امارات اسراییل

در شرایطی که اکنون امارات تبدیل به عرصه تاخت و تاز صهیونیست‌ها شده سفرهای مستمر مقامات این رژیم به ابوظبی اهداف متعددی را دنبال می‌کند.

به گزارش مشرق، به فاصله کوتاهی از سفر «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی طی ۲ ماه گذشته، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه طی یک سفر رسمی وارد ابوظبی شد.

«محمد آل خاجه» سفیر امارات در تل آویو پیش از این اعلام کرده بود که هرتزوگ طی این سفر در نمایشگاه «اکسپو» دبی شرکت خواهد کرد و این سفر در راستای تحکیم روابط دوجانبه و تلاش برای امضای توافقنامه‌های اقتصادی و تجاری مهم در آینده نزدیک انجام می‌شود.

کنسولگری رژیم صهیونیستی در دبی نیز اعلام کرد که سفر مذکور اولین سفر رسمی هرتزوگ و بطور کلی اولین سفر رسمی رئیس رژیم صهیونیستی به امارات است.

عبور هواپیمای حامل رئیس رژیم صهیونیستی از آسمان عربستان

منابع خبری از جمله شبکه الجزیره گزارش دادند که هواپیمای حامل رئیس رژیم صهیونیستی از حریم هوایی عربستان سعودی عبور کرده است.

اسرائیل چگونه سر ابوظبی را بی‌کلاه گذاشت؟

هرتزوگ در توییتی به این منظور نوشت: « اکنون با همسرم میشال برای یک سفر تاریخی به امارات متحده عربی پرواز می‌کنم که بیش از هر چیز نمادی از وعده صلح بین ملت‌ها است!. من از شیخ محمد بن زاید برای این دعوت سخاوتمندانه تشکر می‌کنم».

به گزارش شبکه «العربیه» دفتر رئیس رژیم صهیونیستی درباره سفر او به امارات متحده عربی در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی برای تقویت روابط تل‌آویو با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس با توجه به تنش‌ها در منطقه و تلاش قدرت‌های جهانی برای احیای توافق برجام عازم امارات می‌شود.

پشت پرده سفرهای مستمر مقامات صهیونیست به امارات

پیش از رئیس و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه این رژیم و رئیس شاباک و چند تن دیگر از مسئولان صهیونیست به امارات سفر کرده بودند. لازم به ذکر است که طبق شواهد، همه این سفرها در راستای اهداف مورد نظر اسرائیلی‌ها انجام می‌شود. به ویژه در دوره اخیر و در بحبوحه مذاکرات وین درباره پرونده هسته‌ای ایران، صهیونیست‌ها تلاش زیادی برای همگرایی بیشتر با اعراب دارند و در همه سفرهایی که سران صهیونیست به ابوظبی انجام داده‌اند بر گسترش توافق‌های سازش میان کشورهای عربی و تل‌آویو تاکید می‌کنند.

اسرائیل چگونه سر ابوظبی را بی‌کلاه گذاشت؟

همانطور که خود صهیونیست‌ها نیز اعتراف می‌کنند سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات در بحبوحه مذاکرات وین کاملا معنادار است؛ چراکه اسرائیل در رابطه با ایران و برجام بسیار نگران است. اما همانطور که سفر اخیر نفتالی بنت به ابوظبی نیز تغییری در روند مذاکرات وین و یا رویکرد کشورهای عربی در قبال این مذاکرات به وجود نیاورد، سفر اسحاق هرتزوگ به ابوظبی نیز نتیجه‌ای در این زمینه برای صهیونیست‌ها نخواهد داشت.

وقتی امارات عرصه تاخت و تاز اسرائیلی‌ها می‌شود

همانطور که گفته شد اهداف و محاسبات صهیونیست‌ها در سفرهایی که به امارات انجام می‌دهند کاملا روشن است، اما ماحاصل امارات از این سفرها و به طور کلی عادی سازی با اشغالگران چه بوده است؟

توافق سازش بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی با دلالی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا در سپتامبر ۲۰۲۰ در واشنگتن امضا شد که به «توافق ابراهیم» موسوم شده است.

