منابع آمریکایی از نفوذ هکرهای ایرانی به داخل یکی از سامانه‎های نیروی دریایی این کشور و دستیابی به ایمیل‎ و اینترانت آنها خبر دادند.

 به گزارش مشرق به نقل از مهر، در حالی که مقامات رسمی مدعی هستند شواهدی مبنی بر دستیابی هکرها به اطلاعات حساس وجود ندارد، اما نسبت حملات مشابه ابراز نگرانی کردند.

وال استریت ژورنال ضمن انتشار این خبر گفت هک‎های پیشینی که از مبدا ایران انجام شده بود علیه شرکت‎های بانکی و انرژی بوده است.

این روزنامه به نقل از منابع خود نوشت "گزارشِ رخنه فوق و واکنشی که نسبت به آن صورت گرفته به چاک هیگل -وزیر دفاع- و ژنرال مارتین دمپسی -رئیس ستاد مشترک ارتش- داده شد."

وزارت دفاع آمریکا حاضر به تایید این مطلب نشد.

یک سخنگوی این وزرات‎خانه گفت: "ما این تلاش‎ها را جدی می‎گیریم و فعالیت می‎کنیم تا از هر کدام از آنها درس بگیریم."

مقامات رسمی همچنین اعتراف کردند که رخنه به نیروی دریایی نشان می‌دهد که توانایی‏‎‏های رایانه‎ای ایران بیشتر از انتظار سازمان‎های امنیتی آمریکاست.

ادعای فوق در حالی صورت می‎گیرد که روسای جمهور روز گذشته در تماسی تلفنی در زمینه برنامه هسته‎ای ایران صحبت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۶
    0 0
    چه ربطی داره صحبت کرد ن که کردن، همچنان دو کشور علیه هم اقداماتی را انجام خواهند داد! شک نکنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس