کد خبر 1022986
تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: طبق دستور رئیس‌جمهور همه واحدهای تولیدی که توسط بانک‌ها تملک شده باید به چرخه تولید برگردد و مطالبات مهم مردم در اولویت‌ اجرا قرار می‌گیرد.

به گزارش مشرق، بابک دین‌پرست بررسی روند اجرا و میزان پیشرفت مصوبات سفر سال گذشته خود به استان کهگیلویه و بویراحمد را از مهم‌ترین اهدف سفر به این استان عنوان کرد و اظهار داشت: پس از راستی‌آزمایی و بررسی میدانی تعدادی از پروژه‌های استان، گزارش نهایی سفر فردا در نشست مشترک کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ارزیابی می‌شود.

وی بررسی روند اجرای سند توسعه دوساله باقی‌مانده از عمر دولت دوازدهم را از دیگر اهداف سفر به کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد و افزود: در جلسه‌ای که مدتی پیش هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب داشتند، مقام معظم رهبری خواستار اولویت‌بندی برنامه‌های دولت در دو سال باقی‌مانده شد.

بیشتر بخوانید:

 معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: در همین راستا رئیس‌ جمهور به وزیر کشور ابلاغ کرد که طرح‌های توسعه‌ای دوساله استان‌ها اخذ شود و علاوه بر این، استان‌ها سه طرح مهم خود را که جزو مطالبات اولویت‌دار مردم است هم اعلام کنند.

دین‌پرست عنوان کرد: در این سفر واحدهای تولیدی استان را بررسی و در نشست مشترک کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای واحدهای مشکل‌دار تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه خردادماه امسال هفت مأموریت ویژه در راستای رونق تولید به فرمانداران ابلاغ شد، گفت: فرمانداران موظف شدند میزان تولید و اشتغال واحدهای تولیدی را حفظ کنند و از تعطیلی حتی یک واحد تولیدی جلوگیری شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی را از دیگر مأموریت‌های فرمانداران عنوان و بیان کرد: همچنین فرمانداران موظف به پیگیری وضعیت تمام واحدهای تولیدی‌ای شدند که در طول 6 سال گذشته در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تعطیل شده بودند تا واحدهایی که قابلیت فعالیت مجدد دارند به چرخه تولید برگردد.

دین‌پرست برگرداندن واحدهای تولیدی‌ای را که توسط شبکه بانکی تملک شده است به چرخه تولید از دیگر مأموریت‌های فرمانداران عنوان کرد و گفت: تا پایان سال 96، حدود 2 هزار و 26 واحد تولیدی در سراسر کشور توسط شبکه بانکی تملک و اکثر آنها از چرخه تولید خارج شده بود که با دستور رئیس‌جمهور به بانک مرکزی و شبکه بانکی مبنی بر حل مشکل این واحدها، هم‌اکنون این آمار به 800 واحد رسیده، ضمن اینکه رئیس‌جمهور تأکید کرده است که مابقی واحدها هم به چرخه تولید برگردد.

80هزار واحد تولیدی نیمه‌تمام آماده واگذاری به بخش خصوصی

وی با اشاره به اهمیت واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی، ابراز کرد: طبق آخرین آمار، 80 هزار واحد نیمه‌تمام در کشور داریم که برای راه‌اندازی نیازمند 500 هزار میلیارد تومان اعتبار هستند و برنامه‌ریزی‌ها برای تسهیل در واگذاری این واحدهای نیمه‌تمام و یا آماده راه‌اندازی، به بخش خصوصی انجام شده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه "امیدواریم در نشست مشترک کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که فردا برگزار می‌شود بتوانیم بسته پیشنهادی مناسبی را برای استان کهگیلویه و بویراحمد تدوین کنیم"، گفت: مصوباتی که نیاز به پیگیری در سطح استان دارد توسط استاندار پیگیری می‌شود و مصوباتی را که نیاز به پیگیری در سطح ملی دارد نیز خودمان پیگیری می‌کنیم.

دین‌پرست در ارتباط با روند طولانی اخذ مجوزها در استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: سامانه‌های مشخصی را تعریف کرده‌ایم که بر روند صدور مجوزها نظارت کرده و فرایند صدور مجوزها در هر استان را با سایر استان‌ها مقایسه می‌کند که به‌زودی نتیجه این بررسی‌ها اعلام می‌شود.

منبع: تسنیم