سفارت آمريکا در افغانستان بودجه و برنامه ساليانه خود را براي گسترش فرهنگ آمريکايي از جمله گسترش زبان انگليسي،جامعه مدني،حقوق زنان، تقويت همکاري و همبستگي بين افغانستان و آمريکا را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار "ديپلماسي عمومي" مشرق، در اين نامه اعلام شده که کمک‌هاي مالي محلي مختص نمايندگان محلي جامعه مدني مانند سازمان‌هاي غير دولتي و دانشگاه‌ها هستند به شرط اينکه اولاً فعاليت‌هاي رسانه‌اي را گسترش ‌دهند، دوم اينکه ظرفيت ارتباطاتي مردم و دولت افغانستان را افزايش ‌دهند، سوم اينکه با تبليغات افراط‌گرايان در حوزه‌هاي عضوگيري، گمراه‌سازي و استثمار مقابله ‌کنند و چهارم اينکه روابط مردمي را تقويت کنند تا همکاري و همبستگي بين جوامع افغان و همچنين بين افغانستان و آمريکا را افزايش دهند.
سفارت آمريکا در اين برنامه اعلامي تأکيد کرده است که اين بودجه در اختيار پروژه‌هايي قرار مي‌گيرد که ظرفيت و دامنه مشارکت جامعه مدني را در فرآيند ايجاد بخش‌هاي ارتباطاتي و رسانه‌اي افغانستان افزايش مي‌‌دهند؛ رسانه‌ها و ارتباطاتي که از صداي افغان‌ها و خلق رهبران جديد در جبهه مقابله با افراطي‌گري و همچنين از جامعه مدني و افزايش ظرفيت نهادي حمايت مي‌کنند.
در ادامه اين نامه تأکيد شده است: طرح‌هاي پيشنهادي بايد در جهت ايجاد يا بسط جامعه‌اي متشکل از افراد و گروه‌هاي اصلاح‌طلب بوده و حاوي يک يا چند اولويت بخش روابط عمومي سفارت آمريکا باشد.
در بخش ديگري از اين نامه "افزايش فعاليت‌هاي رسانه‌اي" جزء اولويت‌هاي بخش روابط عمومي سفارت آمريکا ذکر شده و آمده است: فعاليت‌هاي رسانه‌اي بايد از طريق حمايت مالي از طرح‌هايي که قابليت دسترسي نهادهاي دولتي و سازمان‌هاي غيردولتي، گروه‌هاي زنان و مجامع حرفه‌اي را به مردم عادي افزايش و توسعه مي‌دهند، افزايش يابد.
همچنين تأکيد شده که اين برنامه ها بايد کاربرد رسانه‌هاي جديد و شبکه‌هاي اجتماعي اينترنتي به منظور دسترسي به مخاطبان بيشتر را تقويت ‌کند، پخش برنامه‌هاي راديويي به زبان محلي در سطح استاني و ولايتي را به راه انداخته و افزايش ‌دهند و همچنين از برنامه‌هاي آموزشي در رسانه‌هاي سنتي و همچنين آموزش در فضاي وبلاگ‌ها و ديگر مکانيسم‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي پشتيباني ‌کنند.
به گزارش مشرق، در ادامه اين نامه "مقابله با تبليغات افراط‌گرايان" از ديگر برنامه‌هاي اولويت‌دار سفارت آمريکا در کابل ذکر شده و آمده است: سفارت آمريکا در کابل از طرح‌هايي که مطالب محلي معتبر[براي پخش در رسانه‌ها] توليد کرده و از آن پشتيباني مي‌کنند و با اطلاعات غلط، پيام‌ها و تبليغات گروه‌هاي شورشي به مقابله مي‌پردازند، همچنين اتحاد ملي را ترويج مي‌کنندو تبليغات افراط‌گرايان را خنثي کنند، حمايت مي کند.
همچنين طبق اين نامه سفارت آمريکا بودجه مالي طرح‌هايي که "اطلاعاتي دقيق در مورد همکاري‌هاي بين افغانستان و آمريکا و افق‌هاي جديد پيش‌رو ارائه مي‌کنند"، "فرصت‌هاي آموزشي در اختيار جوانان افغان قرار مي‌دهند"، "برنامه‌هاي آگاهي‌رساني را در راستاي دستيابي به اهداف افغانستان ترويج مي‌کنند"، "بکارگيري تکنولوژي‌ تلفن‌هاي همراه و ديگر ابزار ارتباطي مدرن را تشويق مي‌کنند" و "کاربرد پيامک و ديگر ابزار موجود در تلفن‌هاي همراه را ترويج مي‌‌نمايند"، را تأمين مي کند.
