مشرق - حماسه 9 دي سال 88 يک نقطه عطف در تاريخ معاصر ايران است. در سال 88 ايران اسلامي حوادث و اتفاقات متفاوتي را در ابعاد مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي پشت سرگذاشت و مردم و مسئولان تجارب گرانبهايي را در اين سال کسب کردند.
فتنه، مردم ايران را در مقابل حوادث آينده مقاوم تر ساخت و مردم آموختند که بصيرت مي تواند چراغ راه شان باشد. همه چيز از انتخابات رياست جمهوري و مناظره تاريخي احمدي نژاد و موسوي آغاز شد. اين مناظره و شکست برخي کاندديداها باعث شد تا نزديک به 8 ماه کشور با فتنه درگير شود.
حماسه راهپيمايي 9 دي و حضور ميليوني مردم در آن روز تاريخي و به ياد ماندني موجب خاموشي و شکست فتنه و فتنه گران شد.
با آغاز فتنه هر چه زمان جلو مي رفت فتنه گران وقاحت شان افزون مي شد. اوج اين وقاحت و هتاکي روز عاشورا بود. فتنه گران در روزهاي 13 آبان، 16 آذر، روز قدس و عاشورا اتفاقات ناخوشايند و هتاکي خود را نمايان کردند. برنامه آنان استفاده از ظرفيت تمام روزهاي تاريخي و اثر گذار بود و روز عاشورا بعنوان يک روز تاريخي از ظرفيت زيادي براي قدرت نمايي فتنه گران برخوردار بود.
آشوبگران در روز 6 دي سال 88 مصادف با روز عاشورا با سوء استفاده از حضور مردم در مساجد و تکايا در چند خيابان تهران ضمن هتاکي و بي حرمتي به مجلس عزاي سرور و سالار شهيدان به مغازه ها، بانک ها، خودروها و سطل هاي زباله آسيب زدند و حتي دست به آدم کشي زدند.
فتنه گران با پليس هم درگير شده و تعدادي از نيروهاي پليس را نيز مجروح و مصدوم کردند.
اما واکنش ملت بزرگ و انقلابي ايران به اين حادثه و بي حرمتي ها امواج اقيانوسي بود که هر سدي را از راه برمي داشت. حضور ميليوني مردم در روز 9 دي بهت جهانيان را نيز به همراه داشت. تحليل گران خارجي در قبال اين حرکت با شکوه، متحير و مبهوت مانده بودند و هيچ توصيفي نمي توانست اين حضور را معنا کند.
روز 9 دي همه آمده بودند؛ پير و جوان زن و مرد، معترضان به انتخابات و هر کسي که دلش براي ايران و انقلاب مي سوخت به خيابان آمده بود تا به فتنه گران و دشمنان بفهماند که ديگر از اين همه هتاکي، آشوب، تخريب و دروغ خسته شده اند. 9 دي پايان روياي فتنه گران و روز سقوط و شکست آنان بودند.
کاخ آرزوهاي دشمنان ايران فرو ريخت و جنين فتنه 8 ماهه سقط شد. در اين روز دشمنان ايران با ديدن حضور مردم، چهره ترش کرده و از حماسه مردم ايران نگران شدند.
گفت و گويي را با امام جمعه مشهد، آيت الله علم الهدي که به عنوان سخنران در اين مراسم در تهران حضور يافت ترتيب داده ايم. در اين گفت وگو به تشريح ابعاد حماسه 9 دي و تشريح دلايل حضور ميليوني مردم پرداخته ايم.
علم الهدي در اين مصاحبه از معجزه امام حسين براي ساقط کردن فتنه گران مي گويد.
وي معتقد است در روز 9 دي گمان نمي کرده که اين جمعيت ميليوني به خيابان بيايد. اما حضور مردم را طبيعي، پرشور و گسترده ارزيابي مي کند.
سخنران روز 9 دي معتقد است: باطن فتنه گران در روز عاشورا براي مردم برملا شد و فتنه گران در روز 9 دي شکست خورده و ساقط شدند.
اين عضو خبرگان رهبري بزرگ ترين زندان براي سران فتنه را زندان نفرت عمومي مي داند که در نهايت باعث مي شود سران فتنه در اين زندان دق کرده و بميرند.
گفت وگوي مفصل ما را با آيت الله علم الهدي بخوانيد:
• قبل از هر سوالي، بايد پرسيد که چه شد به عنوان سخنران روز 9 دي انتخاب شديد، آيا اين موضوع اتفاقي بود يا پيش بيني خاصي شده بود؟
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي و آيتالله جنتي، به بنده امر فرمودند که چنين مسئوليتي را برعهده بگيرم، براي اطلاع از انگيزه آقايان بايد از خودشان بپرسيد.
• گمان ميکرديد که در روز 9 دي چنين جمعيت ميليوني در راهپيمايي حاضر شوند؟
اقبال مردم نسبت به اين راهپيمايي مبتهج کننده بود، در اين روز شاهد يک راهپيمايي قابل توجه بوديم. اجتماع مردم در اين روز در صحبتها و مطالب من هيچ تأثيري نداشت.
بنده برحسب دعوت آيتالله جنتي و شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي بعنوان سخنران مراسم راهپيمايي روز 9 دي انتخاب شدم، ميدانستم که اين راهپيمايي در پاسخ به حرمتشکنيهاي روز عاشورا برگزار ميشود.
در تمام کشور پيش از اين راهپيماييهاي خودجوشي شکل گرفته بود. اما شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي براي 9 دي يک راهپيمايي را تدارک ديده بود.
روز 8 دي در مشهد يک راهپيمايي بزرگ از مقابل دفتر امام جمعه تا حرم امام رضا(ع) برگزار شد و آيتالله واعظ طبسي سخنران اين مراسم بود. روز 9 دي نيز اين راهپيمايي در مشهد برگزار شد و عليالقاعده بايد بعنوان سخنران در اين مراسم حضور مييافتم، اما با دستور آيتالله جنتي به تهران آمدم.
براي انجام سخنراني در اين مراسم سرفصل صحبتهايم را آماده کرده و براي سخنراني از قبل آمادگي داشتم.
باز هم تأکيد ميکنم که حضور پرشور مردم در روز 9 دي هيچ تأثيري در بيان مطالب و صحبتهايم نداشت.
هر آدم متديني از حضور اين جمعيت ميليوني و پرشور مردم و وفاداريشان به رهبري و انقلاب مبتهج ميشد و من هم از اين موضوع بسيار خرسند و خشحال بودم.
اين که اجتماع ميليوني مردم باعث شود تا نظام سخنم را عوض کنم، اين گونه نبود.
• حماسه 9 دي در پاسخ به بيحرمتيهاي روز عاشورا شکل گرفت، چه عوامل و عللي بسترساز اقدامات هتاکانه روز عاشورا بود؟ تحليل شما در اين زمينه چيست؟
هر کسي تحليل من را در اين زمينه ندارد و تحليل خاصي در اين زمينه دارم. جريان فتنه سبز در جمع بندي خود به اين نتيجه رسيده بود که براي پيشبرد اهداف خود بايد از تمام ظرفيتهاي ممکن استفاده کند.
سران فتنه برنامه ريزي لازم براي استفاده و بهرهبرداري از تمام ظرفيتهاي ممکن را انجام داده بودند و يکي از اين ظرفيتها، روز عاشورا بود.
در اين روز مردم ايران مشغول عزاداري بودند و فتنهگران ظرفيت عاشورا را براي رسيدن به اهداف خود مناسب ميديدند.
از 1400 سال پيش تا به امروز هر جرياني که قصد داشت از امام حسين(ع) و عاشورا سکويي بسازد، سقوط کرده و ضربه خورده است، نمونههاي زيادي در اين زمينه در تاريخ سراغ داريم که در حوصله اين گفتوگو نميگنجد.
امام حسين(ع) يکي از بندگان خالص خدا بود و عشق خالصانه و بندگي خدا توسط ابيعبدالله (ع) و يارانش عامل اصلي کربلا بود.
عشق شديد امام حسين(ع) اين اقتدار را دارد که اگر غير خدا قصد بهرهبرداري از آن را داشته باشد و اين موضوع در مقام استخدام يک جريان غير الهي، مطامع نفساني و شخصي قرار گيرد، حتماً سقوط ميکند و ديديد که چگونه اين موضوع در سال قبل اتفاق افتاد.
