به گزارش خبرنگار مهر، حسین فدایی سه شنبه شب در برنامه تلویزیونی پارک ملت که با حضور علی مطهری نماینده اصولگرای مجلس و از موسسان فهرست صدای ملت برای انتخابات 12 اسفند و مسعود میر کاظمی وزیر سابق نفت و کاندیدای فهرست جبهه متحد اصولگرایان در این انتخابات برگزار شد، در پاسخ به این سئوال که برای ده سال آینده چه برنامه مشخصی دارید گفت: ما یک سند چشم انداز داریم که بعد از قانون اساسی و آرمان های انقلاب یک سند بالادستی است و در کنار آن در صحنه اجرا و عمل یک برنامه پنجساله تنظیم کردیم که بعضا نرسیدن به برنامه های تعیین شده ناشی از یک عدم هماهنگی میان سندهای راهبردی نظام است.
وی با بیان اینکه باید نحوه تنظیم برنامهها دقت لازم صورت گیرد، تصریح کرد: ما در مجلس جلسات متعدد با کارشناسان داشتیم اما در عمل این هماهنگی میان برنامه ها صورت نگرفت و سلسله مراتب تنظیم قانون رعایت نشد.
این نامزد جبهه متحد اصولگرایان افزود: الگوی اقتصادی موفق الگویی خواهد بود که مجموع هدف بلندمدت، سیاست های کلی برنامه های پنجساله و برنامه های سالیانه (بودجه) را پیوست دهد و هماهنگی میان این برنامه ها ایجاد کند.
فدایی با بیان اینکه برای اداره کشور در بلندمدت به یک الگوی اسلامی ایرانی نیازمندیم، گفت: اگر نمایندگان درک مشترکی از یک موضوع داشته باشند با محور قرار دادن چشم انداز می توانند برنامه های یکسان و هماهنگی را در زمینه های مختلف اتخاذ کنند.
دبیر کل جمعیت ایثارگران همچنین با اشاره به برنامه های جبهه متحد برای مجلس نهم مقوله اقتصاد را مهمترین بخش این برنامه نام برد و خطاب به مجری برنامه اظهار داشت: برنامه های ما چهار ساله است در حالی که شما برنامه ده سال آینده را می پرسید.
وی همچنین با اشاره به برنامه های اجتماعی که جبهه متحد در مجلس نهم آنان را در اولویت قرار خواهد داد، گفت: توزیع عادلانه امکانات کشور از طریق نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل 44، تقویت سیاست های اقتصادی در مناطق محروم، شفاف سازی قانون کسب و کار، حل مشکلات بیکاری، تورم و حمایت از تولید کنندگان، تکمیل پوشش های بیمه ای، حمایتی درمانی و مددجویی، همچنین اصلاح خدمات ایثارگران از جمله برنامه های جبهه متحد در حوزه اجتماعی است.
این کاندیدای مجلس نهم با بیان اینکه جبهه متحد سعی کرده است متناسب با تخصص کمیسیون ها نماینده معرفی کند، تاکید کرد: سعی شده است در فهرست انتخاباتی جبهه متحد متناسب با تخصص کمیسیون های مجلس یک صاحب نظر وجود داشته باشد به طور مثال در حوزه انرژی، کشاورزی، بازرگانی و صنعت ما یک متخصص خواهیم داشت.
وی افزود: بعضی از دوستان هم ممکن است نظریه پرداز نباشند اما صاحب تجربه های گرانقدری هستند و به دلیل تجربه کاری بالایی که دارند می توانند گره های کشور را بفهمند.
در ادامه این برنامه تلویزیونی فدایی با اشاره به عدم انسجام هماهنگی در قانون گذاری و برنامه ریزی برای کشور تصریح کرد: بخشی از این عدم هماهنگی ناشی از مغایر بودن برنامه ها با سیاست های کلی نظام است.
وی تاکید کرد: بخشی از این ناهماهنگی ها نیز ناشی از نیازهای منطقه ای است و عامل دیگر آن تاثیرگذاری یک نماینده است که ممکن است یک نماینده در کمیسیون خاصی صاحب نفوذ و تاثیرگذار باشد و یا حتی اینکه کمیسیونی قدرتش بیشتر از کمیسیون های دیگر باشد که در اینجا می تواند نظرش را اعمال کند و آن سیاست را تغییر دهد.
