به گزارش مشرق به نقل از فارس ، 12 اسفندماه ایران اسلامی شاهد برگزاری یک آزمون بزرگ برای ملت ایران است. آزمونی که بعد از فتنه 88 یکی از مقاطع حساس جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود و چشمهای فراوانی در داخل و خارج آن را رصد میکنند تا با توجه به آنچه در این آزمون رقم میخورد "رفتار سیاسی" خود را تنظیم کنند.
آنچه در این بین بدیهی است و رهبر معظم انقلاب هم بدان اشاره کردند، حضور آحاد مردم در انتخابات است؛ این تحلیل از آنجا به ذهن متبادر میشود که ملت ایران نشان دادند که همواره در برهههای حساس در صحنه حضور دارند و هیچ گاه انقلابی را که خود آن را رقم زده و از آن دفاع کردند، تنها نمیگذارند.
البته انتخابات 12 اسفند با توجه به شرایط حساس کشورمان و همچنین شرایط منطقه و بحرانهای بینالمللی حائز اهمیت فراوان است زیرا اکنون ایران به عنوان الگویی برای بسیاری از انقلابیون منطقه و همچنین آزادیخواهان جهان محسوب میشود و حضور گسترده مردم در این انتخابات مهر تائید دیگری بر انقلاب و در گام بلندی اقدام درخوری برای صدور انقلاب محسوب میشود.
براساس این گزارش، آنچه در ایام پیش از انتخابات در اغلب شهرها و روستاهای کشورمان جلب توجه میکند تبلیغات نامزدهای انتخاباتی است؛ تبلیغاتی که نامزدها تلاش میکنند آرمانها، برنامهها و تفکرات خود را به نمایش عموم گذاشته تا پس از آن شاهد انتخابی اصلح از سوی مردم باشیم.
در این بین دانشگاههای سراسر ایران اسلامی نیز شاهد روزهای داغ انتخاباتی هستند تا در ایام سرد زمستان این گرمای تنور انتخابات رونق خاصی به فضاهای دانشگاهی بدهد.
اهمیت فعالیتهای سیاسی در دانشگاهها از جایی فزونی میگیرد که همواره دانشگاهها به عنوان محلی برای تبادل افکار و نظرات محسوب میشوند و در این هنگام است که افراد با استفاده از فضای آکادمیک و علمی موجود در محیطهای دانشگاهی برنامه و نظرات خود را مطرح کرده و به سؤالات دانشجویان پاسخ دهند.
برگزاری جلسات مناظرات، نشستها و همچنین همایشها در سراسر دانشگاههای کشور با حضور شخصیتهای مختلف سیاسی از جناح اصلاح طلب و اصولگرا عاملی برای رونق فعالیتهای سیاسی در سطح دانشگاهها شده است.
در این ایام دانشگاههای کشور شاهد برگزاری جلسات انتخاباتی با حضور چهرههای سیاسی هستند که البته حضور دانشجویان نیز در این جلسات به صورت پرشور و گسترده انجام میگیرد و همگان در یک فضای منطقی و آرام به بحث و تبادل نظر پیرامون انتخابات و مجلس آینده میپردازند.
روزهایی که از نمایندگان جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری گرفته تا اصلاحطلبان و حتی منتقدان دولت در دانشگاهها حضور مییابند و دیدگاههای خود را بیان میکنند.
براین اساس، برخی تشکلهای دانشجویی نیز با برگزاری جلسات کرسیهای آزاد اندیشی وهمچنین گفتوگوهای آزاد دانشجویی و تریبون آزاد دانشجویی ضمن رونق فضای سیاسی دانشگاهها، فضایی برای طرح نظرات مختلف فراهم میکنند.
در همین زمینه آقای محمدی یکی از دانشجویان دانشگاه تهران که در یکی از جلسات مناظرات سیاسی بین چهرههای اصلاح طلب و اصولگرا حضور یافته بود، به خبرنگار فارس گفت که در چنین جلساتی آرا و نظرات سیاسیون برای دانشجویان نمایان میشود و آنگاه دانشجویان میتوانند انتخاب بهتری بکنند.
دانشجوی دیگری از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی نیز برگزاری نشستهای سیاسی در محیطهای دانشجویی را مثبت ارزیابی کرد و خواستار تداوم جلسات سیاسی در ایام بعد از انتخابات در دانشگاهها شد.
حال به نظر میرسد که دانشگاههای کشور در روزهای سرد زمستان با گرمای انتخابات دوباره فضای سیاسی پررونقی گرفتهاند و همین فضا نشان از انتخاباتی پرشور در ۱۲ اسفندماه سال ۹۰ دارد.