-
مشرق بررسی میکند؛
بررسی دستمزد تنابنده و غلظت بوتاکس فهیمه /پایتخت دوباره خیابانها را خلوت کرد
در شرایطی که دستمزد بازیگران خاص در شبکه نمایش خانگی ماهیانه ۵ تا ۷ میلیارد تومان است ، دستمزد ۲۰ میلیارد تومانی تنابنده برای یک سال و نیم فعالیت عدد بسیار کمی است.
اخبار ویژه سرویس
-
مشرق بررسی میکند؛
نگاهی به آخرین فیلم کارگردانی با هفت شکست متوالی/چرا خانواده برای «اراذل و اوباش» مهم است؟
«دیتو مونتیل» فیلمساز بسیار عجیب و غریبی در ساختار کاملا رقابتی هالیوود است. او غیر از یک فیلم، هیچگاه موفقیت بزرگی در عرصه فیلمسازی کسب نکرده اما توانسته است هشت فیلم بسازد.
-
مشرق گزارش میدهد؛
طراحی سینمایی برای پاپ شدن یک تراجنسیتی / راز تاریک کاردینالهای واتیکان افشا شد
آنچه که پاپ، رهبر کلیسا بر روی زمین میگوید و انجام میدهد مهم است. در طول چند صد سال گذشته پیشرفتهایی در برخی زمینهها رخ داده است.
-
مشرق بررسی میکند؛
پروژههای سلمان و موسی در هزارتوی تصمیمات مدیریتی/ دست خالی رسانههای مرجع در برابر معاویهسازی سعودیها / سرنوشت زودبازدهترین پروژه مذهبی سیما چه خواهد شد؟
با احتساب زمان محاسبه شده برای تولید پایلوت سریال موسی کلیمالله، اگر روند پشتیبانی از این سریال به اندازه سلمان فارسی باشد، این سریال زودتر از رقیب بیگپروداکشن خود از جعبه جادو پخش خواهد شد.
-
پیشنهاد ویژه؛
«مرا پیدا کن» را پیدا کنید و بخونید!
در روز دوم من کتاب را به نصفه رساندم و از نظر خودم برگشتم. بعد از افطار به همسر جان گفتم: «من اشتباه کردم. نخونیش بهتره!» با تعجب گفت: «وا! براچی؟» گفتم: «آخه ذهنت رو درگیر میکنه. وللش!»
-
انجیرهای نقرهای به کتابفروشیها رسید!
کتاب «انجیرهای نقرهای» نوشته مجید ملامحمدی و تصویرگری سید رسول نبوی، توسط انتشارات کتاب جمکران راهی قفسههای نشر شد.
-
گزارش مشرق؛
پشت پرده یک جریان مسموم؛ تقاطع کلاهبرداران و هتاکان اهلبیت در لسآنجلس/ حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات میخواند
با توجه به موزیکویدیوی مبتذل ساسان حیدری، معروف به ساسی مانکن که اخیرا منتشر شده، لازم است تا کمی با اسپانسرها و باند حامی مالی و معنوی او آشنا شویم.
-
مشرق بررسی میکند؛
نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار/ «بروتالیست» از نجات یافتگان هولوکاست قدیسسازی میکند؟
اهداف وضعیت نمایشی صهیونیستی، صرفا سیاسی و نظامی نیست. در چنین آثاری، نماد سازی زمینی و کاملا انسانی از قوم صهیون و تاثیر گذاری جهانی آنان دغدغه اصلی فیلم است.
-
چگونه افزایش قیمت کتابها میتواند بر کتابخوانی و بازار نشر تأثیر بگذارد؟
بازاری با درهای بسته به روی کتابخوانی
نماینده مردم رشت در مجلس: مادامیکه گزارشها حکایت از افزایش ۳۴ درصدی قیمت کتاب دارد، یعنی به همان میزان استقبال کاهش پیدا خواهد کرد و این روند بر آموزش جامعه اثر منفی خواهد گذاشت.
-
مشرق گزارش میدهد؛
اسکار یا جشن آزادی صهیونیستها/ موج وسیعی از تمجید از یهودیان وابسته به دستگاه ایدئولوژیک هالیوود در راه است؟
بر اساس یک طراحی انحصاری و با توجه به قتل عام گسترده رژیم اشغالگر در خاورمیانه، تمرکز اهدای جوایز اسکار با همان نگرش صهیونیستی انجام خواهد شد.
