حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن نواب که مسئولیت مرکز خدمات حوزههای علمیه را در کارنامه دارد در گفت و گوی مشروح خود با خبرآنلاین با اشاره شایعاتی که پیرامون مسکن طلاب مطرح شده بود گفت: این شایعه درباره مسکن طلاب در تهران مطرح شده بود. ما در تهران با مشکلات عدیدهای روبرو شدیم. ما در اسلامشهر زمینی را خریدیم اما تا کنون دوبار شهردار اسلامشهر و شورای شهرشان دستگیر شدهاند. الآن شهردار سابق اسلامشهر در زندان است. شما میتوانید یک پروژه مسکن به آن بزرگی یعنی در سطح چندهزار واحد را بدون ارتباط با شهرداری بسازید؟ مشکلات غیر قابل پیشبینی دراینباره به وجود آمد و الا در قم ما مسکن طلاب را ساختیم بدون هیچ مشکلی. الآن هم پروژه مسکن طلاب در اسلامشهر همچنان ادامه دارد ولی ما در ارتباط با وام ان و نیز در شهرداری مشکلات داریم.
در ادامه تعدادی از پرسشهای کاربران و پاسخهای حجت الاسلام نواب می آید:
در ادامه تعدادی از پرسشهای کاربران و پاسخهای حجت الاسلام نواب می آید:
آیا هنوز هم بر اعتقادات خود در مصاحبه سال گذشته خود با روزنامه ملت ما، مبنی بر این که از "از فعالیت طلاب تندرو و سوپر انقلابی در حوزه نگرانیم" هستید؟ یا این که دیگر آن اعتقاد را ندارید؟ گفته می شد رهبر معظم انقلاب از موضع گیری شما از طلاب انقلابی نگران شده و به همین دلیل شما را از سمت ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه برکنار کردند(البته به دلیل حفظ احترام شما، گفتند خودتان استعفا دهید) درست است؟
نهخیر! استعفای من از مرکز خدمات 9 ماه قبل از آن داستان بود. رهبر معظم انقلاب با لطف شدید در پایان سال 1389 دوتا حکم به من دادند و در آن حکمشان سه خط به من محبت کردند و من را به عنوان عضو هیات امنای جامعه المصطفی منصوب کردند. من از مدیریت14 ساله مرکز خدمات کنار رفتم و رییس هیات مدیره همانجا شدم. مگر عمر اجرای چقدر باید باشد؟ من 14 سال مدیر آنجا بودم. استعفایم را اردیبهشت دادم و حکم آقا در اسفند برای من صادر شد. آقا درباره آن جمله هیچ چیزی به من نگفتند. من تفسیر جمله آقا را کردم. آقا از طلاب خواستند که کاری نکنند که متهم به تندروی بشوند. این متن سخنرانی آقا در قم است. این چجور عزلی است که بعد از کناره گیری من از مدیریت رییس هیات مدیره همانجا شده ام.
من واقعاً برای آقای مهدوی کنی متأ سفم . قبلاً فکر نمی کردم اینقدر محافظه کار باشند ولی حالا معنی واقعی محافظه کاری را در ایشان دیدم. شاید مواضع مناسب ایشان تاثیر مناسبی بر خیلی از اتفاقات از جمله حوادث انتخابات 88- لجام گسیختگی دولت- انتخاب نشدن آقای هاشمی برای ریاست خبرگان و نحوه آرایش اصولگرایان در انتخابات پیش رو می گذاشت ولی صد حیف که محافظه کاری گریبان ایشان را رها نکرده.....
به نظر من آقای مهدوی کنی اصلا محافظه کار نیستند. اصولگرا هستند و روی اصولشان به شدت پایبندند و یکی از اصول ایشان تحمل است. وقتی ایشان کاری را به کسی واگذار کردند در کار او دخالت نمیکنند. درباره انتخابات خبرگان هم خود آقای هاشمی رفسنجانی از ایشان برای ریاست دعوت کردند. یکی از اصول ایشان تحمل است که خیلی هم در این اصل پیش رفتهاند.