به گزارش مشرق، در کنار گلایهها و اعتراضهای مردم متاسفانه برخی جریانهای آشنا و انحرافی دست به اغتشاش و وارد کردن خسارت به بیتالمال زدند که تصاویر و فیلمهای این قبیل اقدامها به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد و از طرفی گسترش تصاویر و فیلمهای افراد معلومالحال نیز موجب ایجاد رعب و وحشت و سردرگمی سایر افراد جامعه گردید.
بیشتر بخوانید:
تحلیلی بر سخنان رهبر انقلاب درباره موضوع بنزین
علاوه بر این شبکههای معاند و بیگانه با موجسواری بر این تصاویر و فیلمها رفتارهای دروغین خود را تکرار کردند و با تقطیع کردن و پیوست دادن آنها به تصاویر و فیلمهای اغتشاشهای سال ۸۸ و ۹۶ سعی کردند تا جو جامعه را ملتهب و خارج از کنترل جلوه دهند که در این جهت نیز اتاق فکرها شروع به فعالیت ویژه و تولید محتوا نمودند که برآیند این اقدامها در فضای مجازی ظاهر شد.
متاسفانه به مانند اتفاقهای گذشته این فضای مجازی بود که توانست این بار هم مهمترین و کاربردیترین ابزار نفوذ جریانهای معاند و بیگانه به افکار و رفتارهای افراد جامعه باشد؛ ابزاری که رهبر معظم انقلاب چندی پیش و در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع) از آن به عنوان یک ابزار مهم یاد کرده بودند.
تاکید رهبر معظم انقلاب بر فضای مجازی مسبوق به سابقه است و این تاکیدها و بیانات را مکرراً در مطالب گوناگون به گوش مدیران و مسئولان رساندهایم، اما وقوع اغتشاشهای اخیر در سایه برخی اعتراضها و گسترش تصاویر و فیلمها در فضای مجازی زنگ خطر دیگری است که لزوم توجه به مدیریت فضای مجازی را بیش از پیش مشخص میکند.
از سویی به دلیل بیتدبیری دولت تدبیر و امید و در سایه بیتوجهی وزارت ارتباطات به شبکههای اجتماعی بومی، در وقایع اخیر برای مهار جوسازیها و ملتهب نشدن فضای جامعه که توسط شبکههای اجتماعی بیگانه در حال انجام بود، ناچار تصمیم به قطع اینترنت گرفته شد؛ قطع اینترنت سبب شد تا برخی از مردم، سازمانها و خبرگزاریها پاسوز مدیریت غلط دولت در فضای مجازی شوند.
با این شرایط باید گفت ابزاری که رهبر معظم انقلاب به آن توجه و تاکید جدی دارند همچنان در دست معاندین جمهوری اسلامی ایران است؛ شاید با این حجم از بیتوجهی دولت به این ابزار مهم وقت آن رسیده باشد که سایر سازمانها و نهادها به مسئله مدیریت فضای مجازی و در دست گرفتن این ابزار مهم ورو پیدا کنند.