به گزارش مشرق، مافیای گوشت شکار فعالند. آنها به گوزن، کل و بز، آهو و حتی حیوانات حرام گوشت نیز رحم نمیکنند.
درحالی که پزشکان نسبت به مصرف گوشت شکار و ابتلا به بیماریهایی مانند آنفلوآنزای پرندگان هشدار میدهند،اما مافیای شکار با دامنزدن به خرافات، بازار گوشت شکار را داغ نگه داشتهاند، چون کم نیستند افرادی که تصور میکنند گوشت شکار علاج بسیاری از دردهایشان است! دردهایی که به خیال آنها به واسطه گوشت گوسفند دوا نمیشود و چاره کار کباب گوزن زرد در حال انقراض جنگلهای شمال است یا گوشت خرسهایی که دارند به خاطره بدل میشوند.
پیرطاهر غفاری، دوستدار محیطزیست میگوید بیشتر شکارچیان مشتریان خاص و متمول خودشان را دارند. شکارچیان با سفارش آنها تفنگ به دست میگیرند و روانه جنگلها میشوند تا گوشت درخواستی مشتریان خودشان را تامین کنند، بنابراین به صورت عمومی اقدام به فروش گوشت شکار نمیکنند. البته در همه جای ایران به این گونه نیست، چرا که با جستوجوی معمولی در فضای مجازی میتوان به بسیاری از اخباری دست یافت که گوشت شکار را در مغازههای قصابی و به صورت عمومی فروختهاند.
شکار 8 میلیونی
علی که 27 سال دارد تا مدتی پیش به عنوان یکی از شکارچیان منطقه شمال گلستان شناخته میشد، منطقهای که آمار کشف گوشت شکار در آن به شکل چشمگیری بیشتر است .
علی میگوید مدتی است سلاحش را کنار گذاشته و دور شکار را خط کشیده است. او میگوید در روستایشان که حدود 800 خانوار زندگی میکنند حدود شش نفر را میشناسد که از طریق فروش گوشت شکار زندگی میگذرانند.
جمعیت اندک محیط بان در این منطقه و البته نظارت ناکافی باعث شده شکارچیان با خیال راحتتری به شکار حیوانات بپردازند. قیمتها اما از زبان او کمی متفاوت است. او میگوید قیمت هر کیلو گوشت گوزن 70 هزار تومان است و یک گوزن میتواند تا حدود 120کیلو گوشت داشته باشد. با این حساب شکار یک گوزن میتواند سودی هشت و نیم میلیونی برای شکارچی به همراه داشته باشد؛ رقمی که با توجه به وضعیت نامناسب اقتصادی در کشور، وسوسه بسیاری برای شکارچیان این منطقه است.
گوشت گوزن در این میان ارزان است، چرا که گوشت آهو به ازای هر کیلو 90 هزارتومان و گوشت بز کوهی به واسطه کمیابی این حیوان تا هر کیلو 120 هزار تومان هم خرید و فروش میشود.
منبع: جامجم