از ديگر برنامه‌هاي ذکر شده در اين نامه جهت پيشبرد ديپلماسي آمريکا "ايجاد ظرفيت‌هاي ارتباطاتي" است که سفارت آمريکا از طريق طرح‌هايي که "قابليت‌هاي ارتباطاتي دولت را در وزارتخانه‌‌ها تقويت مي‌کنند و از آموزش رسانه‌اي در مرکز اطلاعات و رسانه دولتي حمايت مي‌کنند"، "بخش‌هاي خلاق و ايده‌ساز يعني روزنامه‌نگاران، هنرمندان و ناشران را در جامعه افغان، ايجاد و تقويت مي‌کنند"، ظرفيت‌هاي ارتباطاتي لازم را ايجاد مي کند.
همچنين تأکيد شده که سفارت آمريکا در کابل از طريق حمايت مالي از طرح‌ها و پروژه‌هايي که "دسترسي رسانه‌هاي خبري به مناطق روستايي را تسهيل مي‌کنند"، "ظرفيت‌هاي ارتباطاتي در مناطق روستايي پديد مي‌آورند"، "ارائه خدمات تلفن‌هاي همراه را پشتيباني مي‌کنند"، "برنامه‌هاي پخش شده به زبان انگليسي را بسط داده و تقويت مي‌کنند"، "هويت ملي افغان را تقويت مي‌کنند و به برنامه‌هاي سوادآموزي دولت افغان ياري مي‌رسانند"، ظرفيت‌هاي ارتباطاتي لازم جهت ديپلماسي عمومي آمريکا را فراهم مي آورد.
در ادامه اين نامه "تقويت روابط بين مردم" نيز از ديگر اولويت‌هاي کاري سفارت آمريکا در کابل براي پيشبرد اهداف ديپلماسي عمومي اين کشور ذکر شده است.
در همين راستا سفارت آمريکا در افغانستان موظف است که با حمايت مالي و تأمين بودجه طرح‌هايي که "با برنامه‌ريزي‌هاي هدفمند با تمام افغان‌ها در تمام سطوح رابطه برقرار مي‌کنند"، "از سيستم آموزشي افغانستان حمايت مي‌کنند"، "از جامعه مدني حمايت کرده و سازمان‌ها و افرادي را که در جهت دستيابي به يک جامعه مدني هرچه قوي‌تر فعايت مي‌‌نمايند تقويت مي‌کنند"، "از ارتقاء و ترويج ميراث فرهنگي، اشکال مردن و سنتي هنر، و ديگر نمودهاي خلاقيت فرهنگ افغاني حمايت و پشتيباني مي‌کنند، ديپلماسي عمومي آمريکا در افغانستان را اجرا کند.
همچنين اين سفارت موظف است که در اين راستا از طرح‌هايي که فرصت مبادله فرهنگي پديد مي‌آورند و از طريق مبادلات فرهنگي داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي افغان‌ها را در معرض ديدگاه‌هاي بيشتري قرار مي‌دهند و همچنين از پروژه‌هايي که با ارائه منابع و برنامه‌هايي به زبان انگليسي، مهارت افغان‌ها در زبان انگليسي را افزايش مي‌دهند، حمايت مالي کند.
برنامه‌هاي راديويي و رسانه‌هاي جديد به منظور دستيابي به مخاطبان بيشتر، پروژه‌هاي آموزش رسانه‌اي، برنامه‌هاي زبان انگليسي، طرح‌هاي توسعه برنامه‌هاي مبادله فرهنگي، برنامه‌هايي که قابليت‌هاي ارتباطاتي بخش دولتي و خصوصي را تقويت مي‌کنند، پروژه‌هاي خدمات "جامعه جوانان" که در جهت تمرين دموکراسي و ايجاد حس همکاري‌هاي داوطلبانه در ميان جوانان ايجاد مي‌شوند، همچنين پروژه‌هاي آموزش و تربيت عمومي که بر تقويت فرآيندهاي دموکراتيک متمرکز هستند، طرح‌هايي که از نشر افکار و نظرات رهبران سنتي مصالحه‌جو و مدارا کننده پشتيباني مي‌کنند، از جمله فعاليت‌هايي است که سفارت آمريکا در کابل براي آنها از 500 دلار تا سقف 000/000/10 دلار بودجه در نظر مي گيرد.

