به گزارش مشرق، درباره نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در مسابقات جهانی، گفت: امسال با تغییر 100 درصدی عازم مسابقات جهانی شدیم و هیچکدام از نفرات سال گذشته در ترکیب تیم نبودند. آرامی و دادخواه در انتخابی شکست خوردند و از طرفی کشتیگیران اوزان 42 و 46 کیلوگرم ما دومین حضور بینالمللی خود را تجربه میکردند.
وی ادامه داد: متاسفانه تورنمنت گرجستان را از دست دادیم و نتوانستیم نفراتمان را محک بزنیم. در اوزان 50، 54 و 69 کیلوگرم انتظار مدال داشتیم، اما کشتیگیران نتوانستند آنطور که میخواستیم برنامههای کادر فنی را پیاده کنند. به هر حال خاصیت رده سنی نوجوانان همین شکستها و کسب تجربه است تا در آینده عصای دست کشتیگیران شود.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان تصریح کرد: مدهنی، کشتیگیر وزن 58 کیلوگرم ما ستاره رقابتها بود و در تمام مسابقات با نتیجه 10 بر صفر مقابل حریفانش به پیروزی رسید. نتایج امسال نشان داد که تمام کشورهای دنیا در حال تلاش هستند. به طوریکه اوکراینی که سوم شد از روسیه و ایران که اول و دوم شدند مدال طلای بیشتری گرفته بود. البته امسال با 5 مدال نائب قهرمان شدیم در حالیکه سال قبل با 4 مدال قهرمان شده بودیم که نشان از سطح بالای مسابقات دارد.
محمدی افزود: حسینوند، کشتیگیر وزن 54 کیلوگرم ما که امید زیادی به مدال طلای او داشتیم متاسفانه در دیدار مقابل حریف آمریکایی در حالی که جلو بود روی کم تجربگی، شکست خورد. در حالی که اگر 10 بار دیگر با این حریف کشتی بگیرد با امتیاز عالی او را شکست خواهد داد. حسینوند آینده درخشانی دارد و از ستارههای آتیهدار کشتی فرنگی خواهد بود. در نتیجه تیمی هم، از نظر مدالی از روسیه بهتر بودیم و اگر حسینوند به طلا میرسید شانس قهرمانی داشتیم.
وی درباره حواشی ایجاد شده پیش از سفر به یونان و تاثیر آن در روحیه کشتیگیران گفت: وقتی صحبت از نوجوانان میکنیم یعنی کشتیگیرانی که بین 15 تا 17 سال سن دارند و هنوز بچه هستند. کشتیگیر 42 کیلوگرم ما هنوز 15 سالش هم نشده است؛ بنابراین هر حادثه و اتفاقی ممکن است در روحیه آنها تاثیر بگذارد و لطمه بخورند چون شرایط سنیشان اینگونه اقتضا میکند. وقتی در یک خانواده هم، چنین اختلاف و اتفاقی روی میدهد در روحیه سایر اعضا تاثیر منفی میگذارد. البته حضور بابک و تجربیاتش به تیم کمک زیادی کرد.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در پاسخ به این سؤال که چند نفر از این نفرات سال آینده هم در رده نوجوانان هستند، گفت: کشتیگیران اوزان 42، 46، 50 و 85 کیلوگرم ما سال آینده هم میتوانند در نوجوانان کشتی بگیرند. البته آنقدر استعداد در کشتی فرنگی داریم که هیچکدام از این نفرات و حتی آنهایی که قهرمان شدند حاشیه امنیت ندارند. مانند آرامی و دادخواه که امسال حتی شانس حضور در ترکیب تیم ملی را از دست دادند.
محمدی تصریح کرد: با برنامهریزی دقیق و کار اصولی بهتر و دور کردن حاشیهها میتوانیم در کشتی فرنگی دنیا آقایی کنیم به طوریکه حتی روسها به گرد پای ما هم نرسند. یکی از کارهایی که در این سالها انجام شده است میدان دادن و اعتماد به مربیان جوان در تیم ملی بوده است که نتیجهاش را هم در کشتی فرنگی میبینیم.
وی در پاسخ به این سؤال که اگر سرمربیگری تیم نوجوانان به او پیشنهاد شود میپذیرد یا خیر، گفت: ادعایی در این زمینه ندارم و همواره حرفم را در میدان عمل زدهام. 4 سال است که به عنوان مربی در تیمهای ملی حضور دارم و هفتمین تجربه بینالمللی مربیگریام را همراه با تیمهای ملی امسال پشت سر گذاشتم. سال 2014 با تیم بزرگسالان قهرمان جهان شدم و سال 2015 هم با تیم نوجوانان به عنوان قهرمانی جهان رسیدیم.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان افزود: هدف تمام ما کمک به کشتی فرنگی است و اگر به من اعتماد شود تمام تلاشم را خواهم کرد و اگر لیاقت داشته باشم در خدمت کشتی فرنگی خواهم بود. خدمت کردن به کشتی تنها حضور به عنوان سرمربی نیست بلکه گاهی اوقات لازم است به عنوان مربی در باشگاه و یا تیم ملی کمک کنیم. از تمام دوستانی که در موفقیت این تیم دخیل بودند و زحمت کشیدند از جمله لرستانی، دلانگیز، قیطاسی، جباری، حیدری، طباطبایی و بابک تشکر میکنم و امیدوارم بتوانیم کشتی فرنگی را به جایگاه واقعیاش در جهان برسانیم.