کد خبر 992792
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۳
سرگئی استورچاک

معاون وزیر دارایی روسیه با اشاره به اینکه خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری اروپا نه خوب و نه بد است، گفت: قرارداد باید با منافع طویل‌المدت ایران و کسانی که آن را تأمین می‌کنند مطابقت داشته باشد.

به گزارش مشرق، سرگئی استورچاک در حاشیه دیدار با وزیر نیرو برای امضای پروتکل تمدید وام دولتی روسیه برای احداث نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک هرمزگان، گفت: این الحاقیه به موافقت‌نامه بین دولت‌ها در رابطه با فاینانسی که قبل امضا شده بود اضافه شده است پس از این الحاقیه اساس حقوقی ایجاد می‌کند تا روسیه شروع به فاینانس کند تا اعتبارات بودجه‌ای به پیمانکار برسد.

بیشتر بخوانید:

منوشین: خط اعتباری فرانسه بدون موافقت آمریکا امکان‌پذیر نیست

استورچاک ادامه داد: این بدین معنا است علاوه بر اقدامات فنی که قبلاً توسط شرکت‌های ایرانی و روسی انجام شده بود با امضای سند شروع به سفارش‌گذاری تجهیزات فنی مورد نیاز برای اجرایی شدن پروژه شود.

وی افزود: البته باید منتظر بمانیم که در کارگاه و سایت اجرای قرارداد اقدامات لازم انجام شود تا فرصت برای ایجاد اشتغال در منطقه که همان همزگان است، ایجاد شود.

معاون وزیر دارایی روسیه گفت: پروژه ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک هرمزگان یک پروژه یک و نیم میلیارد یورویی است که امیدواریم به نتیجه برسد.

* واکنش معاون وزیر دارایی روسیه به پیشنهاد خط اعتباری اروپا

وی در پاسخ به سؤال که نظر شما در خصوص خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری اروپا چیست، گفت: در عرف ما از خطوط اعتباری استفاده نمی‌شود. این سازوکار پیشنهادی تا حدودی گمراه‌کننده است چون که مبلغ هنگفتی است که زیر آن قراردادی وجود ندارد.

معاون وزیر دارایی روسیه افزود: قرارداد باید با منافع طویل‌المدت ایران و کسانی که آن را تأمین می‌کنند مطابقت داشته باشند.

استورچاک گفت: پس این خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری نه زیاد است و نه کم و نه بد است و نه خوب.

* استفاده از پول ملی دو کشور در پروژه‌های دوجانبه امکان پذیر است

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که استفاده از پول ملی دو کشور برای مبادلات مالی را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: در این خصوص تصمیم‌گیری متفاوت است اما مهم این است که از سوی دو کشور پروژه‌هایی وجود داشته باشند که تمایل داشته باشیم از پول ملی استفاده کنیم.

به گفته وی، اجرای پروژه‌ها باید تبدیل به قرارداد شود و ما قراردادها را برای فاینانس قبول می‌کنیم که البته تنها در چارچوب وعده‌هایی که قبلاً توسط رؤسای جمهور دو کشور بوده نیست بلکه در چارچوب یک همکاری اقتصادی بلندمدت میان ایران و روسیه است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۴
    0 0
    روس‌ها با این نیروگاه‌ها فقط ایران را سرکیسه می کنند سیر هم نمیشن نامردها
  • CA ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
    0 0
    بایستی سقف گردش مالی جهت چنین سامانه ای تعریف کرد و البته نیاز هست فاکتورهایی مثل ماند جهت مواردی خاص در صورت تحریم و یا خلف وعده و غیره نیز بایستی در نظر گرفته شود و اینکه بگوئیم کانال مالی احداث شده بسیار ساده لوحانه خواهد بود چون این کانال مالی عرف بین الملل نیست و نیاز به وارد کردن پارامترهایی هست باعث متضرر شدن ایران نگردد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس