حمایت از حقوق بشر در اين كشور مي باشند.
(7)گسترش جايگزين هاي رادیو و تلویزیون زنده و شبکه های ارتباطات اجتماعی در داخل ایران .
(8) توسعه فعالیت های ایمن براي کمک و آموزش فعالان حقوق بشر ، جامعه مدنی و اتحادیه های کارگری در ایران به طور موثر و ایمن.
(9) مقابله با تلاش های دولت ایران براي ايجاد تداخل در پخش سیگنال های رادیو و تلویزیون ماهواره ای بین المللی ؛
(10) گسترش برنامه هاي سفارت ها و کنسولگری های ایالات متحده در سراسر جهان براي ايجاد دسترسي به جوامع مخالف در ايران.
(11) گسترش دسترسی به سرور های پروکسی برای فعالان دموكراسي در ایران.
(12) منصرف نمودن شركت هاي مخابراتی و نرم افزاري از ارائه خدمات سانسور اینترنت به دولت ایران.



بخش  کمک به حمایت از دموکراسی در ایران
(الف) کمک هاي مجاز - رئیس جمهور مجاز ​​است تا كمك هاي مالي و سياسي لازم (از جمله كمك هاي نقدي) را در اختيار افراد، سازمانها و نهادهاي خارجي و داخلي كه از دموكراسي و ترويج آن در ايران حمايت مي كنند قرار دهد.
اين كمك ها مي تواند شامل اعطاي كمك هاي مالي به راديو و تلويزيون هاي طرفدار دموكراسي و رسانه هاي جديد واجد شرايط در ايران باشد.
(ب) احراز شرایط دريافت كمك – كمك هاي مالی و سیاسی مجاز در زیر این بخش تنها به افراد، سازمانها و نهادهايي قابل ارائه است كه:
(1) رسما مخالف استفاده از خشونت و تروریسم بوده و با توجه به بخش (a) 219 قانون مليت و مهاجرت (8 U.S.C. 1189(a)) در طول 4 سال گذشته ​​به عنوان يك سازمان تروريستي خارجی شناسايي نشده باشند.
(2) طرفدار پيوستن ایران به معاهده ي منع گسترش سلاح ها و مواد هسته ای ، شیمیایی ، و بيولوژيك باشد.
(3) به ارزشهای دموکراتیک پايبند بوده و از تشكيل يك دولت دموكراتيك در ايران حمايت كند.
(4) پايبند احترام به حقوق بشر و اصول برابري زنان باشد.
(5) در ایجاد برابری فرصتها برای همه مردم تلاش نمايد.
(6) از آزادی مطبوعات ، آزادی بیان ، آزادی انجمن ها و آزادی مذاهب پشتیبانی نمايد.
(ج) کمک های مالي- كمك هاي مالی و سیاسی مجاز در بخش زير تنها قابل اختصاص به برنامه مشاركت در خاورميانه، طرح گسترده خاورميانه و شمال آفريقا ، صندوق حقوق بشر و دموکراسی و صندوق دموکراسی منطقه ي خاور نزدیک مي باشد.
(د) اعلام – حداقل 15 روز قبل از هر تعهد به کمک بر اساس مصوبات این بخش، و بر اساس روش هاي مذكور در 634A از قانون كمك هاي خارجي مصوب 1961 (22 U.S.C. 2394–l) ، رئیس جمهور باید به کمیته امور خارجه
و کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان و کمیته روابط خارجی و کمیته تخصیص بودجه مجلس سنا تعهد به كمك را اطلاع دهد. اين آگاه سازي تا حد ممكن بايد شرح نوع برنامه مورد حمايت و مشخصات دريافت كنندگان اين كمك را در بر داشته باشد.
(ر) تمايلات کنگره در خصوص كمك هاي دیپلماتیک - این تمايلات کنگره است که
(1) گسترش ارتباط با گروه هاي مخالف در ایران که واجد شرایط دريافت كمك هاي بند (ب) مي باشند را مشخص مي نمايد.
(2) پشتیبانی كساني كه در ايران به دنبال گسترش دموكراسي مي باشند باید توسط نمایندگان و مقامات ایالات متحده در تمام مجامع بين المللي اعلام گردد.
(3) مقامات و نمایندگان ایالاتمتحدهباید؛
(الف) با شدت و صراحت از تلاش داخلي براي برگزاري انتخابات آزاد و شفاف در ايران حمايت كنند.
(ب) توجه مجامع بین المللی را به نقض حقوق بشر ، آزادي هاي مذهبي ، تظاهرات و مطبوعات توسط دولت ايران جلب نمايند.



برای دریافت سند اینجا کلیک کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ياسر (SUZUKI 1000) ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
    0 0
    دشمن در كمين ست و بعضي مسئولين غافل مسئولين كه جاي خود بعض از من و شما هم غافليم شواهد و مستندات محرزه اما بعضي از خودفروشان سرسپردگان سياسي داخلي و نشريه هاي زنجيره اي قائل به جنگ نرم نيستند و به تمسخر ميگيرن جنگ ما جنگ عقيده ست و مرزي نمي شناسه ...
  • ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
    0 0
    این آمریکائیهای ابله فکر می کنند اگه کسی از فیلتر یا از قبیل این چیزها استفاده می کنه لابد ضد این نظام مقدسه - جدا خیلی ابله هستند که نمی دونند حتی جوانها با قیافه عجیب و غریب حاضرا جونشون رو برای دفاع از این مرز و بوم بذارن
  • مصلح ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
    0 0
    آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند امام زمان (ع) با ماست
  • محسن بسیجی از مالزی ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
    0 0
    امریکا الان خود امریکایی ها رو داره سانسور میکنه دست کنگره درد نکنه برای راهکار دادن به جمهوری اسلامی برای مقابله با سانسور شدید اطلاعاتی در امریکا
  • مرتضي خاكپور ۰۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    0 0
    با اين نرخ زياد اينترنت واجب نيست !؟
  • ایمان ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
    0 0
    آمریکا برای مقابله با نفوذ یورو به عراق حمله کرد تا گوشمالی ای به اروپا و روسیه و چین بده که به یورو روی آورده بودند. بیش از هفتاد بار در قرن بیستم به آمریکای لاتین لشکر کشیده. آمریکا به فکر منه؟؟!! آره ارواح ننش. من مخالف مذهب و بی مذهبم اما مملکتم رو به آمریکایی نمی فروشم. درسته دولت ....نقاط ضعفی هم داره اما دلیل بر دلا شدن مال در برابر غربی کثیف نیست.من اینجا هستم و اونها رو خوب میبینم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس