کد خبر 100777
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۲
به گزارش مشرق کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

چه جوري جنبش كنيم ؟ ما يك درصد هم نيستيم! 

هجمه توأم با عصبانيت استراتژي هاي نبوغ آميز و پيشنهادي دست اندركاران متواري فتنه سبز، تبديل به يك رويه ثابت در ميان رسانه ها و محافل ضدانقلاب شده است.
سايت بالاترين با اشاره به اظهارات مشاور خارج نشين كروبي مبني بر خانه نشيني مخالفان در روز انتخابات به جاي آمدن به خيابان نوشت: در ادامه فرمايشات دوست گرامي آقاي واحدي پيشنهاد مي شود كه ضمن ماندن در خانه، با پختن هر چي خورشت سبز نظير خورشت قورمه سبزي، خورشت كرفس، خورشت اسفناج، خورشت نعناع جعفري و آش سبزي و آش رشته و هرگونه خورشت و آش سبز ديگري اعتراضات شديد خود را نشان دهيم بلكه كماكان در روزهاي ديگر و مناسبت هاي ديگر هم به اين حركت هاي شجاعانه، قهرمانانه و ساختارشكنانه ادامه داده و حتي در روز سيزده به در هم براي در نمودن نحسي سيزده از منازل خود خارج نشويم.
نويسنده ادامه مي دهد: جناب زندانيان هم 100 سال صبر كنند تا شايد اپوزيسيون جان دوست و محافظه كار و منفعت طلب بالاخره با جنبيدن خودكاري كرد. به هر حال فرقي براي ما نمي كند. همين اندازه كه بتوانيم تا وقتي كه زنده هستيم دوشنبه ها و سه شنبه ها و جمعه هاي اعتراضي دور هم جمع شده و خورشت قورمه سبزي خوشمزه اش را با كلي لوبياي قرمز خوشگل و ليمو عماني به رگ بزنيم و بعد از آن بر روي مبل راحتي لم داده، به تماشاي برنامه طنز دكتر كپي نشسته و «هر و هر» به طنزپردازي هايش در مورد سياستمداران نادان اپوزيسيون بخنديم بس است. راستي يادتان نرود كه بلافاصله بعد از خوردن قورمه سبزي سنگين و چرب يك جنبش دسته جمعي سوت زدن در حياط خانه به راه بيندازيم. چون سوت زدن براي هضم لوبياي قورمه سبزي مفيد است و جلوي نفخ شكم را بعد از خوردن قورمه سبزي مي گيرد.
نويسنده اضافه مي كند: عمو جان آدم عاقل كه از خونه نمياد بيرون و خودشو زير مشت و لگد نمي ندازه حالا بذار شب كه از اين جنبش اعتراضي (!) به خانه برگشتم در يك سلسله بحث هاي 555 قسمتي چندين ماهه و بلكه چندين ساله در بالاترين، دنباله، نداي سبز آزادي، شبكه سبز راه سبز اميد، سايت آشپزي و ديگر شبكه ها در مورد اين كه چه بايد كرد و چگونه مي توانيم اين مبارزه را ادامه دهيم به راه مي اندازيم و از پشت سيستم و با استفاده از فيلترشكن هاي غيرقابل رديابي تا دلمان مي خواهد به رژيم و عواملش فحش و بدو بيراه مي گوئيم و كلي تو سر و كله هم مي زنيم بعد هم ساعت 2 نصفه شب با اعصاب درب و داغون و خيال راحت از اينكه امروز به اندازه كافي مبارزه اي موثر بر ضد رژيم انجام داده ايم با يك مشت قرص خواب آور به خواب مي رويم تا فردا باز هم فعاليت و زندگي سگي خود را آغاز كنيم.
بالاترين تاكيد كرده كه يا «فعالان اپوزيسيون به اندازه كافي بزرگ نشده اند و يا اينكه طرفدار حكومت هستند و دارند نقش بازي مي كنند. فكر مي كنيد از اين وضعيت و از اين پيشنهادها كي سود مي بره، حكومت يا ما؟».
يكي ديگر از كاربران اين شبكه نوشته است: برخي دوستان يه چيزهايي مي نويسند كه آمريكا و اسرائيل بياد به اونها كمك كنه. نمي خوام نااميدتون كنم هر چند آمريكايي ها هم اسير ما هستند ولي از ما بخاري بلند نمي شه و آمريكا هم اينو فهميده. ما آن دو سال پيش جوگير شده بوديم كه خيابان رفتيم. تازه اگر حساب و كتابي هم بكنيد مي بينيد اين عده حتي يك درصد جمعيت مردم ايران هم نيستن كه بتونن جنبش بكنن. ما فقط بلديم مطلب پست كنيم توي فيس بوك و بالاترين و چند ساعتي با هم گل بگيم و گل بشنويم توي فضاي مجازي.
همچنين مهدي خلجي پژوهشگر در مصاحبه با صداي آمريكا گفت: جريان اعتراضي ما به دليل احساسي و هيجاني بودن يك بار بود براي هميشه كه مانند كف روي آبي آمد و رفت. كساني كه به نمايندگي موسوي و كروبي به خارج از كشور آمدند، بعد از دو سال يك فكر يا يك عمل صحيح ارائه ندادند، حتي نتوانستند يك رسانه موفق درست كنند، گروههاي داخل كشور را كه هيچ، گروههاي خارج از كشور را هم نتوانستند دور هم جمع كنند و حرف بزنند. حتي اگر موسوي و كروبي هم از حصر خارج شوند هيچ تاثيري بر جنبش نمي گذارد. چون اينها آمادگي مسئوليتي كه برعهده شان بود را نداشتند و فاقد بينش روشني بودند و ما را دچار توهم كردند.
وي اظهار داشت: آنچه كه ما مي بينيم توهم جنبش است، اين هيجانات ما بيشتر در فيس بوك و فضاي مجازي است و در دنياي واقعي مردم زندگي خودشان را مي كنند و ما سرگردانيم.