پايگاه خبري تحليلي مشرق به دليل اهميت موضوع متن کامل برنامه‌هاي اعلامي ديپلماسي عمومي وزارت خارجه آمريکا در کابل را به شرح ذيل منتشر مي‌کند:

وزارت خارجه آمريکا
روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل
برنامه اعطاي کمک‌هاي مالي محلي


عنوان بودجه: اعلاميه برنامه ساليانه بخش روابط عمومي سفارت کابل
شماره بودجه: SCAKAB-10-AW-001-SCA-050910
شماره کاتالوگ کمک‌هاي داخلي فدرال (CFDA): 19.501- برنامه‌هاي ديپلماسي عمومي در افغانستان و پاکستان
تاريخ: 10 مي 2010
مأمور مروبطه اداره فدرال: آقاي لارنس اسکات (Lawrence Wolcott)
ايميل: kabulpdproposals@state.gov

الف: شرح برنامه اعطاي بودجه

بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل مفتخر است اعلام دارد که فرصت دريافت بودجه بر اساس برنامه کمک‌هاي مالي ديپلماسي عمومي سفارت آمريکا، فراهم گشته است. لطفا تمام دستورالعمل‌هاي زير را به دقت اجراء نماييد.
هدف کمک مالي: کمک‌هاي مالي محلي مختص نمايندگان محلي جامعه مدني، براي مثال سازمان‌هاي غير دولتي و دانشگاه‌ها هستند. اين کمک‌هاي مالي در جهت تأمين بودجه پروژه‌هايي هستند که:

1. فعاليت‌هاي رسانه‌اي را گسترش مي‌دهند.
2. ظرفيت ارتباطاتي مردم و دولت افغانستان را افزايش مي‌دهند.
3. با تبليغات افراطگرايان در حوزه‌هاي عضوگيري، گمراه‌سازي و استثمار مقابله مي‌کنند.
4. روابط مردمي را تقويت مي‌کنند تا همکاري و همبستگي بين جوامع افغان و همچنين بين افغانستان و آمريکا را افزايش دهند.
اين بودجه در اختيار پروژه‌هايي قرار مي‌گيرد که ظرفيت و دامنه مشارکت جامعه مدني را در فرايند ايجاد بخش‌هاي ارتباطاتي و رسانه‌اي افغانستان افزايش مي‌دهند؛ رسانه‌ها و ارتباطاتي که از صداي افغان‌ها و خلق رهبران جديد در جبهه مقابله با افراطي‌گري و همچنين از جامعه مدني و افزايش ظرفيت نهادي حمايت مي‌کنند. طرح‌هاي پيشنهادي بايد در جهت ايجاد يا بسط جامعه‌اي متشکل از افراد و گروه‌هاي اصلاح‌طلب بوده و حاوي يک يا چند اولويت بخش روابط عمومي سفارت آمريکا باشد. اين اولويت‌ها عبارتند از:

