فلفل Naga Jolokia در مجله گینس به عنوان تندترین فلفل دنیا ثبت شده است. کپسایسین موجود در این فلفل اون رو بسیار خطرناک و کشنده کرده است و در آشپزی نیز به مقدار خیلی خیلی کم ازش استفاده میشه و حتی یک گرم اضافه ممکنه باعث مرگ فرد بشه. کشاورزها از این فلفل برای دور کردن فیل ها از زمین ها و محصولاتشون استفاده میکنند.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۲2 0کل میزارم 3 تاشو ناشتا میخورم