کد خبر 1004961
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷

در فاصله کمتر از سه ماه تا آخرین مسابقه انتخابی المپیک،والیبال ایران روزهای خوبی را نمی گذراند.

به گزارش مشرق، از ابتدای دهه 90 و با اوج گیری فوق العاده تیم ملی والیبال، این رشته به یکی از پرطرفدارترین رشته های ورزشی در کشورمان تبدیل شد. افتخارآفرینی های تیم ملی با مربی بزرگی چون ولاسکو همه نگاه ها را به سمت این رشته ورزشی برد. نتایج خوب تیم ملی والیبال با جدایی ولاسکو به پایان نرسید و پس از او هم تیم ملی با وجود فراز و نشیب هایی که داشته، همواره قدرت اول آسیا و یک رقیب سرسخت در جهان بوده است. کسب نخستین قهرمانی در آسیا و بازی‌های آسیایی، کسب مدال برنز قهرمانی بین قاره‌ای ، دستیابی به عنوان چهارمی لیگ جهانی و ششمی قهرمانی جهان از جمله افتخارات والیبال ایران در دهه 90 بوده است.

بیشتر بخوانید:

لزوم جلوگیری از سقوط موشکی والیبال

از دو سال پیش اما فدراسیون والیبال وضعیت جالبی را ندارد و در بلاتکلیفی به سر می برد. این موضوع از زمان حضور محمدرضا داورزنی به عنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش آغاز شد و تاکنون ادامه دارد. در 24 ماه گذشته چهار مسئول وظیفه اداره فدراسیون والیبال را بر عهده داشته اند که این موضوع برای رشته ای که تا کمتر از سه ماه دیگر باید در آخرین مسابقه انتخابی المپیک 2020 حاضر شود، اتفاق خوبی نیست.

آخرین کسی که به عنوان سرپرست فدراسیون والیبال انتخاب شد علی فتاحی بود که با حکم وزارت ورزش این عنوان به او رسید. دلیل این موضوع هم رد استعفای داوری از طرف وزارت ورزش بود چرا که داوری قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون را داشت که با مخالفت وزیر این اتفاق رخ نداد.

مهلت ثبت‌ نام در انتخابات ریاست این فدراسیون در حالی 24 شهریور به پایان رسید که نام افشین داوری سرپرست فدراسیون در بین ثبت‌نام کنندگان دیده می‌شد. این اقدام و استعفای داوری از سمتش با مخالفت وزارت ورزش و جوانان روبه‌رو شد و وی در صحبت‌هایش به سایت وزارت ورزش گفت: «با توجه به قبول نشدن استعفا از سوی وزیر محترم، از نامزدی انتخابات ریاست فدراسیون والیبال کناره‌ گیری کردم. کارمند وزارتخانه هستم و تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی و مشخص شدن رئیس جدید فدراسیون والیبال به کار خود ادامه می‌دهم.»

نکته مهم، رقم خوردن این اتفاقات در جریان برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی تهران بود. جالب اینکه انتصاب سرپرست جدید هم پس از برگزاری نخستین دیدار تیم ملی مقابل روسیه در جام جهانی 2019 ژاپن صورت گرفت. از همه جالب‌تر اینکه ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات فدراسیون والیبال یک بار به تعویق افتاد و دلیل آن هم برگزاری مسابقات بود! چگونه است که ثبت ‌نام از نامزدها در کار فدراسیون و تیم‌های ملی خلل ایجاد می‌کند اما انتخاب سرپرست در هنگام برگزاری رقابت‌های جام جهانی مشکل ساز نیست و از نظر وزارت ورزش اقدامی به موقع محسوب می‌شود؟!

پس از مدت ها انتظار ثبت‌ نام انتخابات فدراسیون والیبال از ۹ شهریور آغاز و تا روز ۲۴ شهریور ادامه پیدا کرد که در نهایت 10 نفر برای حضور در این انتخابات ثبت‌ نام کردند و سوابق مدیریتی آنها در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت. شنیده می شود از میان این نفرات محمدرضا داورزنی، احمد سعادتمند، بهنام محمودی، امیر حسین منظمی، محمود افشاردوست و محمدرضا رشیدی توانستند تاییدیه کمیسیون تطبیق را کسب کنند؛ البته صلاحیت این ۶ نفر باید مورد تایید مراجع دیگر نیز قرار بگیرد تا بتوانند در انتخابات فدراسیون والیبال کاندیدا شوند.

والیبال ایران دوران خوبی را سپری نمی‌کند، دورانی که به خاطر عدم ثبات مدیریت به وجود آمده و ای کاش انتخابات فدراسیون والیبال هر چه زودتر برگزار می‌شد تا شاید جلوی این همه اتفاقات ناخوشایند را می گرفت. همین حالا هم اگر والیبال ما بخواهد در مسابقات انتخابی بعدی موفق عمل کند و راهی المپیک شود، باید هرچه سریعتر انتخابات این رشته برگزار شود. در حال حاضر حاشیه‌ها و مشکلات مختلفی گریبانگیر والیبال کشور شده و همین حاشیه‌ها و مشکلات باعث شد انتخابات پیش‌روی فدراسیون والیبال بیشتر از هر زمان دیگری مهم و حیاتی تلقی شود. آن چیزی که مسلم است فردی باید ریاست فدراسیون والیبال را بر عهده بگیرد که در وهله اول والیبالی باشد و از اهالی این رشته محسوب شود. تجربه حضور ضیایی و داوری در فدراسیون والیبال نشان داد حضور افراد غیر والیبالی در فدراسیون والیبال نمی‌تواند برای والیبال کشور مفید باشد.

منبع: خبرآنلاین