سران فتنه از ظرفيت قابل توجه عاشورا استفاده کردند اما از معجزه امام حسين (ع) غافل ماندند که باعث شد نيت سوء فتنهگران و افراد فاسد در مقابل چشم مردم هويدا و آشکار ميشود.
معجزه ابيعبدالله (ع) اين بود که وقتي فتنهگران قصد داشتند با انگيزه توسعه نفساني و مطامع سياسي از ظرفيت عاشورا استفاده کنند، رسوا شدند. معجزه عاشورا باعث شد تا باطن فتنهگران و نيات زشتشان عيان شده و افرادي که عليه رهبري، انقلاب، دين و امام حسين هستند دست شان رو شود.
حوادث روز عاشورا و بيحرمتيهاي انجام شده عامل سقوط فتنهگران شد، فتنه گران طوري سقوط کردند که تا اين نسل باقي است در هيچ مرحله سياسي توان ابراز وجود ندارند و نميتوانند سر خود را بالا بگيرند.
• اتاق فکر و مرکز کنترل فتنهگران کجا بود؟ در داخل کشور يا خارج از کشور!
سران فتنه بستر و زمينهاي شدند براي اجراي منويات مرکز اصلي فرماندهي فتنه که به جريان خارجي و استکبار متصل است.
آمريکا به عنوان سردمدار استکبار از روز اول پيروزي انقلاب انواع و اقسام فتنهها را به کار گرفته و يک لحظه هم از مبارزه با انقلاب و نظام غافل نبوده است. دشمنان انقلاب و به ويژه امريکا به عناوين مختلف با نظام مقدس جمهوري اسلامي مقابله کرده و از هر ترفند، تزوير و تهاجمي بهره برده است.
در جنگ تحميلي، تمام دنيا به سر ايران ريخت و دشمنان هر چه امکانات داشتند به کار بردند تا ايران را در اين جنگ شکست دهند. کمکهاي مالي و نظامي غربيها در 8 سال جنگ تحميلي گواهي بر اين موضوع است. طي 30 سال گذشته آمريکا هر اقدامي که توانسته براي مقابله با ايران انجام داده است و اگر هم اقدامي انجام نشد، توان انجامش را نداشتهاند.
اينکه هر چند وقت موضوع مداخله نظامي را مطرح ميکنند، موضوع جديدي نيست. اتفاقاً اولين اقدام امريکا عليه ايران مداخله نظامي بود. قبل از پيروزي انقلاب و فرار شاه از کشور، هايزر فرمانده ناتو به تهران آمد و فرماندهي ارتش را برعهده گرفت. رژه نيروهاي گارد شاهنشاهي مقابل هايزر در واقع اجراي منويات آمريکاييها براي مقابله با انقلاب اسلامي بود. هايزر آن زمان امکانات ارتش ايران براي مقابله با انقلاب را کافي ارزيابي کرده بود، اين دخالت نظامي آمريکا در آن زمان شکست خورد. در حادثه طبس هم امريکا از بابت دخالت نظامي شکست را چشيد.
آخرين توطئه آمريکاييها اين بود که از انقلاب اسلامي الگو برداري کرده و آن را در کشورهايي مثل گرجستان، قرقيزستان، اوکراين و... به اجرا درآورده و به نتيجه هم رسيدند. در واقع اين دولتها با استفاده از حرکتهاي مردمي ساقط شدند.
چون در ايران نتوانستند برنامههاي خود را اجرايي کنند، انتخابات رياست جمهوري را زمينه مناسبي ديدند و اين انتخابات، زمينه و بستر لازم را براي آمريکاييها فراهم کرد تا منويات خود را به اجرا درآورند.
فرمانده اصلي فتنه سال 88 آمريکاييها هستند، نقشه و اهداف براي آمريکاييها بود. سران فتنه نيز، زمينه لازم را براي اجراي نقشه فراهم کردند. با شکست سران فتنه در انتخابات آنان خوراک آماده دشمن شده و بستر را براي اجراي نقشهها فراهم کردند.
کسي مدعي نيست که موسوي، کروبي و خاتمي در روز عاشورا به مردم دستور دادند که پرچم امام حسين را آتش بزنند. آن چه مسلم است اين افراد ابزار دشمن شدند.