برقراری روابط کامل دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، سرمایه گذاری دوجانبه، امضای توافقنامه‌های دوجانبه در زمینه آموزش و پرورش، تجارت، گردشگری و امنیت از جمله مفاد توافقنامه سازش اماراتی‌ها است.

امضای توافقنامه همکاری وزارت بهداشت امارات با رژیم صهیونیستی، معاهده لغو مالیات مضاعف و همکاری در زمینه کشاورزی، امنیتی، نظامی و فناوری از دیگر جنبه‌های همکاری است که با عادی سازی روابط ابوظبی با تل آویو آغاز شد.

اسرائیل چگونه سر ابوظبی را بی‌کلاه گذاشت؟

براین اساس، امارات به بستری برای فعالیت شرکت‌های صهیونیستی و فروش محصولات و خدمات آنها در آمد و همزمان نیز رژیم صهیونیستی تلاش کرد که از پول‌های هنگفت امارات برای رشد و توسعه خود بهره برداری کند.

در همین راستا، امارات صندوقی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار را تاسیس کرد تا در بخش‌های راهبردی انرژی، صنایع، آب، فضا، بهداشت عمومی، فناوری کشاورزی و نظایر آن در رژیم صهیونیستی سرمایه‌گذاری کند.

دو طرف از زمان امضای توافق تاکنون قراردادهای مختلفی به ویژه در زمینه تجاری امضا کرده‌اند . در آخرین مورد نیز رژیم صهیونیستی در تلاش برای نفوذ رسانه‌ای از طریق امارات به ویژه در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس وارد عمل شد و نخستین دفتر رسانه‌ای این رژیم در قالب شبکه صهیونیستی « i۲۴News» در دبی افتتاح شد. «فرانک ملول» رئیس این شبکه صهیونیستی اعلام کرد که آغاز به کار این دفتر در دبی باعث می‌شود تا پوشش خبری ما در خاورمیانه و درست از قلب تجاری و رسانه‌ای امارات کامل ‌تر و بهتر شود.

صهیونیست‌ها در ابوظبی چه می‌خواهند؟

از طرف دیگر با وجود امضای توافقنامه سازش بین رژیم صهیونیستی و حکومت‌های اردن و مصر اما ملت‌های این کشورها همچنان رژیم صهیونیستی را دشمن اول خود می‌دانند و این سازش در سطح مردمی با مخالفت همیشگی روبرو بوده است . شهروندان این کشورها گوشه‌هایی از این مخالفت خود را همواره در تظاهرات‌ها و آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی و همبستگی با ملت فلسطین نشان می‌دهند.

اسرائیل چگونه سر ابوظبی را بی‌کلاه گذاشت؟

عدم پذیرش و به رسمیت شناخته شدن رژیم صهیونیستی در منطقه بعد از گذشت بیش از ۷۰ سال همچنان به عنوان مهمترین عامل نگرانی مقامات صهیونیست به شمار می‌ رود و آنها در طول این سالها تلاش زیادی برای عادی کردن روابط در سطح رسمی و تحمیل کردن خود به ملت‌های منطقه انجام داده‌اند و در این راه از سستی و ضعف برخی رژیم‌های خلیج فارس بهره برده‌اند.

در این شرایط امضای توافق سازش با بحرین و امارات فرصتی برای صهیونیست‌ها تلقی می‌شود تا جای پایی در میان ملت‌های عربی پیدا کنند.

در راستای همین هدف نیز از زمان اعلام عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی ، صهیونیست‌ها از یک سو بی وقفه در تلاش برای نفوذ هرچه بیشتر در سطوح و بخش‌های مختلف امارات در چارچوب پروژه بزرگتر خود یعنی گسترش نفوذ در منطقه خلیج فارس و تاثیرگذاری بر کشورهای عرب آن و تلاش برای مقابله با ایران هستند و از سوی دیگر از سرمایه‌های قابل توجه امارات برای بهبود اوضاع اقتصادی و پیشبرد پروژه‌هایشان در این زمینه استفاده می‌کنند.

