کد خبر 1013958
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰

فرمانده انتظامی فسا گفت: آشنایی شهروندان با فرصت‌های مختلفی که سارقان حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای برای انجام عمل مجرمانه خود منتظر به دست آوردن آن هستند، نقش مهم و اساسی در کاهش این جرم دارد.

به گزارش مشرق، سرهنگ فرج رستمی با بیان اینکه عمل به توصیه‌های پیشگیرانه فرصت را از سارقان سلب می‌کند، اظهار کرد: بررسی پرونده‌های سرقت نشان می‌دهد که در اغلب موارد سارقان برای رسیدن به اهداف خود با موانع کمی روبر بوده اند و مالباختگان به دلیل عدم آگاهی، زمینه تسهیل و ترغیب ارتکاب جرم را برای سارقان فراهم می‌آورند.

بیشتر بخوانید:

اگر تلفن همراهمان به سرقت رفت چه کنیم؟

او نکات ذیل را در راستای پیشگیری از سرقت خودرو و لوازم درون آن بیان کرد.

۱-پارک خودرو در محیط‌های خلوت و تاریک یا در یک نقطه به مدت طولانی زمینه را برای سرقت از طریق باز کردن قفل‌ها، بریدن زنجیر، قطع دزدگیر و خنثی کردن سایر تجهیزات ایمنی فراهم می‌کند.

۲-از سپردن نصب دزدگیر به افراد متفرقه و ناشناس و همچنین سپردن خودرو به تعمیرکاران فاقد مجوز خودداری کنید.

۳-خودرو را با درب باز و شیشه‌های پائین و قرار داشتن سوئیچ روی آن به هیچ وجه ترک نکنید.

۴-وجود کیف، لوازم با ارزش، اسناد و. در داخل خودرو، سارقان را وسوسه کرده که به هر طریق ممکن راهی را برای سرقت پیدا کنند.

۵-نسبت به خاموش کردن، برداشتن سوئیچ و قفل کردن درب‌های خودرو هنگام باز و بسته کردن درب پارکینگ و یا بر طرف کردن نقص فنی آن بی توجهی نکنید.

۶-حتی حرفه‌ای‌ترین سارقان هم به دنبال سرقت کم دردسر هستند و بالا بودن ضریب امنیت خودرو و نصب لوازم ایمنی و بازدارنده روی آن‌ها مانند سوئیچ مخفی، قفل سوئیچی، قفل پدال و فرمان تا حد زیادی باعث می‌شود که از سرقت این نوع خودروها چشم پوشی کنند.

۷-سرقت لوازم خودرو از پرشمارترین جرم در کشور به شمار می‌رود؛ آنچه که ادامه فعالیت مجرمانه سارقان لوازم خودرو را تضمین می‌کند خرید اموال مسروقه توسط مالخرها است؛ پس هرگونه فعالیت مشکوک در این زمینه را با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهید.

منبع: باشگاه خبرنگاران