به گزارش مشرق، اين کارگردان در گفتگو با سينما پرس با بيان اين مطلب گفت: به نظرمن زماني بحراني و بچه مسلمانها اثراسلامي توليد خواهند کرد که محتواي آن اثر کاملا اسلامي و برخاسته ازاصول ، ارزشها،و باورهاي اسلامي بوده و ريشه در وحي داشته باشد نه ريشه درذهنيات فيلمساز .لذا بنده براين باورم که "ملک سليمان" اين شاخص ها را کم دارد.
کارگردان سريال "يوسف پيامبر(ع)" ادامه داد: هنگامي يک هنرمند مي تواند بگويد که من کاري بهتر از فلان نويسنده يا فيلمساز انجام دادم و يک گام نوشته فلان نويسنده را جلو بردم که اصل موضوع قرآني را به تصوير بکشاند اما آيا ما مي توانيم نوشته خدا را هم اقتباس کنيم وآنگاه بگوئيم از روي نوشته خدا اقتباس کرديم اين حرف يعني چه ؟ يک گام به جلو برويم يعني ازخدا هم جلو بزنيم ؟! قصه زيبا را برداريم و تصور کنيم که با اقتباس زيباترش کرديم ؟ آيا امکانپذيراست ؟ بنابراين مواردي را که برادرمان بحراني گفته که ما در فيلم "ملک سليمان" اقتباس کرديم يا قصه هاي مذهبي را اقتباس مي کنيم را قبول ندارم درحالي که اقتباس درمورد آثارانساني است نه درمورد آثاري که خداوند نويسنده وطراح آن بوده است.
به گفته سلحشور تکنيک قوي تا آنجا در رشد يک اثر مذهبي تاثيرگذار است که خودش اصل نشود درحالي که درفيلم "ملک سليمان" اينگونه شده است.
فرج الله سلحشور در مورد فيلم " ملک سليمان " گفت: اين فيلم به لحاظ تکنيکي کاري قوي است اما به لحاظ مضموني اسلامي نيست و هنوز خيلي مانده تا بتوانيم امثال آثاري مثل فيلم" ملک سليمان" را اسلامي بناميم.