این رویکرد صهیونیست‌ها را می‌توان در اشتیاق شهرک‌نشینان این رژیم برای سفر به امارات دید؛ جایی که دبی اکنون تبدیل به مرکز تاخت و تاز و فساد اسرائیلی‌ها شده است.

بنابراین سران صهیونیست در سیاست خارجی خود اهمیت بالایی به تعمیق روابط با کشورهای عربی به ویژه امارات می‌دهند و معتقدند ابوظبی می‌تواند دروازه ورود تل‌آویو به جهان عرب و انعقاد قراردادهای صلح بیشتر با کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی باشد.

در این میان مقامات امارات ضمن پشت کردن به آرمان فلسطین با دل خوش کردن به وعده دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به شکل علنی از روابط خود با صهیونیست‌ها پرده برداشتند که در کمتر از دو سال مشخص شد، این وعده «فریبی» بیش نبوده است. امارات فلسطین را فروخت تا تجهیزات جنگی از آمریکا بخرد! اما با این اقدام، نه‌تنها در بین ملت‌های اسلامی بدنام شد، بلکه به آنچه از طریق علنی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به دنبال آن بود، یعنی خرید F۳۵های فوق‌پیشرفته و راهبردی آمریکایی نیز هنوز دست نیافته است.

علاوه بر امارات سایر کشورهای عربی همچون بحرین و مراکش و سودان نیز تاکنون نتیجه مثبتی از توافق صلح خود با صهیونیست‌ها مشاهده نکرده‌اند. به ویژه اینکه با تغییر دولت آمریکا ، «جو بایدن» رئیس جمهور فعلی ایالات متحده احساس مسئولیتی در قبال اجرای وعده‌های ترامپ به کشورهای مذکور در ازای عادی سازی با اسرائیل، ندارد.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    برای اجرای سیاست قطعی یعنی لغو تمام تحریم‌ها از سوی آمریکا و راستی‌آزمایی آن توسط ایران هیچ مذاکره‌ای لازم نبوده و نیست؛ چه رسد به‌اینکه مذاکره فرسایشی شده و زمزمه‌ی مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا مطرح می‌شود! از وزارت امور خارجه می‌خواهیم تا مذاکرات را در اسرع وقت به حالت تعلیق در آورند و تا زمانی‌که غربی‌ها به تعهدات خود عمل ننموده‌اند، به مذاکرات باز نگردند.
  • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    امام خامنه‌ای فرمودند: «سیاست کشور را ما اعلام کردیم و به مسئولین هم گفته‌ایم؛ هم از نزدیک گفتیم، هم با نوشته گفتیم، هم در جلسات گفتیم، هم در صحبت عمومی گفتیم؛ سیاست کشور معلوم است که چه کار باید بکنند. خب حالا تشخیص‌ مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اِعمال کنیم؛ ما بحثی در این زمینه نداریم، منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این را هم توجّه داشته باشید اینکه آمریکایی‌ها دائم اسم مذاکره را می‌آورند و مذاکره‌ی مستقیم با ایران را ما حاضریم و مانند این حرف‌ها، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! اصلاً کار او این جوری است، وَالّا اینکه حالا یک حرف حقّی را بشنوند، تصدیق کنند، قبول کنند، این جوری نیست؛ کما اینکه همین آقایان اروپایی‌ها هم در بعضی از جلسات خصوصی که گزارشش را مسئولین ما، مأمورینِ ما به ما می‌دهند، اقرار می‌کنند که حق با ایران است. ما گفتیم که باید اوّل تحریم‌ها برداشته بشود، چون ما خاطرجمع نیستیم به اینکه آن‌ها وعده بدهند که تا حالا ده‌ها بار به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند و ضدّ وعده عمل کرده‌اند، و حالا هم همین کار را خواهند کرد، لذا بایستی آن‌ها کاری را که ما می‌گوییم اوّل انجام بدهند تا ما خاطرجمع بشویم که انجام گرفت، بعد ما آنچه تکلیفمان است