RSS
|
درباره ما
|
نسخه متنی
|
جستجوی پیشرفته
|
عضویت در خبرنامه
|
ارسال خبر
|
نسخه موبایل
|
درخواست آگهی
|
تماس با ما
|
پیوندها
۱۳۸۹ شنبه ۱۳ شهريور
/
٢٤ رمضان ١٤٣١
/
Saturday, September 04, 2010
صفحه اصلی
سياسي
جامعه
فرهنگي
بين الملل
وبلاگستان
جنگ نرم
چند رسانه اي
فناوري اطلاعات
جهاد و مقاومت
اخبار محرمانه
میرحسین موسوی طلبی از دوران دفاع مقدس ندارد
درخواست خاتمی از دعایی/ حرمت شکنی بازیگران تلویزیونی/ عصبانیت قالیباف و ...
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
*اختیاری
نظر شما:
ارسال
امتیاز به این خبر
1
2
3
4
5
آخرین اخبار
از همبرگر 50 کیلویی صرب تا خبر شهادت راهپیمایان پاکستانی روز قدس
صدور اولین حکم قضایی بر ضد مصوبه خروج کارکنان تهرانی
میرحسین موسوی طلبی از دوران دفاع مقدس ندارد
کلاس قالیباف یک پله بالاتر می رود
حمله سازماندهی شده به راهپیمایان شیراز
ناراحتی CNN از غیبت کروبی
رئیس سازمان چای کشور زخمی شد
افطاری آنچنانی هلالاحمر و بهزیستی
مشروح سخنان رییسجمهور در روز قدس
روز جهانی قدس
پربیننده ترین اخبار
میرحسین موسوی طلبی از دوران دفاع مقدس ندارد
کلاس قالیباف یک پله بالاتر می رود
صدور اولین حکم قضایی بر ضد مصوبه خروج کارکنان تهرانی
از همبرگر 50 کیلویی صرب تا خبر شهادت راهپیمایان پاکستانی روز قدس
درخواست خاتمی از دعایی/ حرمت شکنی بازیگران تلویزیونی/ عصبانیت قالیباف و ...
عکس/ شعار 'نه غزه نه لبنان' در راهپیمایی امروز
معاون سیاسی مشایی در راهپیمایی +عکس
کروبی پاسخ معترضان خود را با گلوله داد
حضور 7 سردار در راهپیمایی روز قدس+عکس
هاشمی رفسنجانی و صادق لاریجانی در راهپیمایی+عکس
پربحث ترین اخبار
جوهرچی اولین برنامه 'ماه عسل' را اجرا کرد
خاتمی و ملکعبدالله یک ماهقبل از انتخابات+عکس
خطر خروج بیش از 500 میلیارد سرمایه از بندر شهید رجایی
از بلوف های اکبر تا آرامش و امید دخترم مریم
فرمانده گروه دستمال سرخ ها
جناب آقای مشایی سلام علیکم!
عرض ارادت میرحسین به احمدینژاد+عکس
پشت پرده انتخاب مجری برنامه افطار شبکه3
دختران سیگاری و دودی که به چشم خودمان می رود
سردار تیپ عمار
جنگ نرم
-
زمان انتشار:
۱۳۸۹/۵/۶ - ۱۳ : ۲۴
نظر: ۳
بازدید: ۱۲۲۴
گوشی آیفون ابزار جدید آمریکا برای جاسوسی از ایران
علاقه ایرانیها به تکنولوژی های نوین ارتباطی سبب شده تا دولت آمریکا درجریان تلاش خود برای برای جاسوسی و ضربه زدن به دولت ایران از آن استفاده کند.
به گزارش"مشرق" علاقه ایرانیها به تکنولوژی های نوین ارتباطی سبب شده تا دولت آمریکا درجریان تلاش خود برای برای ضربه زدن به دولت ایران از آن استفاده کند.
این مطلب را کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در گزارشی با عنوان ' پخش بین المللی رادیو و تلویزیون آمریکا، آیا کسی آن را می شنود؟'ضمن برسی عملکرد بخش فارسی صدای آمریکا در قبال مخاطبان ایرانی خود آورده و می نویسد: علاقه ایرانیها به تکنولوژی های نوین ارتباطی چنان زیاد است که به محض معرفی محصول جدید گوشیهای آیفون شرکت اپل، فورا انواع قاچاق این گوشیبا قیمت 1400 دلار در بازارهای ایران یافت می شد.
این علاقه سبب شد تا بخش فارسی "صدای آمریکا" (VOA) خیلی زود بدین مسأله پی برده و با ارائه امکاناتی مخصوص گوشیهای آیفون و همچنین گوشیهای جدید اندروید/گوگل، این امکان را به صاحبان این نوع گوشیها در ایران بدهد تا تصاویر خود را مستقیما از گوشی همراه خود به شبکه خبری فارسی "صدای آمریکا" ارسال نمایند.
بدین ترتیب هر کسی که از این گوشیها داشته باشد تبدیل به یک خبرنگار بخش فارسی صدای آمریکا می شود.
انتهای خبر / کد خبر ۱۶۷۸
نسخه چاپی
نسخه XML
فایل خبر
ارسال خبر
اخبار مرتبط
تلفن هاي ثابت لبنان و شنود صهيونيست ها
اطلاعات جديد از جاسوسان بازداشت شده موساد نشان ميدهد که تلفن ثابت لبنان نيز مانند تلفن همراه طبق پيش بيني حزب الله تحت نفوذ موساد قرار گرفته است.
گزارش ویژه/
گزارش سنای آمریکا از ناکارآمدی تبلیغات رسانه ای واشنگتن علیه ایران + سند
کمیته روابط خارجی سنای آمریکادر گزارشی با عنوان ' پخش بین المللی رادیو و تلویزیونآمریکا، آیا کسی آن را می شنوند؟' به بررسی عملکرد رسانه های خارجی آمریکا در حوزه دیپلماسی عمومی در جهان پرداخته است.
نظرات ارسال شده
حسين :
موافق [۰]
-
مخالف [۰]
سلام
قابل توجه اين دوستاني که اين موضوع جاسوسي در ذهنشون با فيلم هاي 007 و هاليوودي شکل گرفته، بايد خدمت شما عرض کنم که جاسوسي همين است. جاسوسي يعني رساندن اطلاعات به دشمن.
در اينکه امريکا دشمن شماره يک خدا پرستي و بزرگترين نماد شيطان در عصر حاضر است شکي نيست. از ساختار فراماسوني و مجسمه اوبليسک در واشنگتون تا نحوه تسلط گروه هاي شيطان پرست در سرتاسر ساختار حکومتي اين مجموعه خبيث همه دال بر شيطنت هستند.
اما اين که چرا فرستادن اين تصاوير به شبکه خبري سازمان سياه (CIA) جاسوسي است، بايد گفت که به اين علت که اين داده ها توسط آنها در جهت تخريب هميت ملي و سم پاشي فضاي داخلي استفاده مي شود. چيزي که تا همين چندي پيش در کتابچه هاي عملي (Manaul) آنها به عنوان عمليات رواني از آن نام برده مي شد و جديدا تصميم گرفته اند با تغيير نام رد گم کني نمايند.
اميدوارم دوستاني که واقعا به کشورشان عرق و به خداوند بزرگ ايمان دارند، اين موضوع مهم را درک کرده و در هيچ شرايطي حاضر با همکاري با دشمن جان، مال و ناموس خود نشوند.
به اميد روزگاري خوش و پرمحبت براي همه شما، همراه با برکات دايمي خداوند مهربان.
محمد :
موافق [۰]
-
مخالف [۰]
نگاهتون به مسئله خوب نيست.
به نظر من اگه فقط خبر رو ميداديد ولي نتيجه گيري خودتون رو اعلام نمي کرديد بهتر بود.
اينجوري مخاطب خودش به نتيجه اي که شما ميخوايد، ميرسيد.
ولي در حال حاظر چون خبر شما جهت دار هست، مخاطب گارد ميگيره.
مهدي :
موافق [۰]
-
مخالف [۰]
آخه اين کجاش جاسوسيه؟ چرا با اين ادبيات جايگاه سايت خودتون رو پايين مياريد. آخه اگه قرار باشه با آيفون جاسوسي هم بکنن که نماين اعلام کنن اين سيستم و خدمات رو خيلي از شرکت هاي ديگه هم مي دن.