دشمن براي فتنه از مدتها قبل برنامه ريزي کرده بود و برنامههايشان را قبل از انتخابات رياست جموري دهم آماده کرده بود.
اولين کسي که از برنامهريزي دشمن اطلاع و آگاهي داشت، مقام معظم رهبري بودند. ايشان در آبان سال 87 در يک سخنراني اعلام کردند، سياسيون و جريانات سياسي در زمين دشمن بازي نکنند، در اين بازي چه برنده و چه بازنده به نفع دشمن اقدام کرده است. اين هشدار رهبري 6 ماه پيش از انتخابات مطرح شد و ايشان از برنامه دشمن براي فتنه آگاهي داشتند.
• بعد از حماسه 9 دي يک مقام آمريکايي گفته بود، فتنه پس از انتخابات جنيني بود که در 8 ماهگي سقط شد. آيا راهپيمايي 9 دي فتنه را خنثي کرد؟ بسترهاي شکل گيري حماسه 9 دي چيست؟
باطن جريان فتنه در روز عاشوراي 88 فاش شد، تا روز عاشورا مردم هنوز ماهيت فتنه را تشخيص نداده بودند. در روز عاشورا همه ابعاد فتنه براي مردم مشخص شد و مردم فهميدند که فتنهگران به دنبال اهدافي چون مقابله با اساس دين و ولايت هستند.
فتنهگران در روز عاشورا با مردم در افتادند و به مقدسات هجوم آوردند که اين باعث رسوايي آنان شد. مردم دين خود را بيشتر از جانشان دوست دارند.
• جمعيت راهپيمايان روز 9 دي با کدام يک از راهپيماييها و تظاهرات قبل و بعد ازانقلاب قابل مقايسه است؟
9 دي يک امتياز ويژه داشت و آن هم عدم سازماندهي براي حضور مردم بود، در اين روز فقط شوراي هماهنگي، تبليغات مختصري را انجام داد اما مثل راهپيماييهاي قبلي مبدأ و مقصد مشخص نشد و حتي براي اياب و ذهاب مردم نيز اتوبوس تدارک نديده بودند. تنها مقصد نهايي اين تجمع ميدان انقلاب اعلام شد.
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اگر استقبال پرشور مردم را پيشبيني ميکرد، به جاي ميدان انقلاب، ميدان آزادي را بعنوان مقصد نهايي اعلام ميکرد که وسعت بيشتري داشت.
پيش بيني حضور اين حجم ميزان از مردم توسط شوراي هماهنگي نميشد اما حضور مردم در اين راهپيمايي طبيعي، جدي، بسيار وسيع و گسترده بود. ميدان انقلاب هم جاي کوچکي براي حضور مردم بود.
نمونه اين حضور پرشور مردم را در تظاهرات روز 16 شهريور سال 57 شاهد بوديم. در اين روز پس از برگزاري نماز در قيطريه، مردم به سمت ميدان آزادي حرکت کردند.
در بين راه عوامل شاه اقدام به سرکوب مردم کرد اما مردم دوباره از قلهک حرکتشان را شروع کرده و به سمت پيچ شميران و خيابان انقلاب آمدند. وقتي جمعيت به ميدان انقلاب و آزادي رسيد، ديگر به هيچ عنوان براي هيچ قدرتي قابل پيش بيني نبود. آن جمعيت عظيم بدون سازماندهي قبلي آمده بودند.
در روز 9 دي نيز مردم با انگيزه شخصي خودشان آمده بودند، اين راهپيمايي، با تظاهرات روز 16 شهريور سال 57 قابل مقايسه است.
روز 9 دي راهپيمايي سازماندهي نشده بود. هنگام سخنراني افرادي که بر پشت بام مجاور محل سخنراني حضور داشتند ميگفتند جمعيت از ميدان انقلاب تا پيچ شميران و از سمت غرب تا بزرگراه يادگار امام ايستادهاند. و خيابانهاي مجاور ميدان انقلاب نيز مملو از جمعيت بود. حضور مردم در حماسه 9 دي خودجوش، طبيعي و بدون سازماندهي بود.
* برخي معتقدند جريان فتنه روز 9 دي به کما رفت و خاموش شد! تحليل شما چيست؟
روز 9 دي جريان فتنه به کما نرفت، بلکه ساقط شد. جريان فتنه در روز 9 دي نه تنها در جريان خود بلکه در اصل حضور در عرصه سياست نيز سقوط کرد و شکست خورد. روز 9 دي روز شکست فتنهگران و فتنه بود.
طبيعي است که هر عنصر شکست خوردهاي به شکست تن ندهد. جريان فتنه در روز 9 دي شکست خورد اما شکست را نپذيرفت. اين جريان درصدد تداوم فتنه است و از هر موقعيت و ظرفيتي قصد بهرهبرداري دارد و به هر جريان و دستاويزي متوسل خواهد شد تا مقابله خود با نظام و رهبري ادامه دهد.
• از بيانيه جديد ميرحسين براي روز عاشوراي 89 خبر داريد؟
چيزي نشنيدهام. اينها به عناوين مختلف قصد دارند خود را مطرح کنند، يک بار امام حسين (ع) آنها را بيآبرو کرد، دوباره رسوايشان ميکند. سران فتنه رسواتر خواهند شد.
• آيا زمان برخورد و مجازات سران فتنه نرسيده است؟ نظر شما در اين زمينه چيست؟
اين مسئله وظيفه من نيست. در اين زمينه من تابع ولايت و رهبر معظم انقلاب هستم و مانند ديگر راهيان ولايت چشم به پشت پاي رهبري داريم، هر کجا رفت ما هم دنبالش راه ميافتيم.
در مسئله برخورد با سران فتنه بايد گفت، پرونده آنان آماده است و قوه قضائيه و دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي در آمادگي کامل هستند. اما ولي امر مسلمين بايد در اين باره تصميم بگيرند، آيا اين افراد مستحق برخورد هستند يا خير!
فعليت اين امر بستگي به اجازه مقام معظم رهبري دارد، نه اينکه ايشان دستور بدهند که انجام شود، زيرا اين موضع دستوري نيست. سران فتنه مجرم و قابل تعقيب و کيفر هستند، خون انسانها برگردنشان است. اين موضوع نيازي به دستور ندارد.
رهبر معظم انقلاب بايد اجازه بدهند تا پرونده مسير خود را طي کند. مصلحت امت اسلام را در برخورد با اين فتنهگران بدانند تا به پرونده اين افراد در جريان طبيعي خود رسيدگي شود.
• پيام ماندگار حماسه 9 دي چيست؟
پيام مهم و ماندگار 9 دي اين است که همه جريانات سياسي بدانند هر نوع فعاليت سياسي در اين کشور قابل اجرا باشد، درگيري با ولايت و رهبري در اين کشور جايي ندارد و قابل اجرا نيست.
• شاخص هاي ماندگار حماسه 9 دي را چه مواردي مي دانيد؟
مهمترين شاخص حماسه راهپيمايي 9 دي ، مردمي بودن با انگيزه ديني، دفاع از مقدسات و پبرو ولايت بودن هستند. هر وقت دين با مردم آميخته و عجين شد، حرکت هاي ديني شکل گرفت بر هر دشمن و مشکل غلبه خواهد کرد. 9 دي نيز با چنين ويژگي هايي ماندگار خواهد ماند.
• پيام انتخابات سال 88 چه بود؟ اين انتخابات باعث يک پالايش در درون نظام و انقلاب شد يا خير؟
جريانات سياسي اصلاح طلب در دوران انتخابات و بعد از آن دو اشتباه مرتکب شدند. اشتباه اول اين بود که اين جريانات از حوزه رقابت سياسي خارج شده و به حقوق مردم و نظام تجاوز کردند.
اين جريانات تحت عنوان رقابت با جريان سياسي رقيب و يک کانديدا، با نظام اسلامي برخورد کردند. اما مردم هميشه بيدارند و رئيس جمهور را براي اين نظام و انقلاب مي خواهند نه براي براندازي. مردم به ولي فقيه انقلاب اسلامي اعتقاد دارند و آن را پذيرفته اند. حالا يک آقايي بيايد و هر چقدر هم سابقه خوبي داشته در تبليغات خود را جا بيندازد و عليه ولي فقيه و نظام موضع بگيرد، مردم او را نمي خواهند و طردش مي کنند.
اشتباه دوم نيز اين بود که اين جريانات به تبار بي دين جامعه دل خوش کردند و گمان کردندکه تبار بي دين يک جريان و تبار اثر گذار در کشور است.
هنوز هم پس از تجربه انتخابات، متأسفانه برخي مسولان کشور اين اشتباه را مرتکب مي شوند و فکر مي کنند تبار بي دين يک جريان مهم و اثر گذار در کشور است. اما جامعه ما ديندار است و تبار بي دينان جايي در ميان مردم ندارند.
اگر تبار بي دين قصد مقابله با انقلاب و نظام را داشته باشد مطمئناً حذف خواهد شد.
در انتخابات رياست جمهوري دهم نيز برخي کانديداها مرتکب اين اشتباه شدند و به تبار بي دين وابسته شدند و بر اساس رضايت تبار بي دين تبليغات خود را تنظيم کردند.
• اشاره کرديد که هنوز هم برخي مسئولان همچنان مرتکب اشتباه شده و به تبار بي دين بعنوان يک جريان مهم مي نگرند. موضوع چيست؟
متأسفانه برخي مسئولان دولت اين اشتباه را مرتکب مي شوند. اينکه يک زن را برخلاف ارزش هاي ديني به مسابقات ورزشي جهاني اعزام مي کنند، يکي از اين اشتباهات است.
اين زن در ميدان ورزش جست و خيز مي کند و مطرح مي شود، که همين اقدامات با ارزش هاي ديني ما سازگار نيست. برخي گمان مي کنند با اين اقدام تبار بي دين طرفدارشان مي شوند، اما سخت در اشتباه هستند.
متأسفانه در مسائل مربوط به امنيت اخلاقي، مفاسد اخلاقي و بدحجابي سستي نشان مي دهند. به خيال اين که نکند اين حرکت جدي باعث ناراحتي تبار بي دين شود. اما آقايان خوب مي دانند و بعد از انتخابات نيز تجربه کردند که تبار بي دين هيچ جايگاهي در جامعه ايران ندارد و يک جريان شکست خورده و بي تأثير است.
• در بخشي از مطالب تان به سخنراني مقام معظم رهبري 6 ماه پيش از انتخابات اشاره کرديد که ايشان از برنامه هاي دشمن اطلاع داشتند. نقش رهبر معظم انقلاب در جذب مردم براي حضور در انتخابات و مشارکت حداکثري چه بود؟ ارزيابي شما چيست؟
رهبري هميشه قافله سالار حرکت مردمي در انقلاب است. انقلاب اسلامي با حرکت مردم و جلوداري امام خميني شکل گرفت.در حال حاضر نيز رهبر معظم انقلاب سکاندار هستند و مسير انقلاب را ادامه داده و مردم نيز پشت سر ولايت حزکت مي کنند.
در اين مسير هر خس و خاشاک و سنگلاخي جلوي پاي مردم بيايد، با توجه به شناختي که رهبري دارند با اشاره ايشان و اقدام مردم کنار زده مي شود. اين موضع را بعنوان يک اصل بايد بپذيريم.
مردم بعد از 32 سال از پيروزي انقلاب هنوز هم همان مردم سال 57 هستند، همان مردمي که با سينه به مصاف گلوله هاي داغ ارتش شاه مي رفت و مقابل آمريکا و توطئه هايش از همان ابتدا ايستاد. ماهيت مردم تغييري نکرده هر چند نسل ها عوض شده و اما بافت اجتماعي تغييري نکرده است. حفظ بافت اجتماعي توسط ولايت انجام پذيرفته است.
• علت ترديد افکني قبل از انتخابات و طرح مسائلي چون کميته صيانت از آرا، سخنراني هاي تند و ديگر مسائل چه بود؟ مطرح کنندگان اين مسائل خود سال ها در درون نظام فعاليت مي کردند.
اين آقايان به برخي پشتيباني هاي خارجي دل بسته و اميدوار شدند. فکر کردند خارجي ها مي توانند براي قدرت يابي آقايان تاثير گذار باشند. برخي ساپورت هاي مالي مي شد که بايد پاسخگوي آن مي شدند.
سران فتنه هدف شان فقط رياست جمهوري نبود بلکه به دنبال قدرت کشور و بدست گرفتن آن بودند. چون رأس قدرت کشور مقام عظماي ولايت است پس آنها بايد حرکتي را شکل مي دادند تا با موفقيت در عرصه رياست جمهوري، جايگاه مقام معظم رهبري را تضعيف کنند و در رأس قدرت قرار بگيرند. با اين انگيزه آمدند و طبيعي بود که چنين انگيزه اي، نتايجي چون حوادث روز عاشورا و فتنه انگزي را به دنبال داشته باشد.
• به همين دليل بود که موسوي نتيجه انتخابات را يک شعبده بازي مي دانست؟
پس از شکست در انتخابات براي ادامه مقابله بايد از هر ابزاري بهره مي بردند، هدف اينها رئيس جمهور شدن نبود بلکه هدف رسيدن به قدرت و تضعيف جايگاه ولايت بود. سران فتنه براي قدرت يابي به مسير خود ادامه دادند و سينه به سينه رهبري و ملت ايستادند.
• برخي از فتنه گران معتقد بودند که حوادث پس از انتخابات در واقع ادامه رقابت است؟
هدف سران فتنه رقابت براي رياست جمهوري نبود بلکه به دنبال رقابت با مقام معظم رهبري بودند. اگر دقت کنيد در حوادث پس از انتخابات يک بار هم شعار مرگ بر احمدي نژاد سر ندادند و عليه رهبر معظم انقلاب شعار سر مي دادند.
• اين شعارها از کجا نشأت مي گرفت، رقيب آنان احمدي نژاد بود اما به مقام معظم رهبري اهانت مي کردند؟
هدف اصلي مقابله با مقام معظم رهبري بود. رهبري به دليل جايگاهي که دارند و به دليل فرماندهي کل قوا، قدرت اصلي را در دست دارند. آنان مي دانستند تا رهبري هستند، به هيچ يک از اهداف شان نخواهند رسيد.
تا رهبري هست امکان سقوط انقلاب و نظام ميسر نيست. لذا تا رهبري باشند، به هيچ يک از اهداف خود نمي رسند. از طرفي سران فتنه نيز به دنبال قدرت بودند و طبيعي است که براي کسب قدرت بايد با جايگاه رهبري مقابله مي کردند. اين گونه به همه اهداف مورد نظر امريکا و دشمنان مي رسيدند.
اين مهم ترين انگيزه و هدف اصلي سران فتنه و دشمنان در فتنه هاي پس از انتخابات بود.
• رهبر معظم انقلاب در جريان فتنه مظلوم واقع شدند؟ نظر شما چيست؟
مظلوميت آقا در اين زمينه يک مظلوميت مقتدرانه است. مثل اميرالمومنين که اول مظلوم بود، در عين اقتدار. زماني که در خانه علي(ع) را به آتش کشيدند او اولين قدرت مدينه و شبه جزيره عربستان بود.
مقام معظم رهبري در عمق دل ها و مغزهاي ميليون ها نفر عشق و حاکميت دارند. اما در يک برخورد غيرمنصفانه مورد هدف قرار مي گيرند.
• حماسه 9 دي نشان داد برخي از مردم بر اساس ظواهر گول خورده اند، استراتژي جذب حداکثري و دفع حداقلي که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شد چه تأثيري داشت که نمود آن را در حماسه 9 دي شاهد بوديم؟
مردم در انتخابات با هدف انتخاب رئيس جمهور شرکت کردند و هدف شان مقابله با ولايت فقيه نبود. مردم با رهنمود و دستور رهبر معظم انقلاب به صحنه انتخابات آمدند و بالاترين مشارکت را در تاريخ انقلاب شکل دادند.
شايد بخشي از مردم اشکالاتي را به رئيس جمهور وقت وارد مي دانستند و به دنبال رئيس جمهور ديگري بودند. اما آقايان آمدند و خودي نشان دادند و مورد توجه بخشي از مردم قرار گرفت. اگر رأي هم کسب کرده اند براي رياست جمهوري اين نظام بوده ، نه براي درگيري و مقابله با نظام و رهبري.
اينها گمان مي کنند 13 ميليون رأي که آورده اند در مقام مقابله با نظام و مقام معظم رهبري بود، خير ! اين آرا در تأييد نظام و رهبري به آنان داده شد.
اينها پس از انتخابات موجب فتنه شدند و آن را ادامه دادند، اما بالاخره دست شان رو شد. چون نمي توانستند رئيس جمهور اين نظام و مردم باشند. چون معارض نظام و رهبري بودند. روز 9 دي افرادي که به سران فتنه رأي داده بودند نيز در راهپيمايي حضور داشتند و به صحنه آمدند.
• نکته اي که در بحث دستگيري و برخورد با سران فتنه وجود دارد، اين است که اگر اينها براي چند ساعت بازداشت مي شدند به اسطوره تبديل مي شدند. اما عدم برخورد باعث شد تا سران فتنه توسط مردم طرد شده و جايگاهي ميان مردم نداشته باشند و عليه شان شعار بدهند. مثل موضع سامري که با بي توجهي حضرت موسي به او، مردم سامري را طرد کردند.
اين اقدام مقام معظم رهبري باعث شد تا هيچ زنداني بدتر از اين شرايط براي سران فتنه نباشد. سران فتنه در نفرت مردم زنداني هستند و اين نفرت بايد ادامه داشته باشد تا جايي که اينها قدرت نفس کشيدن در خارج از خانه خود را نداشته باشند. اين زندان يک زندان شديد براي شان است که بدتر و شديدتر از اوين و هر زندان ديگري است.
هر اقدامي مثل زندان و حتي اعدام ساده تر از نفرت عمومي عليه سران فتنه است. بايد روز به روز زندان نفرت عمومي گسترده شود زيرا اين زندان لايق سران فتنه است. اعدام و زندان جزاي سران فتنه نيست جزاي آنان اسارت در زندان نفرت عمومي است تا در آن دق کنند و بميرند.
• آيا سرنوشت سران فتنه مي تواند عبرتي براي افرادي باشد که اهداف اينچنيني در سر دارند؟
آنها بايد بدانند تا اين مردم و انقلاب پا برجاست هرگونه برخورد با رهبري و ولايت چنين سرنوشتي را در پي خواهد داشت.
• در سخنراني 9 دي تعبير حزب شيطان و حزب الله را به کار برديد. و عنوان کرديد اين دو حزب دائم در حال جنگ هستند، تحليل شما چيست؟
اين موضع را پس از شعارهاي مرگ بر کروبي، موسوي و خاتمي مطرح کردم. مي خواستم بگويم فتنه فراتر از اين اشخاص است و مساله شخصي نيست. بلکه جرياني با نام حزب شيطان است که قصد مبارزه با حزب الله را دارد. تعبير قرآن از حزب الله و حزب شيطان را مطرح کردم.
حزب شيطان بر پايه بقيه است. اينها پس از انتخابات باقي ماندند و در مقابل دعوت به قانون مقام معظم رهبري بر ادعاهاي خود پايفشاري کرده و به مقابله برخاستند. اينها حزب شيطان هستند و قرآن حزب الله را ولايت پذير توصيف مي کند.
• با نامگذاري روز 9 دي با عنوان »ميثاق با ولايت» موافق هستيد؟
هيچ نامي بهتر و رساتر از روز 9 دي براي اين روز ماندگار و پسنديده نيست.
• فتنه 88 در کنار تهديداتي که داشت اما فرصت هايي را نيز براي انقلاب داشت؟ نظر شما چيست؟
بصيرت جامعه با فتنه 88 در جامعه و ميان مردم افزايش يافت و ديد مردم بالا آمد. بايد از اين موضوع نهايت استفاده را برد.
• توصيه يا هشداري براي سران فتنه نداريد؟
توصيه اي ندارم زيرا زمان توصيه گذشته است. اينها نيازي به هشدار هم ندارند زيرا اينها بايد بمانند و در بدبختي خود بميرند. زيرا روزي که از آنان خواستيم. برگردند، برنگشتند و فرصت ها را از دست دادند.
جز اينکه در زندان نفرت عمومي بمانند و دق کنند، راه و چاره ديگري ندارند.