به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
حسامالدین آشنا در توئیتی نوشت: «چراغ بنزینش روشن شده بود. گفت تمام شد؛ ۱۰ لیتر زدم ۳۰ تومن، ولی باهاش ۲۶ هزار تومن کار کردم. جماعت زیادی از راه مسافرکشی با ماشین شخصی زندگی میکنند یا به کمک آن بهعنوان کار دوم، زندگیشان را اداره میکنند.»
بیشتر بخوانید:
عملیات مرصاد ۲ کلید خورد
آقای مشاور! هر نظرسنجی دولتی را که قبول دارید منتشر کنید
آشنا: در برابر غارتگری و خرابکاری باید ایستاد
این توئیت در یک فضای رسانهای روشنفکرانه در حالی است که مشاوران رئیسجمهور با سوابق حضور در مرکز مطالعات استراتژیک، موظفند پیش از وقوع چالشها، از صاحبنظران نظرخواهی و بحرانهای احتمالی را پیشبینی کنند و به دولت منتقل کنند نه اینکه پس از وقوع فاجعه، با توئیتپراکنی از خود رفع مسئولیت کنند و ضمناً در یادداشتهای دیگر، دم از دفاع از حق اعتراض مردم بزنند! انگار که مثلا رئیس دولت احمدینژاد است و جناب آشنا، در ستاد انتخاباتی نامزد رقیب کار میکند!!
یادآور میشود چند سال پیش محمود سریعالقلم از مشاوران غیررسمی دولت - و در واقع از تئوریپردازان نظریات منتهی به برجام- ضمن اعتراض به نظرخواهی صداوسیما از مردم کف خیابان، مدعی شده بود لبوفروشان و رانندگان تاکسی حق اظهارنظر درباره مسائلی مانند مذاکره و برجام را ندارند.
از سوی دیگر رئیسجمهور محترم نیز معتقد است نظرسنجیها اعتبار ندارد و او هنگام عزیمت از خانه خود در ولنجک به محل کار، در اتوبان از مردم و ناراحتی و خوشحالی آنها به شکل چشمی نظرسنجی میکند.
با این اوصاف معلوم نیست اولویت آقای آشنا از یک راننده مسافرکش، چقدر مطلوب و مورد اعتنای برخی دولتمردان و مشاوران آنها باشد.