 


دبيركل حزب الله محبوب ترين رهبر عرب خاورميانه است 

يك ديپلمات باسابقه آمريكايي خواستار پايان اعمال فشار غرب بر حزب الله شد و تأكيد كرد: سيدحسن نصرالله در همين چند سال اخير توانسته محبوبيت گسترده اي در ميان مردم حتي در خارج از لبنان به دست آورد و در شرايط كنوني هيچ رهبر عربي به اندازه وي مقبوليت ندارد.
اين ديپلمات كه سالها در بيروت فعاليت كرده با روزنامه «اللواء» گفت: بدون شك مقامات ايراني به نظام سوريه كه حلقه اي راهبردي در نفوذ منطقه اي آنها به حساب مي آيد به عنوان يك همپيمان مهم مي نگرند.
اين ديپلمات آمريكايي كه نامش ناشناس مانده با تاكيد بر اينكه حزب الله ابزار و امكانات مادي كافي و لازم را به منظور حضور و ايفاي نقش در آينده سياسي لبنان در اختيار دارد تصريح كرد: حزب الله در ميان شيعيان لبناني نفوذ بالايي دارد و به هيچ وجه نمي توان آنها را از يكديگر جدا كرد.
سياستمدار آمريكايي با اشاره به حضور نصرالله در روز عاشورا در ميان عزاداران حسيني در ضاحيه جنوبي شهر بيروت ادامه داد: اين در حالي است كه نام وي در صدر ليست ترور رژيم اسرائيل قرار دارد.
وي هدف اسرائيل از حمله به لبنان را نابودي حزب الله عنوان كرد و گفت: پس از جنگ 33 روزه انسجام و اقبال مردم لبنان نسبت به حزب الله بيشتر شد. همچنين پس از خروج نيروهاي سوريه از خاك لبنان در سال 2005 كه در پي ترور «رفيق حريري» نخست وزير اسبق لبنان صورت پذيرفت نه تنها حزب الله ضعيف نشد بلكه نفوذ سياسي گسترده تري نيز پيدا كرد.
 


