به گزارش مشرق، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در اختتامیه سومین جشنواره رسانهایی ابوذر در استان کرمانشاه، عنوان کرد: قویترین ابزار تهاجم فرهنگی، رسانه بود و دشمن جنگ رسانهایی را از طریق نشریات، تلویزیون و کل فضای مجازی آغاز کرد.
ببینید:
فیلم/ صفار هرندی: دولت از تجربه هدفمندی یارانهها استفاده نکرد
فیلم/ صفار هرندی: قبل از گرانی، دولت باید با مردم صحبت میکرد
محمد حسین صفار هرندی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ رسانه فارسی زبان بر روی منطقه ما تمرکز پیدا کرده و در این جنگ هدف اسارت گرفتن دلها و اندیشهها در میان ملتهای به آزادی رسیده است.
وی تاکید کرد: البته این بخشی از ماجراست، از نگاه دشمن داستان در این جنگ طوری دیگر است و دست برتر متعلق به جبهه مقاومت است. داراییهای ما در برابر آنان کمتر است، اما چطور دست برتر را پیدا کردیم؟ بخشی از آن به اهداف ما بر میگردد، به همین دلیل است که برخی از شعائر ما در میان سایر ملتهای منطقه شنیده میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: ملتهایی هستند که با ما همزبان نیستند، اما هدف و گفتمان ما را قبول دارند و به همین دلیل شعائر ما برای آنان شیرین جلو میکند، اینجاست که در برابر تکنولوژی برتر و قدرت آنان، این خود پیام است که قدرتمندتر است و راه خودش را باز میکند.
صفار هرندی گفت: قدرت پیام انقلاب اسلامی به گونهای بوده که اگر مختصری از آن به گوش ملت دور افتادهای از این منطقه هم رسیده، چنان آنان به خط کرده است که تصور میشود که در منطقه ما این جنبشها وجود داشته اند و به حرکت در آمدهاند.
وی افزود: اربعین یکی از همین پیام هاست. آنقدر اربعین بزرگ است که خود تبدیل به رسانه و انتقال دهنده پیام شده است.
صفار هرندی ادامه داد: رسانهها و خبرنگاران باید بدانند که بیشتر از تعداد کلمات قدرت و مفهوم کلمات را بالا ببریم، اشتباه ننویسید و اگر به دنبال تاثیرگذاری هستید، نباید غلط محتوایی داشته باشید.
وی گفت: رسانهها مردم را به واسطه پیامهای غلط دچار انتخابهای غلط میکنند، این پخش پیامها غلط مصداق تدلیس و کلاه گذاری است و اگر پیام و قلم در جای خود و به درستی منتقل نگردد دچار فاجعه میشویم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد: قلمی که در مسیر گمراهی باشد، شایسته شکسته شدن است و اگر در جهت خواست صاحبان قدرت و ثروت بچرخد تقدس ندارد، برای قلم حرمت نگه دارید و آن را هر جایی به کار نبرید.