-
مشرق گزارش میدهد؛
ورود به موقع قوه قضائیه برای جلوگیری از سفیدسازی ساواک / آیا پروژه تاسیان اولین گام صنعت نمایش خانگی برای تطهیر ساواک و پهلوی است؟
رویکرد القایی «من و تو» به تدریج دستمایهای برای طرح یک گفتمان سیاسی تازه در میان نظریهپردازان داخلی شد و حالا این نگرش در قالب سریال «تاسیان» خودنمایی میکند.
-
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم
شعر مناجاتی مسیری برای رسیدن به خدا
در خرداد سال ۱۳۹۰ و دیدار شاعران آیینی با رهبر انقلاب، حضرتآقا درباره موضوعات گوناگونی سخن گفتند و به اهمیت پرداختن به آنها در شعر آیینی اشاره فرمودند. یکی از این موضوعات، بحث دعا و مناجات بود.
-
نگاهی به سریال نمایش خانگی «آبان» :
تاوان «نه» گفتن به یک «پیشنهاد بیشرمانه» / مصایب زن بودن در یک اجتماع گرگسالار
«آبان» به نوعی شرح مصایب «زن» بودن در اجتماعی در حال پوستاندازی است، جایی که «پول» مرام و آیین غالب می شود، «گرگ» بودن ارزش است و بر هر چیز انسانی، از جمله «شرافت» قیمتگذاری می کنند.
-
آئین اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر/ «موسی کلیمالله» ساخته ابراهیم حاتمیکیا پیشتاز دریافت جوایز +عکس و فیلم
اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در حالی برگزار شد که فیلم «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی به عنوان بهترین فیلم انتخاب و «موسی کلیمالله» ابراهیم حاتمیکیا در ۵ بخش سیمرغ گرفت.
-
«بچه مردم» و «موسی کلیم الله» صدرنشین جدول نامزدها/ ناکامی «صیاد» و «خدای جنگ» در شکار سیمرغهای جشنواره فجر ۴۳
نامزدهای سودای سیمرغ جشنواره فجر ۳۴ معرفی شدند. «بچه مردم» و «موسی» با بیشترین نامزد پیشتاز هستند و دو فیلم «صیاد» و «خدای جنگ» به دلیل کیفیت متوسط این آثار، مورد توجه هیئت داوران قرار نگرفتند.
-
مشرق گزارش میدهد؛
بررسی حاشیههای یک فیلم جنجالی در جشنواره فجر / آیا «آنتیک» بهانهای برای تسویه حساب شخصی است؟
منتقدی که معمولا ۱۰ دقیقه از فیلمها را تماشا میکند در ادعایی عجیب توهین به تربت امام حسین (ع) را نسبت داده که این با توجه به محتوای فیلم که یک برچسب محسوب میشود.
-
واکنش کاربران به فیلم موسی کلیم الله/ استقبال مخاطبان از اثر فاخر ابراهیم حاتمی کیا
در بین فیلمهای چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، واکنشها و بازتاب فیلم موسی بیش از همه به چشم میخورد که نشان میدهد این اثر فاخر، از دید کاربران فضای مجازی برگزیده شده است.
-
مشرق گزارش میدهد؛
جمعِ تجربه و تَهوّر در یک فیلم تاریخی /«بازی خونی» دایرهای از بحران در روزگاری نه چندان دور
«بازی خونی» با گردش های حیرت انگیز دوربین هایش، مخاطب را در مرکز دایره ای از بحران در روزگاری نه چندان دور قرار می دهد و بخشی از رنج هایی که برای حفظ این خاک کشیده شده را در چشم بیننده، زنده می کند.
-
گزارش مشرق/
کشف یک وس اندرسون متفاوت خندوانهای/چرا فیلم ناشناخته "بچه مردم" پدیده جشنواره شد؟
فیلم «بچهمردم» تنها اثری بود که با نمایش تیتراژ با تشویق ممتد اصحاب رسانه و منتقدان حاضر در برج میلاد مواجه شد و در نشست نقد و بررسی فیلم این تشویقها امتداد پیدا کرد.
-
نگاهی به فیلم «موسی کلیمالله: به وقت طلوع»
حاتمیکیا، میراثدار خَلَف فرجالله سلحشور/ گام بلندی در اعتلای محتوایی و فنی «هنر دینی»
در واقع، «موسی کلیمالله» علاوه بر این که به آن راهبرد خاص زندهیاد سلحشور در ساخت آثار دینی، وفادار مانده، که از لطافت هنری، قاببندیهای دلنشین و عواطف خاص حاتمیکیا نیز برخوردار است.