دبیر کل جمعیت ایثارگران با بیان اینکه در برنامه کوتاه تلویزیونی نمی توانیم مسائل 30 ساله کشور را حل کنیم، گفت: در فرهنگ ما ویژگی هایی است که حزب پا نمی گیرد و یک عامل مهم بی برنامگی ناشی ازعدم وجود حزب قبلی است، لذا با کار تشکیلاتی مانند آنچه که جبهه متحد انجام داده - مجموعه هایی دور هم جمع شدند و گفتمان واحدی را پذیرفتند و به سمت یک برنامه و سیاست واحد حرکت می کنند- می توان این نقیصه را حل کرد.
وی با بیان اینکه حزب با الگوی غربی در کشور ما جواب نمی دهد، تصریح کرد: اگر حزبی در جامعه ما بخواهد با مردم و فرهنگ ما هماهنگ باشد باید متناسب با آرمان های انقلاب باشد که بحث کردن راجع به این مقوله یک برنامه جداگانه ای را می طلبد.
فدایی در پاسخ به سئوال مجری برنامه مبنی بر اینکه چرا یک موضوع در دوره چهار ساله یا هشت ساله ثابت می ماند وبه طور مثال دغدغه های چهار سال پیش در دوره بعدی انتخابات هم وجود دارد در حالیکه چهار سال به تحقق سند چشم انداز نزدیکتر شده ایم اما موضوعات شیب پیدا نمی کند، گفت: ما در مقطعی از انقلاب قرار گرفته ایم که این سئوالات به صورت جدی مطرح می شود و همین نشان دهنده این مطلب است که فصل جدیدی در انقلاب آغاز شده است.
وی افزود: تا دیروز گفتمان های زاویه دار دغدغه نظام بود و الان گفتمان انقلاب به سمت تکامل رفته و در جامعه نهادینه شده است و حالا امروز دغدغه های ما نیز تغییر کرده و این گفتمان باید برای مشکلات جامعه نسخه بپیچد که این یک فصل جدید و امر مبارکی در انقلاب است.
این کاندیدای جبهه متحد ادامه داد: ما باید ببینیم تصورات ما نسبت به وضع موجود چیست اگر دیدگاههای ما خوب تبیین شود به جواب های درستی دست پیدا می کنیم.
فدایی با بیان اینکه در حوزه مدیریتی ما یک بروکراسی حاکم است، گفت: این موضوع یک آسیب جدی به جامعه خواهد زد بنابراین باید یک تحول در ساختارها و سیستم مدیریت کشور به وجود آوریم.
وی همچنین با اشاره به اینکه برخی ها تحلیل ها و برداشت های غلط خود را به جامعه تحمیل می کنند، بیان داشت: به طور مثال بعضی ها می گویند در شرایط شعب ابی طالب هستیم که مقام معظم رهبری وارد عمل می شوند و می فرمایند در شرایط بدر و خیبر هستیم بنابراین تحلیل ها و برداشت ها از یک موضوع متفاوت است که همین ممکن است آسیب رسان باشد.
فدایی با بیان اینکه باید یک روحیه تحول خواهی در جامعه ایجاد کنیم، اظهار داشت: باید در کنار حفظ اصول و مبانی انقلاب با عقلانیت و کار کارشناسی و بصیرت تحول ایجاد کنیم.
این کاندیدای جبهه متحد در پاسخ به این سئوال مجری که این تحول خواهی با اصلاح طلبی چه تفاوتی دارد، گفت: فرق این تحول با اصلاح طلبی در این است که این تحول بعد از تثبیت گفتمان انقلاب صورت می گیرد اما اصلاح طلبان خود گفتمان انقلاب را به چالش می کشند و خواهان تحول در گفتمان انقلاب هستند.
وی با بیان اینکه مسئولان باید تقوا داشته و برای رضای خدا کار کنند، تصریح کرد: مسئولان باید به ارزش های اخلاقی پایبند بوده و صلاحیت های لازم را برای پست های مدیریتی داشته باشند که اگر این طور نباشد بسیار آسیب زننده است.
فدایی افزود: شاهدیم که بسیاری از سئوالاتی که از وزیران در مجلس می شد ناشی از حب و بعض و مسائل شخصی بود بنابراین اگر مسائل اخلاقی در حوزه مدیریتی کمرنگ شود ممکن است تصمیمات سیاسی شود.
دبیر کل جمعیت ایثارگران در پایان با اشاره به حضور علی مطهری در برنامه و شرکت وی در انتخابات ، با بیان اینکه پدر بزرگوار آقای مطهری ورودشان به صحنه هم پایه منطقی داشت و هم پایه اخلاقی خاطر نشان کرد: تلاش ما این است که رفتار نماینده منطقی و اخلاقی باشد و طرح و برنامه هایش به گونه ای باشد که کارها را رو به جلو ببرد چرا که اگر نماینده وسوسه سیاسی داشته باشد عملا نوع کارش تخریب می شود.