شكست در 25 بهمن تير خلاص را به تحريم انتخابات زد 

واقعيت تلخ اين است كه مردم به فراخوان هاي اپوزيسيون براي آمدن به خيابان گوش نمي دهند و ديگر آن اتفاق پس از انتخابات سال 88 پديد نمي آيد.
اين مطلب را پايگاه ضدانقلابي گويانيوز مورد تاكيد قرار داده و نوشته است: «فراخوان 25 بهمن بدون آنكه كوچكترين چالشي در وضعيت حاكميت ايجاد كند و بدون اينكه حضور موثري را به نشانه اعتراض ترتيب دهد و بدون آن كه حتي پيام خود را به گوش عده قابل توجهي برساند تمام شد.
به واقع آن چيز كه بيش از هر مورد ديگري آزاردهنده است ناتواني مخالفان در برقراري ارتباط موثر و تعيين كننده با مردم است. اكنون جنبش سبز به خاموشي گراييده است.»
اين رسانه فعال در فتنه سبز تصريح مي كند: حاكميت به رغم چالش هايي كه دچارش بود در سطح اطلاع رساني و ذهنيت سازي عمومي از همه چيز بحران زدايي كرد و اپوزيسيون با همه امكانات رسانه اي كه در اختيار داشت اعم از ماهواره و اينترنت ناتوان از تقابل و هماوردي با حاكميت بود. و به عده اي فعال سياسي مخالف و حداكثر به چند هزار كاربر در اينترنت و شبكه هاي اجتماعي مجازي كه درصدشان از حد و حدود «اقليت» تجاوز نمي كند و عموما اهل نظر دادند تا عمل كردن دل بست. نتيجه ناتواني در عملياتي كردن برخي ايده ها بوده است.
گويانيوز با اضطراب تمام مي نويسد: كمتر از 2 هفته ديگر انتخابات مجلس در ايران برگزار مي شود. در اهميت ماجرا همين بس كه ميزان بالاي مشاركت مردم در اين انتخابات مي تواند نااميدي اپوزيسيون را افزايش دهد. مسئله نگران كننده اين است در شرايطي كه فراخوان دهندگان براي حضور خياباني در 25 بهمن ناتوان از رساندن پيام به مردم هستند چگونه مي توان اميدوار بود كه در فراخواني بزرگتر و بااهميت تر مانند تحريم انتخابات موفق عمل كنند؟ آيا فراخوان 25 بهمن حكم آزموني شكست خورده را نداردكه قرار است بار ديگر آزموده شود؟ و با اين روش هاي آزموده شده چگونه خطاي آزموني ديگر كه از بد حادثه بسيار پراهميت است توجيه خواهد شد؟
اين رسانه كه پيش از اين به انتشار آگهي هاي استخدام مزدور براي سازمان جاسوسي آمريكا نيز تن داده در تشريح بيشتر نگراني خود خاطرنشان مي كند: نگراني اصلي در اين است كه نيروهاي طرفدار تحريم، استراتژي معلوم و مناسب با شرايط اجتماعي حاضر كه دستيابي به نتيجه دلخواه كاستن از مشاركت مردم در انتخابات فرمايشي است را ندارند و به طور كليشه و غيركارآمد، فراخوان هايي با مخاطب نامعلوم صادر مي كنند. در چنين وضعيتي معلوم نيست كه فرداي 12اسفند وضعيت اپوزيسيون چگونه خواهد بود؟ ما تماشاگران نگراني هستيم كه زمان به ضرر ما مي گذرد.
 


نتانياهو: فشار سنگين بهار عربي امنيت اسرائيل را به خطر انداخته است 

نخست وزير رژيم صهيونيستي گفت: انقلاب ها و بهار عربي فشار زيادي را از نظر دفاع اسرائيل از خود وارد مي كند.
نتانياهو در كنفرانس سالانه رؤساي سازمان هاي يهودي آمريكا در بيت المقدس گفت: «هنگامي كه من سال گذشته تذكر دادم انقلاب در كشورهاي عربي احتمال دارد موجب روي كار آمدن حكومت هاي افراط گراي اسلامي شود، برخي ابراز عقيده كردند كه من بدبين هستم ولي اكنون همه ببينند كه پيش بيني ام درست بوده است.»
نتانياهو افزود «اسرائيل به ويژه با چند چالش مهم روبرو است كه عبارتند از معضل اتمي شدن ايران كه درباره آن به اندازه كافي سخن گفته شده است؛ موضوع موشك ها و راكت هايي كه از جانب لبنان، غزه و مناطق ديگر اسرائيل را نشانه گرفته اند و جنگ سايبري.
وي اظهار داشت: چالش هايي كه با آن روبرو هستيم فشار عظيمي را در رابطه با دفاع و امنيت به ما وارد مي سازد و رسيدن به توافق صلح با حكومت خودگردان را بسيار دشوارتر مي كند و ما را ناچار مي كند هزينه بيشتري را اختصاص بدهيم.
وي در اين سخنراني مجدداً به دفاع از فتنه سبز پرداخت و گفت: آنها در ايران مانند ما در اسرائيل طرفدار غرب هستند. آنها با رژيم اسلامي در 3 سال پيش درگير شدند چرا كه راي آنها ربوده شده بود.
 


