در طرف دیگر ماجرا، موافقان کشتار می گویند که ممنوعیت کشتار اسب ها پیامد های ناخواسته ای را به دنبال داشته است مثل افزایش رها کردن و غفلت از اسب ها به طوری که این حیوان ساعت ها به دنبال یافتن غذای مناسب خود بوده است.آنها معتقدند که کشتارگاه های اسب می توانست به مدت 30 تا 90 روز در سال باز باشد و در این مدت تعداد 280هزار اسب را برای مصارف انسانی قربانی کنند و قسمتی از گوشت اسب ها نیز به کشورهای اروپایی و اسیایی مثل فرانسه و ژاپن ارسال شود.
همچنین یکی از مقامات دولتی آمریکا نیز گفته است که دامداران اسب های پیر یا از کارافتاده خود را به کشتارگاه های اسب بفروشند اما دامشان را با کشتی روانه مکزیک یا کانادا نکنند زیرا که در آنجا دامشان را به نصف قیمت می خرند!این مقام آمریکایی گفت که قانون آزادی کشتار اسب ها مفاهیم احساساتی و رمانتیک را در بخش کشاورزی آمریکا به کلی ویران کرد.
اگرچه خوردن گوشت اسب از سال 1940 در آمریکا مرسوم است اما این عمل با انچه که محبوبیت حیوانات خانگی و نمادهای غرب یاد می شود،در تضاد است.
قانون گذاران در کالیفرنیا کشتار اسب ها را برای مصارف انسانی ممنوع اعلام کرده اند و همچنین بیش از ده ها ایالت آمریکا قوانین سختی را برای فروش گوشت اسب تنظیم کرده اند