به گزارش مشرق، مرغ از جمله طیوری است که گوشت آن به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف و به میزان قابل توجه در استان های مختلف کشور تولید می‌شود، برهمین اساس روزانه کشتار این پرنده در کشتارگاه‌ها به‌ صورت صنعتی و سنتی انجام می‌گیرد و با توجه به افزایش نیاز جامعه به این مواد غذایی، کشتارگاه‌های صنعتی بخش مهمی از این نیاز را تامین می‌کنند. نمونه این کشتارگاه‌ها که با استفاده از تجهیزات صنعتی، حجم، سرعت و دقت در کشتار مرغ را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند، در استان مرکزی نیز می توان یافت. استان مرکزی با تولید سالانه بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ جزو ۱۰ استان برتر کشور است.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • RU ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
    2 2
    هم در عزا و هم در عروسی! امان ازین شکم.
  • IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
    2 3
    سلاخی صنعتی و زجر کش کردن حیوان می نوشتی بهتر بود.
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
    2 2
    عجب فاجعه ای

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس