کد خبر 878574
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۰
آب معدنی

متخصص تغذیه گفت: بعضی از آب‌های معدنی ممکن است دارای سدیم، نیترات و نیتریت بیش از حد مجاز باشند که لازم است برای انتخاب نوع آب معدنی عرضه شده، به لیست آنالیز مندرج در روی شیشه توجه کرد.

به گزارش مشرق، سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه درخصوص تفاوت کیفیت آب معدنی با آب شرب شهری اظهار داشت: در تمام شهرها و روستاهایی که دسترسی به آب تصفیه شده دارند و آب مورد نیاز مصرف‌کنندگان از طریق لوله‌کشی و با رعایت تمام استانداردهای تضمین شده از نظر محتوای میکروبی، شیمیایی و ... غیره در اختیارشان قرار داده می‌شود، هیچ لزومی به مصرف آب معدنی نیست، زیرا همواره آب تازه و سالم جهت شرب یا سایر مصارف در دسترس آنها است.

بیشتر بخوانید:

آنچه از پشت پرده آب‌های بطری‌ شده باید بدانید؟

وی گفت: این امر علاوه بر آنکه از بعد اقتصادی به نفع مصرف‌کنندگان آب لوله‌کشی شهرها و روستاها است، از آلودگی‌های محیط زیست نیز به طور ثانویه جلوگیری شده و بعضی از عوارض مصرف آب‌های بطری را نیز در بر نخواهد داشت.

این متخصص تغذیه درباره مزیت‌های آب معدنی توضیح داد: آب‌های بطری طعم و مزه بهتری نسبت به آب لوله‌کشی دارند و از نظر حمل آب سالم‌تر در مسافرت‌های بین شهری و توقفگاه‌ها که اغلب فاقد آب‌های تصفیه شده هستند، نیز مناسب است.

مظهری ادامه داد: در صورتی که برای ضد عفونی کردن این نوع آب‌ها با رعایت استانداردهای کامل تامین شده از اشعه مادون قرمز، فیلتراسیون و ضد عفونی نمودن با اوزون انجام پذیرفته باشد، نه تنها محتوای میکروبی آب از بین می‌رود، بلکه طعم خاصی که آب‌های ضدعفونی شده با کلر دارا می‌باشند را نخواهد داشت.

وی عنوان کرد: بعضی از آب‌های معدنی محتوای املاح مفیدی مثل کلسیم، منیزیم و دیگر املاحی هستند که به تامین نیازهای مصرف کننده کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه درخصوص خطرات احتمالی آب‌های معدنی توضیح داد: در صورتی که منابع استحصال این آب‌ها از منابع پایین دست تامین ‌گردد، در معرض آلودگی با افت‌کش‌ها هستند. بعضی از این آب‌ها ممکن است دارای سدیم، نیترات و نیتریت بیش از حد مجاز باشند که لازم است برای انتخاب نوع آب معدنی عرضه شده، به  لیست آنالیز مندرج در روی شیشه توجه گردد، به خصوص به تاریخ تولید و انقضای تاریخ مصرف باید دقت شود.

مظهری با بیان اینکه از همه مهمتر نوع بسته‌بندی این نوع محصولات است که در بطری‌های تهیه شده از PVC و PET عرضه می‌گردد گفت: در طول زمان و در صورت نگهداری آب‌های معدنی در معرض تابش آفتاب، قسمتی از ترکیبات بطری‌ها وارد محتوای عرضه شده می‌شود که از جمله مواد سرطانزا به حساب آورده می‌شوند و هر چه از زمان تولید آنها گذشته باشد و در فضای باز و آفتاب‌خیر نگهداری شده باشند، بر مقدار مواد ورودی از ترکیبات بطری‌ها به آب افزوده می‌شود.

وی در پایان گفت: حتی توصیه اکیدی به عمل آمده که از یخ زدن آب در درون بطری‌ها و فریز نمودن آنها نیز باید اجتناب کرد که به نوع دیگری مواد مضر و سرطانزا تولید می‌شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۷
    0 0
    هرکس یه چیزی میگه
  • US ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۷
    1 1
    آقای متخصص! آب رو با اشعه ماوراء بنفش ضدعفونی میکنن نه مادون قرمز!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس