به گزارش مشرق به نقل از سينما رسانه، حسن عباسي درباره دکترين سينماي ايران ميگويد: آن جايي که سينماي جمهوري اسلامي از مثلا سينماي هاليوود يا باليوود تفکيک ميشود در دکترين آن است. مانند دعوايي که اکنون در محافل علمي، بر سر اقتصاد ليبرالي با بيع قرآني وجود دارد.
يا نزاعي که در ميان انديشمندان در نسبتشناسي دانش و فرهنگ و سياست مدرن، با علم و ادب ديني در جريان است. اين مناقشهها و منازعهها در يک نقطه کانوني به هم ميرسند و آن دکترين هر يک از حوزههاست.
حسن عباسي افزود: مساله سينماي ايران نه در بخش خصوصي يا در بخش دولتي آن است، نه در فرم و محتوا، بلکه مادام که اين سينما،خود را با استانداردها و هنجارهاي کن، ونيز، اسکار و...ميسنجد چون نگرش اصحاب آن سينما به هستي، عالم و انسان ،مبتني بر نگرههايي است که در بسياري از موارد در تقابل با انگارههاي قرآني قرار دارد، بطور طبيعي حساسيت برانگيز شده و در نتيجه اصطکاک و تقابل را بوجود آورده و لاجرم گروهي را به انصراف،دستهاي را به محافظهکاري و اندکي را نيز به رويارويي ميکشاند.
اين وضعيت موجب ناکارآمدي و به تعبير قرآني مسئله،زمينه فشل شدن سينما در اثر بروز بلاتکليفي مبنايي و چند دستگي ميشود.
آن جايي که سينماي جمهوري اسلامي از مثلا سينماي هاليوود يا باليوود تفکيک ميشود در دکترين آن است؛ مانند دعوايي که اکنون در محافل علمي، بر سر اقتصاد ليبرالي با بيع قرآني وجود دارد.