به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، محققان انگليسي و اسپانيايي در مطالعهاي دريافتند كه رنگ ظرف غذا ميتواند بر طعم غذا تاثير بگذارد.
در اين مطالعه محققان، دسر توت فرنگي را در دو ظرف سفيد و سياه رنگ براي 53 داوطلب سرو كردند تا تاثير رنگ ظرف مواد خوراكي را بر طعم و كيفيت آن ارزيابي كنند.
محققان پس از انجام اين بررسي دريافتند افرادي كه در ظرف سفيد اين دسر را سرو كردند نه تنها طعم آن را بيشتر دوست داشتند بلكه آن را خوشمزهتر و شيرينتر احساس كردند.