به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، سفرهاي آينده به يكي از دو قمر سياره مريخ احتمالا تا سال 2033 رخ داده و عليرغم آن كه «نيل آرمسترانگ» و دو همكار مرد وي براي اولين بار قدم بر روي كره ماه گذاشتهاند، برخي از كارشناسان برجسته دنيا در امر فضا بر اين باورند كه زنان ميتوانند اولين كاوشگران مريخ باشند.
اين درحاليست كه با وجود فاصله 150 برابر اين سياره به زمين نسبت به ماه و احتمال يكسال و نيم زمان رفت و برگشت به سياره سرخ، ترديدي نيست كه اين كار منجر به بروز مشكلات احتمالي خانوادگي شود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، كولين هارتمن، معاون اجرايي ناسا و از اعضاي هيات مديره ماموريتهاي علمي در نشستي در واشنگتن اظهار كرد: مردان به ماه سفر كردند؛ اما سفر به مريخ براي همه است.
در اين نشست كه به گفتوگو در مورد كاوشهاي فضايي زنان اختصاص داشت، گفته شد با توجه به اين كه تا سفر به مريخ هنوز چند دهه زمان باقي است، دانشمندان امروز بايد علاقه و توجه دختران جوان را به اين موضوع جلب كنند.
اما كارشناسان زن برجسته دنيا در امر فضا از شركتهايي مانند ناسا، لاكهيدمارتين و اسپيسايكس شنيدهاند كه به دليل کليشههاي موجود، زنان به اندازه كافي، به سطوح بالاي علم سيارات نرسيدهاند. با وجود اين كه 350 زن در آمريكا، دكتراي علوم سيارات داشته، تنها 39 تن در ناسا مشغول به كار هستند. تعداد بسيار كمي از زنان توانستهاند در تيمهاي مديريتي پروژههاي اخير مريخ وارد شوند.
اين نااميدي در پي تجربه شبيهسازي 520 روزه سفر به مريخ كه اخير در مسكو صورت گرفت، تشديد شد؛ چراكه تنها، شش مرد در آن حضور داشتند. البته مشكلاتي نيز در حال حاضر در زمينه كار زنان در حوزه فضا وجود دارد كه از آن جمله ميتوان به طراحي لباسهاي فضايي مناسب آنها اشاره كرد.