کد خبر 86712
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۰

پزشكان پيش از جدا كردن دستگاه‌ها از بدن او علائم هوشياري او را كنترل كردند كه با پاسخ بيمار به محرك‌ها روبرو شدند.

به گزارش مشرق، پزشكان بيمارستاني درايالت «آريزونا» آمريكا اعلام كردند بيماري كه به كما رفته بود تنها چند ساعت پيش از اهدا شدن اعضايش به هوش آمد.

«سام» 21 ساله كه دانشجو يكي از دانشگاه‌هاي آريزوناست سه ماه پيش در يك سانحه رانندگي به دليل وارد شدن ضربه به سرش به كما رفته بود.

به گفته پزشكان بيمارستان «Joseph» بر روي اين جوان چندين عمل جراحي انجام شده بود اما شدت ضربه به سر او به حدي بود كه احتمال زنده ماندنش وجود نداشت. اما درست چند ساعت پيش از اهدا كردن اعضايش به طور معجزه‌آسايي به هوش آمد.

پزشكان پيش از جدا كردن دستگاه‌ها از بدن او علائم هوشياري او را كنترل كردند كه با پاسخ بيمار به محرك‌ها روبرو شدند.

به گفته پزشكان اكنون اين بيمار مي‌تواند با كمك واكر راه برود و صحبت كردنش اگرچه كند است اما روبه بهبود است.

به گزارش ايسنا به نقل از شبكه خبري ABC، مادر اين جوان گفت كه هيچ هديه‌اي در اين روزها بهتر از شنيدن خبر زنده شدن پسرش نبوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محسن فاضلی ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    اين امر نشان دهنده آن است که دانشمندان فيزيولوژی در باره مفهوم مرگ در جهل به سر می برند و اهدای اعضای فردی که دچار مرگ مغزی است عمليات ميراندن شخصی است که هنوز نمرده است و اين قتل نفس است. شايد اين حقيقت بتواند فقها را از حکم به جواز اهدای اعضا منصرف کند و يا لااقل به ترديد و احتياط بيندازد!
  • حسین - نظرش را نمایش نده! ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    حالا تکلیف کسانی که فرصت بازگشت به اونها داده نشده چی میشه؟ کسانی که موافق اهدای عضو هستند چه جوابی دارند؟
  • دکتر قاسمی ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    0 0
    شما رو به خدا چرا ذهن مردم رو مشوش می کنید.عزیزان من مرگ مغزی با کما فرق دارد.در حالت کما امکان بازگشت بیمار وجود دارد و کاملا طبیعی است اما در حالت مرگ مغزی تا کنون حتی یک مورد هم در کل دنیا گزارش نشده است.چرا با اطلاعات غلط مردم را در شرایط مشابه امیدوار می کنید؟؟
  • ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    0 0
    اگر تو ایران بود معجزه حساب می شد
  • SMAH1 ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    0 0
    عنوان خبر را خیلی بد انتخاب کرده اید به شکلی که موجود عدم اطمینان می شود. در آمریکا اشتباهات پزشکی رخ می دهد،خیلی زیاد است.مثلا در سال اولی که نرم افزار تطبیق نسخه های پزشکان در امریکا به صورت آزمایشی اجرا شد،مشخص شد که حجم زیادی از نسخه ها (درصد اش دقیقا یادم نیست ولی عددی حدود 50 در ذهنم است) دارای تداخل دارو ای هستند.شاید آنجا اصلا برای جان آدم ها ارزش قائل نباشد.اما آیا در کشور ما هم اینگونه است. در انتخاب عنوان دقت کنید که جان خیلی ها در خطر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس