سخنگوي فراكسيون خط امام(ره) مجلس گفت: اگر انتخابات به نحوي برگزار شود كه مردم احساس كنند از حقوق يكسان برخوردارند، ميتواند به مناقشات پايان دهد چون همهي مدعيان، خود را با نظر و معيار مردم ميسنجند.
داريوش قنبري در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، خاطرنشان كرد: يكي از مواردي كه در يك جامعه ميتواند اتحاد و همدلي ايجاد كند وفاق در مورد ارزشها و نگرش يكسان راجع به هنجارهاي آن جامعه است و براي تحقق آن هركسي متناسب با نقش فردي خود در جامعه بايد انجام وظيفه كند.
وي افزود: يكي ديگر از عوامل وحدتآفرين در جامعه كه ميتوان به عنوان مهمترين عامل از آن ياد كرد اين است كه مردم به لحاظ سياسي احساس كنند كه از حقوق يكساني برخوردارند و همه در وضع سياسي و بهرهگيري از امكانات مدني جامعه به يك اندازه سهيم هستند.
وي با اشاره به نتايج همدلي و وفاق در جامعه گفت: در يك جامعهي متحد و منسجم هزينههاي امنيتي كاهش پيدا ميكند و قدرت حكومت در مقابله با بحرانها بيشتر ميشود و زمينهي توسعه در جامعه افزايش مييابد.
اين عضو كميسيون اجتماعي مجلس تاكيد كرد: بايد برابري در انتخاب شدن و انتخاب كردن وجود داشته باشد تا همهي كساني كه به اصول انقلاب معتقدند بتوانند خود را در معرض انتخاب قرار دهند.
قنبري اظهار كرد: اگر گروهها و اشخاصي بخواهند نظرات خود را به شيوهي قهري اعمال كنند جامعه وارد تنش ميشود، اين در حالي است كه رعايت عدالت و توجه به حقوق برابر براي همه باعث اتحاد و امنيت ملي ميشود.
نماينده مردم ايلام در پايان خاطرنشان كرد: دستاندركاران و مجريان برگزاري انتخابات پيش از آنكه به فكر برنده شدن حزب و جناح متبوع خود باشند بايد به اين فكر كنند كه اجازه دهند همه مردم سلايق سياسي خود را در آن بروز دهند و به معناي واقعي يك انتخابات وحدتآفرين برگزار كنند.