ياران خاتمي يكي پس از ديگري جا خالي مي دهند 

تنها عضو فهرست 30 نفره ياران خاتمي كه در انتخابات 4 سال پيش مجلس توانست به مجلس راه پيدا كند، مي گويد من اصلاح طلب نيستم.
عليرضا محجوب در جمع دانشجويان درباره نامه نمايندگان اصلاح طلب مجلس ششم به رهبري گفت: اين نامه قطعا از اشتباهات مجلس ششم است. دفعه اول نامه را دست بهزاد نبوي ديدم اعتراض شديد خود را نيز اعلام كردم و گفتم اگر نامه را دست كسي ببينم پاره مي كنم.
وي درباره اعتراض يكي از حضار براي پيگيري حوادث پس از انتخابات، ضمن اينكه گفته علاقه اي براي پيگيري اين مسائل ندارد، افزوده است: تابلوي ما، تابلوي خانه كارگر است. مگر اصلاح طلبان در مجلس ششم من را در ليست خود قرار دادند كه بخواهم از آنها باشم. وقتي درباره اصلاحات سؤال مي كنيد چون من نمايندگي كسي جز خانه كارگر را ندارم نمي توانم پاسخگو باشم.
وي مي گويد: خانه كارگر در بيست و سوم خرداد همان سال اعلام كرد كه انتخابات تمام شده لذا هيچ استمراري براي پيگيري موضوع انتخابات قائل نبوديم.
يادآور مي شود خاتمي در انتخابات مجلس هشتم (اسفند 86) از فهرست 30 نفره اي تحت عنوان «ياران خاتمي» حمايت كرد كه مردم تهران تنها به يك نفر از آنها يعني محجوب راي دادند. با اين حال تاكيد محجوب بر اينكه نمي خواهد اصلاح طلب قلمداد شود قابل تامل است.
يادآور مي شود برخلاف اقدام شيطنت آميز تيم خاتمي و موسوي خوئيني ها در مجمع روحانيون مبني بر عدم ارائه فهرست انتخاباتي و تحريم ضمني انتخابات، قريب 700 اصلاح طلب شناخته شده در سراسر كشور از جمله اغلب اعضاي اقليت اصلاح طلب مجلس و تابش (خواهرزاده خاتمي، رئيس فراكسيون) ثبت نام كردند.
به تازگي محمد قوچاني سردبير سابق برخي نشريات زنجيره اي، ضمن مقاله اي سردرگمي طيفي از اصلاح طلبان و افتادن آنها در دام جريان هاي برانداز با وجود ادعاي اصلاح طلبي را به چالش كشيده و همين امر را باعث فشلي و انفعال فعلي جبهه اصلاحات خوانده بود.
راديو فردا ارگان سازمان سيا در تحليلي با اشاره به تحريم انتخابات از سوي عناصر تندرو مدعي اصلاح طلبي نوشت: بديهي است كه اگر مردم در انتخابات آتي مشاركت فعال داشته باشند، اندك روزنه هاي اميد اصلاح طلبان بر باد خواهد رفت.
بالاترين نيز در مقاله اي از قول بهنود خبر داد كه احتمالا مشاركت مردم بيش از 60درصد خواهد بود.
احتمالا همين برآوردهاست كه باعث شده تا خاتمي در جلسات محفلي نسبت به اشتباه تحريم تلويحي انتخابات اعتراض كرده است.
به گزارش نداي انقلاب، وي در جلسات اصلاح طلبان با بيان اينكه واژه تحريم و چسبيده شدن آن به اصلاح طلبان براي اين جريان معضل درست كرد، تصريح كرده است: تحريم روش درستي نبود. آقايان نبايد خط تحريم را دنبال مي كردند. من به آنها گفتم اين آقايان نشستند و اين حرف ها را زدند و ما را دچار مشكل كردند.
وي همچنين از اصلاح طلبان راديكالي كه در زندان بسر مي برند به شدت انتقاد كرده و گفته است اين نامه پراكني ها و اين بيانيه صادركردن ها به نام زندانيان و شاخه خارج از كشور اصلاحات را بار ديگر زمين گير كرد و با وجودي كه شرايط انتخاباتي براي ما فراهم بود دوستان ما را بدجوري به ديوار كوبيدند.
بنابر اظهارات قنبري سخنگوي اقليت مجلس، 70درصد نامزدهاي اصلاح طلب در سراسر كشور تاييد صلاحيت شده اند.
 


خودمان را گول نزنيم! ما كاره اي نيستيم 

عضو مركزيت گروهك منحله فدائيان خلق مي گويد: «فراخوان خياباني حتما شكست مي خورد و نتيجه مستقيم آن رخنه نااميدي و تفرقه بيشتر در اپوزيسيون است».
علي كشتگر در گويانيوز تصريح كرد: اگر نخواهيم خود و ديگران را گول بزنيم بايد بپذيريم كه اپوزيسيون به دلايل مختلفي كه در اين چند سطر جاي پرداختن به آن نيست آماده تحمل هزينه هاي سنگين خياباني نيست. كساني كه بدون توجه به اين شرايط فراخوان مي دهند جنبش را تقويت نمي كنند، برعكس آن را دچار فتور و تفرقه مي كنند! به توان رهبري و عقل سياسي كساني كه از فراخوان هاي پيشين درس كافي نگرفته اند بايد شك كرد. سري كه از خستگي و زخم پيكر بي خبر است و به آن فرماني مي دهد كه عملي نيست را نمي توان سر آن پيكر دانست!