1. افزايش فعاليت رسانه‌اي، از طريق حمايت مالي از طرح‌هايي که: قابليت دسترسي نهادهاي دولتي و سازمان‌هاي غيردولتي، گروه‌هاي زنان و مجامع حرفه‌اي را به مردم عادي افزايش و توسعه مي‌دهند؛ کاربرد رسانه‌هاي جديد و شبکه‌هاي اجتماعي اينترنتي به منظور دسترسي به مخاطبين بيشتر را تقويت مي‌کنند؛ پخش برنامه‌هاي راديويي به زبان محلي در سطح استاني و ولايتي را به راه انداخته و افزايش مي‌دهند؛ و همچنين از برنامه‌هاي آموزشي در رسانه‌هاي سنتي و همچنين آموزش در فضاي وبلاگ‌ها و ديگر مکانيسم‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي پشتيباني مي‌کنند.
2. مقابله با تبليغات افراط‌گرايان، از طريق حمايت مالي از طرح‌هايي که: مطالب محلي معتبر[براي پخش در رسانه‌ها] توليد کرده و از آن پشتيباني مي‌کنند؛‌ با اطلاعات غلط، پيام‌ها و تبليغات گروه‌هاي شورشي به مقابله مي‌پردازند؛ اتحاد ملي را ترويج مي‌کنند؛ اطلاعاتي دقيق در مورد همکاري‌هاي بين افغانستان و آمريکا و افق‌هاي جديد پيش‌رو ارائه مي‌کنند؛ فرصت‌هاي آموزشي در اختيار جوانان افغان قرار مي‌دهند؛ برنامه‌هاي آگاهي‌رساني را در راستاي دستيابي به اهداف افغانستان – به مانند آشتي و اتحاد ملي – ترويج مي‌کنند؛ بکارگيري تکنولوژي‌ تلفن‌هاي همراه و ديگر ابزار ارتباطي مدرن را تشويق مي‌کنند؛ و کاربرد پيامک و ديگر ابزار موجود در تلفن‌هاي همراه را ترويج مي‌‌نمايند.
3. ايجاد ظرفيت‌هاي ارتباطاتي، از طريق طرح‌هايي که: قابليت‌هاي ارتباطاتي دولت را در وزارتخانه‌‌ها تقويت مي‌کنند و از آموزش رسانه‌اي در "مرکز اطلاعات و رسانه دولتي" حمايت مي‌کنند؛ بخش‌هاي خلاق و ايده‌ساز يعني روزنامه‌نگاران، هنرمندان و ناشرين را در جامعه افغان، ايجاد و تقويت مي‌کنند؛ دسترسي رسانه‌هاي خبري به مناطق روستايي را تسهيل مي‌کنند؛ ظرفيت‌هاي ارتباطاتي در مناطق روستايي پديد مي‌آورند؛ ارائه خدمات تلفن‌هاي همراه را پشتيباني مي‌کنند؛ برنامه‌هاي پخش شده به زبان انگليسي را بسط داده و تقويت مي‌کنند؛ هويت ملي افغان را تقويت مي‌کنند؛ و به برنامه‌هاي سوادآموزي دولت افغان ياري مي‌رسانند.
4. تقويت روابط بين مردم، از طريق طرح‌هايي که: با برنامه‌ريزي‌هاي هدفمند با تمام افغان‌ها در تمام سطوح رابطه برقرار مي‌کنند؛ از سيستم آموزشي افغانستان حمايت مي‌کنند؛ از جامعه مدني حمايت کرده و سازمان‌ها و افرادي را که در جهت دستيابي به يک جامعه مدني هرچه قوي‌تر فعايت مي‌‌نمايند تقويت مي‌کنند؛ از ارتقاء و ترويج ميراث فرهنگي، اشکال مردن و سنتي هنر، و ديگر نمودهاي خلاقيت فرهنگ افغاني حمايت و پشتيباني مي‌کنند؛ فرصت مبادله فرهنگي پديد مي‌آورند و از طريق مبادلات فرهنگي داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي افغان‌ها را در معرض ديدگاه‌هاي بيشتري قرار مي‌دهند؛ و با ارائه منابع و برنامه‌هايي به زبان انگليسي، مهارت افغان‌ها در زبان انگليسي را افزاي مي‌دهند.