انجام خواهیم داد. این مذاکره‌کنندگان اروپایی گاهی در جلسات خصوصی تصدیق می‌کنند که همین سیاست، درست است و حق با ایران است امّا در مقام تصمیم‌گیری خب تابع آن‌ها هستند و خودشان واقعاً هیچ استقلالی ندارند. آمریکا هم زورگو و تحمیل‌کننده است و مسئله‌اش این است؛ بنابراین پیشنهادهایی هم که میکنند، غالباً پیشنهادهای متکبّرانه و تحقیرآمیزی است که حتّی قابل نگاه کردن نیست.» 1- مذاکره بعد از اعلام سیاست قطعی، به‌ویژه به‌صورت فرسایشی غلط بوده و هست. 2- آمریکا شیطان بزرگ، زورگو و تحمیل‌کننده‌ی حرف باطل است، و حرف حق را نمی‌پذیرد. لذا مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا غلط اندر غلط بوده و هست. 3- از تمام مسئولین می‌خواهیم به جد به خطوط قرمز رهبری در اجرای سیاست قطعی و عدم مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا پایبند باشند.
  • IR ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    بارها تجربه کرده‌ایم که آمریکا شیطان بزرگ است و وعده‌هایش جز دروغ و فریب‌کاری نیست. اخیراً هم دیدیم که آمریکایی‌های عهد شکن، در برجام بسیار وقیحانه عمل کردند. کشورهای اروپایی همراه با آمریکا هم، از لحاظ عهدشکنی و بداخلاقی کمتر از آمریکا نیستند؛ اما در مقام زبان‌بازی و حرف‌زدن همیشه طلب کارند. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. تجربه‌ی برجام در دولت قبل به ما نشان داد که اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد، لذا ما به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم که به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. البته از آنجا که عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؛ می دانیم که وجود تحریم‌ها گرچه ظاهراً مشکلاتی جزئی را برای ما ایجاد می‌نماید، اما سبب می‌شود که ما به اقتصاد مقاومتی اهمیت بیشتری بدهیم و در نتیجه با قوی شدن در حوزه‌ی اقتصاد بتوانیم تحریم‌ها را خنثی و بی‌اثر سازیم؛ در حالی که اگر تحریم‌ها به فرض محال برداشته هم بشود، باز هم بالاخره باعث رخوت و شرطی شدن اقتصاد نفتی کشور شده و ما را به دشمنان وابسته نگه می‌دارد. لذا اطمینان داریم که سازش و وابستگی هیچگاه مشکلات ما را به‌طور اساسی حل نخواهد کرد؛ و با این وصف هیچ علاقه و عجله‌ای هم برای یک توافق جدید، حتی اگر مثلاً خوب هم باشد، نداریم. اما چنانچه بنا باشد توافقی حاصل شود، باید نه یک توافق خوب، بلکه یک توافق عالی و در حد شأن ملت مقاوم، صبور و سلطه‌ناپذیر ایران باشد. در این توافق باید بر اساس سیاست قطعی، تمام تحریم‌ها لغو شود؛ زیرا معتقدیم تمام تحریم‌ها به هر بهانه و با هر برچسبی که وضع شده است ناعادلانه، ظالمانه، مؤثر و غیرقانونی است. نمی‌توان تحریم‌ها را تقسیم بندی به حوزه‌های مختلفی مثل هسته‌ای و غیر هسته‌ای نمود؛ یا آن‌ها را به تحریم‌های قبل و بعد از خروج آمریکا از برجام تقسیم نمود. سیاست قطعی اعلام شده از طرف رهبر معظم انقلاب در تمام ابعاد ذکر شده که ظرافت‌های بسیار دقیقی دارد و خط قرمز ماست، باید کلمه‌به‌کلمه و موبه‌مو به‌طور شجاعانه اجرا گردد.
  • IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    آمریکا باید تمام تحریم‌ها را با هر برچسب و به هر بهانه و در هر زمانی که وضع کرده است، برای همیشه و به طور یک جا و در عمل لغو کند؛ یعنی ساختار تحریم‌ها در تمام لایه‌های هسته‌ای، موشکی، پهپادی، منطقه‌ای و حقوق بشری و غیره باید برچیده شود. آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان باید هزینه‌ی‌ تمام خسارت‌هایی را که در این شش سال به دلیل عمل نکردن به تعهداتشان در برجام وارد کرده‌اند، بپردازند. کل مطالبات منابع ما که به دلیل تحریم مسدود شده یا به هر دلیل دیگر توسط غربی‌ها پرداخت نشده است، در هر کشوری که باشد باید با جریمه‌ی تأخیر آن، وصول گردد. هیچ تضمینی به جز اجرای عملی موارد فوق حتی اگر در سطح کنگره و سنا باشد، هر چند لازم است، اما کافی و پذیرفته نیست. انجام این موارد باید دقیقاً مورد راستی‌آزمایی طولانی‌مدت قرار گیرد و تا زمانی که راستی‌آزمایی کامل صورت نگرفته است، نباید هیچ محدودیتی پذیرفته شود و صنعت هسته‌ای با سرعت تمام در هر سطح و میزان مورد نیاز ممکن، توسعه یابد. در شرایطی که طرف‌های برجامی طی شش سال به طور پیوسته بر خلاف تعهدات خود عمل کرده‌اند، دلیلی برای حفظ پیوسته‌ی تصاویر تأسیسات هسته‌ای وجود ندارد. ما به دوربین های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در واقع آژانس جاسوسی صهیونیست‌ها از تأسیسات هسته‌ای است، اطمینان نداریم. این دوربین‌ها باید جمع‌آوری شوند و اجازه‌ی حضور به این جاسوسان در کشور داده نشود، تا مجدداً شاهد ترور دانشمندان هسته‌ای یا خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای نباشیم. با توجه به پیشرفت فناوری احتمال دارد در این دوربین‌ها فرستنده گیرنده‌هایی کار گذاشته شده باشد که تا زمانی که سیگنال کدشده‌ای را دریافت ننموده‌اند هیچ ارسالی انجام ندهند و با دریافت کد، تصاویر را ارسال نمایند یا اقدامات خرابکارانه‌ی دیگری را انجام دهند. در هر حال اگر قرار است کار اشتباه ضبط پیوسته‌ی تصاویر، که یک عقب نشینی در برابر دشمن غیر قابل اعتماد است، صورت گیرد، حداقل این کار باید توسط دوربین‌های خودمان انجام شود و آژانس باید این را بپذیرد.
  • IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    باید شرط‌هایی فراتر از لغو تحریم‌ها در تقابل با سیاست‌های استکباری ظالمانه غرب از جمله خروج آن‌ها از منطقه و عدم حمایت آن‌ها از رژیم صهیونیستی گذاشته شود، همان گونه که آن‌ها بعد از شش سال عمل نکردن به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها شروط جدید هم اضافه می‌کنند. مکانیسم ماشه باید از برجام حذف گردد تا سه کشور اروپایی یا آمریکا با بازگشت صوری به برجام، نتوانند از این امتیاز یک‌طرفه به‌ضرر ما سوءاستفاده کنند و درصورتی که بخواهند چنین کاری کنند باید از برجام خارج شده، اجرای پروتکل الحاقی را کنار گذاشته و از پیمان عدم اشاعه‌ی هسته‌ای خارج شویم. مذاکرات نباید فرسایشی و بی ثمر باشد، لذا باید برای انجام موارد فوق ضرب الاجل قرارداد و مذاکرات را تا زمان انجام موارد اشاره شده در عمل، هر یک سال یک بار در روز امضای برجام، به حال تعلیق در آورد. همت اصلی تمام مسئولان کشور در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، خنثی‌سازی و بی‌اثرسازی تحریم‌ها، و حذف آقایی دلار از چرخه‌ی اقتصاد کشور باشد. لذا ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده، درخواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی، مقاومت مقتدرانه در برابر فشارها و تهدیدات غرب و رژیم صهیونیستی، و مقابله به مثل لازم با طرف‌های غربی تا رسیدن به یک توافق عالی با مشخصات فوق‌الذکر یا نپذیرفتن هرگونه توافق دیگر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس