به گزارش مشرق، پرویز سروری با واکنش نسبت به تغییر نام میدان امام هادی علیه السلام گفت: تغییر نام میدان امام هادی علیه السلام در محله ای که مردم متدین و مومنی دارد نه به درخواست مردم بلکه نشات گرفته از برنامه ای است که این روزها در شورای شهر دنبال می شود. بی برنامگی شورای شهر در انجام خدمات رسانی به شهر و شهروندان و گذشت یک سال از روی کار آمدن شورای شهر و نمایش بی کاری و بی برنامگی به حدی مشهود است که حتی واکنش و اعتراض اصلاح طلبان را برانگیخته است.
وی استراتژی اعضای شورای پنجم شهر تهران را اینگونه عنوان نمود: ناکارآمدی و عدم اقدام قابل توجه در راستای وظایف نمایندگی به حدی عیان است که دیگر نیازی به توضیحات اضافی یا بازگو کردن آن نیست. دست روی دست گذاشتن نمایندگان شورا و عدم توجه به حساس ترین موضوعات مورد نیاز شهر منجر به در پیش گرفتن استراتژی از سوی آنها شده تا با ایجاد حاشیه، فضا سازی و ایجاد چالش افکار عمومی را مشغول حاشیه ها نگاه دارند. مسلما تغییر نام میدانی به نام مبارک امام هادی علیه السلام موضوعی نیست که اعضای شورای شهر نسبت به واکنش های مردمی این موضوع بی اطلاع باشند. چگونه می توان تغییر نام این میدان را پذیرفت در حالی که اعضای شورای پنجم به روشنی به این موضوع واقفند که شهروندان و ملت ما احترام عمیقی به ساحت مقدس اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام دارند. اساسا هیچ چیزی نمی تواند جای این ارزش را در وجود ایرانی ها بگیرد.
سروری خاطر نشان شد: احترام به ساحت والای اهل بیت علیهم السلام نه تنها خاص و محدود به شیعیان نیست بلکه خواهران و برادران اهل سنت و مسیحیان و سایر ادیان آسمانی ارزش و جایگاه ویژه ای برای معصومین قائلند از این رو مسلما نمایندگان شورای شهر با تغییر چنین نامی خواهان وارد کردن جامعه به تنش جدیدی هستند تا درگیر و دار این موضوعات اذهان عمومی از درخواست پاسخگویی اعضای شورای شهر درقبال یک سال ناکارآمدی منحرف شود. بنده معتقدم تکرار چنین رفتارهایی از سوی اعضای شورای پنجم تنها به دنبال تحریک حساسیت های جامعه و ایجاد چالش های بی مورد در انحراف افکار عمومی است تا با ایجاد دو قطبی های ضد منافع ملی و تحریک مردم مسوولیت را از خود دور کنند. مسلما هرگز نمی توان پذیرفت که 21 نماینده شورای شهر متوجه نیستند که امروز اولویت تهران تغییر نام این خیابان، آن خیابان نیست!
سروری در خصوص شرایط تغییر نام خیابان ها افزود: تغییر نام خیابان ها زمانی اهمیت و موضوعیت دارد که شورای شهر در همه زمینه ها اقدامات مطلوبی را به منصه ظهور رسانده باشد نه اینکه تمام هم وغم خود را صرف تغییر نام خیابان ها آن هم با اهداف ضد فرهنگی کند! بحث تغییر نام زمانی قابل تایید است که براساس گزاره های درست منطبق باشد. آیا می توان پذیرفت که مردم جنوب شهر و ساکنین شهر ری که به اهل بیت دوستی شهره هستند تنها مشکل آنها برداشتن نام امام هادی علیه السلام از یکی از میادین این محله است؟ بنده معتقدم چنین رفتارهایی از نمایندگان شورای پنجم در راستای استراتژی از پیش تعیین شده ای صورت داده می شود؛ بدین معنا که اعضای شورای شهر مجبورند دست به چنین رفتارهایی بزنند چرا که مردم مطالبه گر پروژه های مترو و متوقف شده شهر, وضعیت حمل ونقل, آلودگی هوا , مسائل فرهنگی و...هستند که متاسفانه پاسخی به آنها داده نمی شود.
سروری درپاسخ به این سوال که آیا به نظر شما تغییر نامها ونامگذاری های صورت گرفته در راستای تغییر ارزشهای دینی و فرهنگی است خاطر نشان شد: اگر اعضای شورای شهر قصد تغییر باورهای فرهنگی را دارند شیپور را از دریچه گشاد آن می زنند یعنی طبعتا این جز ایجاد واکنش در جامعه چیزی تولید نمی کنند، به علاوه که بنده به تحلیل اولم بیشتر اعتقاد دارم که شورای شهر در بیکاری و بی برنامگی و اختلافات فراوان که هر روز از آن به جامعه درز می کند و مواجه شدن با اعتراضات کارمندان اخراج شده ی با سابقه شورا و شهرداری و جایگزینی افراد سیاسی و حزبی به جای آنها و اعتراضات خیابانی که مقابل شورا و شهرداری شکل می گیرد مواجه است و چون اعضای شورای شهر قادر به حل مسائل یاد شده نیستند اساسا باید دنبال موضوعاتی باشند که وقت آنها را پر کند! متاسفانه اعضای شورای شهر نشان داده اند که نگاه های واگرایانه ای دارند وبه تعبیری از گذشته انقلابی خود نادم هستند از این رو تلاش می کنند تا با پوشیدن لباس تجدد گرایی غربی خود را متفاوت از گذشته به مرد معرفی کنند، طبیعی است با چنین ذهنیتی مایل به تغییر فرهنگ وارزش های جامعه هستند غافل از اینکه با واکنش و اعتراضات شدید جامعه مواجه می شوند.