فعاليت‌هايي که بودجه بدان‌ها تعلق مي‌گيرد عبارتند از: (البته لزوما فقط محدود به اين موارد نمي‌شوند)

1. برنامه‌هاي راديويي؛
2. رسانه‌هاي جديد به منظور دستيابي به مخاطبين بيشتر؛
3. پروژه‌هاي آموزش رسانه‌اي؛
4. برنامه‌هاي زبان انگليسي؛
5. طرح‌هاي توسعه برنامه‌هاي مبادله فرهنگي؛
6. برنامه‌هايي که قابليت‌هاي ارتباطاتي بخش دولتي و خصوصي را تقويت مي‌کنند؛
7. پروژه‌هاي خدمات "جامعه جوانان" که در جهت تمرين دموکراسي و ايجاد حس همکاري‌هاي داوطلبانه در ميان جوانان ايجاد مي‌شوند؛
8. پروژه‌هاي آموزش و تربيت عمومي که بر تقويت فرايندهاي دموکراتيک متمرکز هستند.
9. طرح‌هايي که از نشر افکار و نظرات رهبران سنتي مصالحه‌جو و مداراکننده پشتيباني مي‌کنند؛
10. برنامه‌هاي خلاقيت، رهبري و آموزش جوانان؛
11. برنامه‌هاي فرهنگي؛
12. برنامه‌ريزي‌هاي رادويي و تلويزيون براي حمايت و پشتيباني از چهار هدف اشاره شده در بالا.


فعاليت‌هايي که بودجه بدان‌ها تعلق نمي‌گيرد عبارتند از: (البته لزوما فقط محدود به اين موارد نمي‌شوند)

1. پروژه‌هاي خدمات رفاهي اجتماعي؛
2. پرداخت پول به پروژه‌هايي که از بودجه‌هاي ديگر ارتزاق مي‌کنند؛
3. پروژه‌هايي که داراي ماهيت سياسي هستند يا در راستاي کمک به تبليغات انتخاباتي افراد و احزاب به نظر مي‌رسند؛
4. مسافرت‌هاي بين‌المللي، مگر اينکه در پروژه توجيه شده باشند؛
5. برنامه معاوضه شهروند با کشورهاي خارجي؛
6. پروژه‌هايي که از فعاليت‌هاي مذهبي خاص پشتيباني مي‌کنند.

اطلاعتي در مورد بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل:‌ بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل در ساختمان سفارتحانه آمريکا در کابل واقع شده است. اين نهاد طرح‌هايي را که در چهار مقوله فوق قرار مي‌گيرند از افراد، سازمان‌هاي غيردولتي، بخش خصوصي و نهادهاي دانشگاهي دريافت کرده و به منظور تخصيص بودجه، آنها را مورد بررسي قرار مي‌دهد. نمايندگان بخش روابط عمومي در سفارت آمريکا در کابل مستقر هستند. براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد بخش روابط عمومي و برنامه کمک‌هاي بلاعوض اين بخش به آدرس اينترنتي زير رجوع کنيد:
http://kabul.usembassy.gov/

ب. اطلاعات مبلغ پرداختي

نوع ابزار بودجه‌دهي: توافقنامه
ه همکاري يا کمک بلاعوض
حداقل مبلغ انفرادي: 500 دلار
حداکثر مبلغ انفرادي: 10000000 دلار
بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل مي‌تواند در صورت عدم وجود تقاضانامه‌هاي مناسب و يا در صورتي که به هر دليل به صلاح دولت آمريکا بداند، مبالغي بيش يا کمتر از آنچه در بالا ذکر شده است را به پروژه‌ها اختصاص دهد.
زمانبندي پروژه‌ها و بودجه: پروژه‌هاي مرتبط با کمک‌هاي مالي محلي بايد در عرض يک‌سال و يا در زماني کوتاه‌تر پايان يابند. در صورت وجود بودجه، پيشرفت قابل‌ملاحظه پروژه‌ها و اطمينان از اينکه ادامه اختصاص بودجه به نفع وزارت خارجه آمريکا خواهد بود، بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل مي‌تواند بودجه ارائه شده به پروژه‌ها را افزايش دهد.

