به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر ، سليمي که دکتراي شيمي و بازنشسته پالايشگاه نفت تهران است موفق شد بنزين فوق سوپر را با ويژگي هاي کم نظيري توليد و عملکرد آن را روي خودروهاي داخلي و خارجي آزمايش کند که نتيجه آن بسيار رضايت بخش است.
وي بالابودن درجه اکتان يا آرام سوزي اين بنزين را از ويژگيهاي خاص آن برشمرد و افزود : درجه اکتان بنزين معمولي و سوپر در کشور حدود 90 تا 95 درصد است در حاليکه درجه اکتان اين بنزين بيش از 105 و پژوهشگاه صنعت نفت نيز آن را تاييد کرده است.
سليمي فشار بخار اين بنزين را 6 پوند بر اينچ مربع و گوگرد موجود در آن را پنج پي پي ام ذکر کرد و گفت : اين ارقام بسيار بيشتر از استانداردهاي جهاني است.
او که عضو يک گروه مطالعات نفتي در کاناداست در تشريح تفاوت روش توليد اين بنزين با روش هاي توليد بنزين در کشور گفت : توليد اين بنزين به هيچ فناوري خاصي نياز ندارد و مزيت آن نياز نداشتن به پالايشگاه يا تغيير در واحدهاي پتروشمي است.
سليمي افزود: اين بنزين تنها از مخلوط کردن چند ماده پتروشيمي و بر اساس فرمولي خاص به دست مي آيد.
وي گفت: مرغوبيت اين بنزين باعث سرعت بيشتر، خوردگي کمتر قطعات موتور و عملکرد بسيار مناسب خودرو مي شود.
سليمي سرمايه گذاري بسيار کم براي توليد اين بنزين را از مهمترين مزاياي توليد گسترده آن برشمرد و گفت: از آنجا که واحدهاي توليد اين بنزين طراحي بسيار ساده اي دارد، مي توان به سرعت آن را در همه مناطق کشور ساخت.
کارشناس قمي بنزين فوق سوپر را بدون نياز به پالايشگاه يا تغيير در واحدهاي پتروشيمي توليد کرد.