-
مشرق گزارش می دهد/
تمسخر فرهنگ ملی در دستپخت محمد چرمشیر/ ایرانیها در انیمیشن "ژولیت و شاه" دراکولا شدند؟
انیمیشن «ژولیت و شاه» پوشش ایرانی را ترسناک و دراکولاگونه معرفی میکند و فرهنگ غنی نمایش ایرانی را مورد پرسش قرار داده است.
-
مشرق گزارش میدهد؛
جهانگیر کوثری با رگهای آبی، رگ فروغ فرخزاد را زد
بخش نمایش ویژه فجر را میتوان چراغ سبزی از سوی مدیریت تازه سینما به بخش خصوصی تلقی کرد که دربهای جشنواره همچون گذشته با فیلترهای قشری و طایفهای مسدود نشده است.
-
چرا فیلم «صیاد» مخاطبان و منتقدان را صید نکرد؟
این اثر نمیتواند از منظر نمایش جدالهای جنگی اثر کاملی باشد و تکنیک نمایش رویدادهای نظامی فیلم حتی به اندازه کانیمانگا (سیفاله داد) کارکرد ندارد.
-
نگاهی به سریال جدید «نماوا» :
ورود ناامیدکننده حسن فتحی به ژانر وحشت/ آیا «ازازیل» شکست دیگری برای نماوا است؟
به همان اندازه که ایدهی تبلیغاتی جنجالی «ازازیل» بازخورد مثبت نگرفت، خود سریال هم تا اینجا چنگی به دل نمی زند.
-
آمار بازدید شبکه کتاب از نیم میلیارد گذشت
نزدیک به دوسال از فعالیت تلویزیون اینترنتی کتاب میگذرد. شبکهای که با شعار خردورزی و دانایی در بستر تلوبیون کار خود را آغاز کرد.
-
مقایسه فصل اول و دوم بازی مرکب/ چگونه رستاخیز بیچارگان به یک دورهمی انتقامجویانه هالیوودی تبدیل شد؟
با همه تهمیدات سازندگان، انتظارات از یک ادامه متفاوت برای سریالی هیجان انگیز برآورده نمیشود و همچنان فصل اول در قالب فصل دوم ادامه پیدا میکند.
-
مشرق گزارش میدهد؛
نگاهی به سریال «جانسخت» فیلمنت / «اوباش رمانتیک»؛ بلای جان نمایش خانگی +عکس
سوال این جاست که چرا فیلمسازان ما گمان میبرند که اگر کاراکترهای مرد داستان حرف لاتی نزند و رفتار لمپنی نشان ندهد، مخاطبان در «مردی» و «مردانگی» آن کاراکترها شک میکنند؟
-
مشرق گزارش میدهد؛
پرونده سازی برای مدیری که زیر بار پخش فیلمهای کمدی در محرم و صفر نرفت/ آغاز پروژه تسویه حساب با تهیه کننده خندوانه
اراده مدیر سابق موسسه تصویر شهر برای عدم اکران فیلمهای کمدی در دوران مدیریتش، همچنان برای او تولید حاشیه میکند.
-
مشرق گزارش میدهد؛
پایان آپارات با شمارش معکوس برای رفع فیلترینگ یوتیوب/ سقوط فیلیمو با تشکیل کنسرسیوم توزیع سه پلتفرم رقیب
سه پلتفرم شیدا ، فلیمنت و نماوا در آیندهای نزدیک برای مواجهه با بازار انحصاری، محصولات خود را به صورت اشتراکی توزیع خواهند کرد.
-
مشرق گزارش میدهد؛
اعتیاد هالیوودیها به عیاشی/ فهرست بلند سلبریتیها در مهمانیهای سلطان هیپهاپ +عکس و فیلم
سالهاست که یکی از اسرارآمیزترین شایعات در دنیای سرگرمی این است که اکثر هنرمندان بزرگ سینما و موسیقی در شبکه های فساد، قاچاق بردهی جنسی، قاچاق مواد مخدر و حتی در سازمانهای شیطانی مخفی عضو هستند.
-
مشرق گزارش میدهد/
ترکیه؛ روایت یک تهاجم فرهنگی سی ساله/ طراحی «مرداک عثمانی» برای تسخیر بازار سرگرمی در ایران / چرا نفوذیها و شبکه گولن به دنبال کودتای فرهنگی در ایران هستند؟ +تصاویر
برداشت شماری از مسئولان فرهنگی وقت از کلید واژه «تهاجم فرهنگی» حضرت آیتالله خامنهای ایستادگی در مقابل فرهنگ پاپ آمریکایی بود اما فرمانده این عملیات به جای کاخ سفید در مساجد ترکیه مشغول سخنرانی بود.