ج. اطلاعات مربوط به شايستگي و استحقاق دريافت بودجه: نامشروط

بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل از سازمان‌هاي فعال در جامعه مدني، بخش خصوصي، نمايندگان محلي جامعه مدني، سازمان‌هاي غيرانتفاعي و دانشگاه‌هاي متعهد و سازمان‌يافته دعوت به ارائه تقاضانامه مي‌کند.
بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل از متقاضيان دعوت مي‌کند که منابعي ديگر براي پشتيباني مشارکتي از هزينه‌هاي پروژه‌هاي‌شان معرفي نمايند. بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل همچنين از همکاري داوطلبين واجد شرايط و ماهر در پروژه‌ها استقبال مي‌کند. در تقاضانامه‌ها بايد ديگر منابع اخذ بودجه و همچنين نحوه فعاليت داوطلبين به دقت ذکر شوند.

د. آخرين مهلت و چگونگي ارسال تقاضانامه

پيش‌نويس طرح‌ها بايد از طريق آنلاين در وب‌سايت www.grants.gov ثبت شده و يا به آدرس ايميل kabulpdproposals@state.gov ارسال شوند. تقاضانامه‌ها و پاسخ بدان‌ها فقط به زبان انگليسي مقدور خواهد بود.
متقاضيان براي ارسال پيش‌نويس طرح از طريق وب‌سايت Grants.gov بايد در اين وب‌سايت ثبت‌نام نمايند. متقاضيان بايد دقت داشته باشند که مهلت ثبت‌نام در Grants.gov ده روز است. در زمان ارسال پيش‌نويس طرح از شما خواسته مي‌شود که تقاضانامه کمک مالي فدرال (فرم استاندارد 424) را نيز ارسال داريد. اين فرم و همچنين نحوه پر کردن آن در وب‌سايت www.grants.gov و يا http://fa.statebuy.state.gov/content.asp?content_id=20&menu_id=68 قابل دسترسي است.
- مشروح پيش‌نويس طرح – متقاضيان بايد فرم تقاضانامه کمک‌هاي مالي محلي را طبق فرمتي که بدين اعلاميه الصاق شده، ارائه کنند.
- مشروح بودجه و توجيه بودجه – متقاضيان بايد شرح بودجه و چگونگي مصرف آن را ارائه کنند.

ه. فرايند بازبيني و ارزيابي

تمام تقاضانامه‌هاي ارائه شده بر اساس معياري که متعاقبا اعلام مي‌شود مورد ارزيابي و رتبه‌بندي قرار خواهند گرفت. معيار مورد نظر به منظور ارزيابي کيفيت پروژه و بررسي احتمال موفقيت آن تنظيم شده است. معيارهاي ارزيابي به هم مربوط و پيوسته بوده و در هنگام بررسي کيفيت کلي يک پروژه به صورت مجموع مورد نظر قرار خواهند گرفت. تنها تقاضانامه‌هايي ارزش‌گذاري خواهند شد که در چهارچوب مندرج در اين اعلاميه ثبت شده باشند.
متقاضيان بايد بر اساس دستور‌العمل‌ها و معيارهاي ارزشيابي خاصي که در پايين نوشته شده‌اند، شرح مفصلي از پروژه مورد نظر خود ارائه کنند. دستورالعمل‌ها نشان مي‌دهند که در توصيف پروژه چه چيزهايي بايد گنجانده شوند. معيار ارزيابي نيز جزئيات مورد نياز در اطلاعات مختص برنامه را اعلام مي‌دارد.
صفحات ابتدايي: خلاصه‌اي از پروژه (بيش از 2 صفحه نباشد) به همراه مقدار و زمانبندي بودجه مورد نياز ارائه کنيد.
مشروح پروژه: برنامه کاري مورد نظر را ارائه کنيد. در اين برنامه کاري جزئيات و دامنه کارهاي انجام گرفته براي تکميل پروژه پيشنهاد شده را شرح دهيد. تمام کارکردها و فعاليت‌هايي را که در تقاضانامه نام برده‌ايد توضيح دهيد. عوامل احتمالي تسريع و يا تعويق در کار را شرح داده و دلايل انتخاب رهيافت مورد نظر خود را توضيح دهيد. تمام شاخصه‌هاي غيرعادي پروژه به مانند ابتکارات فني و طراحي، کاهش در هزينه‌ها و زمان، و يا تأثيرات فوق‌العاده اجتماعي را بيان نماييد.
در مورد پروژه‌ خود و اينکه مثلا چه تعداد افراد زير پوشش قرار خواهند گرفت يا چه کارهايي انجام خواهند گرفت، پيش‌بيني‌هاي ماهانه و يا فصلي ارائه کنيد. اگر نمي‌توان دستاوردها را بر اساس فعاليت و يا عملکرد کميت‌گذاري کرد در اين صورت ليستي از زمان‌بندي آنها تهيه کرده و در آن جدول زماني دستاوردها و اهداف آنها را بيان داريد. ليستي از سازمان‌ها، مشاورين، همکاران و يا ديگر افرادي را که در پروژه فعاليت خواهند کرد، تهيه کنيد و به طور خلاصه ماهيت فعاليت و مشارکت آنها را توضيح دهيد.
معيار ارزيابي تقاضانامه‌ها:
اهداف – پروژه بايد حداکثر تأثير را در دستيابي به نتايج و سازماندهي‌هاي پيشنهاد شده داشته باشد. در پروژه مذکور بايد به يک يا چند اولويت بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل که در بالا مورد اشاره واقع شده‌اند، پرداخته شود. متقاضي بايد بتواند موفقيت برنامه‌ را بر اساس نشانگرهاي کليدي بسنجد و ابزارهايي براي سنجش ميزان پيشرفت در دستيابي به اهداف بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل ارائه کند. (30 امتياز)
توان و ابتکار – متقاضي بايد به طور شفاف بيان دارد که طرح وي برنامه مورد نظر را در زمان اعلام شده به سرانجام خواهد رسانيد و اينکه در اين پروژه يک استراتژي مبتکرانه به کار خواهد گرفت. پروژه مذکور بايد در جامعه مدني رهبري و ظرفيت ايجاد کرده و نشان ‌دهد که فرايند ايجاد ظرفيت تداوم خواهد داشت. (30 امتياز)
ظرفيت سازماني – سازمان مربوطه بايد در يک يا چند اولويت بخش روابط عمومي سفارت آمريکا در کابل تخصص داشته و توان انجام فعاليت‌هاي پيشنهاد شده را دارا باشد. در بخش توصيف افراد فعال در پروژه، بايد نقش شرکاء و همچنين سوابق اجرايي افراد مسؤول در پروژه و بخش مديريت مالي قيد ‌گردد. (30 امتياز)
بودجه و توجيه بودجه – بودجه و شرح توجيه بودجه بايد منطقي بوده و در هماهنگي با فعاليت‌هاي پيشنهاد شده باشد. همچنين نتايج و برنامه خدمات نيز بايد واقع‌بينانه باشند. (10 امتياز)

و. مديريت مبلغ اعطايي

تذکرات پيرامون مبلغ اعطايي: مبلغ اعطايي و يا موافقتنامه همکاري بايد توسط کارمند مسؤول کمک‌هاي مالي بلاعوض، نوشته و امضاء شده باشد. کارمند مسؤول کمک‌هاي مالي از جانب مديريت تدارکات و آماد وزارت خارجه آمريکا وظيفه دارد تا قراردادهاي مرتبط با کمک‌هاي مالي و توافقنامه‌هاي همکاري را تنظيم، نوشته و امضاء نمايد. عنوان سازمان‌هايي که فعاليت‌شان مشمول بودجه نيست نيز بايد به صورت کتبي درج گردند.
زمان لازم براي دريافت مبلغ مورد نظر: طي 90 روز بعد از ارسال تقاضانامه، بر اساس بررسي‌هاي انجام گرفته مبلغ مورد نظر در اختيار متقاضي قرار خواهد گرفت.
لزوم ارسال گزارشات: بايد در مورد تمام مبالغي که بر اساس اين اعلاميه پرداخت مي‌شوند، طبق شرايط مندرج در توافقنامه، گزارش‌هاي مالي و برنامه‌اي آماده و ارائه گردند. تمام جزئيات ديگر مرتبط با مديريت مبالغ در توافقنامه ذکر خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس