مقامات افغانستان اعلام کردند که نظامیان افغان و اعضای طالبان در محل حادثه سقوط هواپیمایی آمریکا درگیر شده و طالبان اجازه ورود نظامیان افغانستان به این منطقه را نمی‌دهد.

به گزارش مشرق، مقامات افغانستان اعلام کردند که نظامیان افغان و اعضای طالبان در محل حادثه سقوط هواپیمایی آمریکا درگیر شده و طالبان اجازه ورود نظامیان افغانستان به این منطقه را نمی‌دهد.

صبح روز گذشته گزارش شد که یک فروند هواپیما در ولایت «غزنی» افغانستان سقوط کرده است. در حالی که ابتدا شایعه شده بود که این هواپیما مسافربری بوده است، اما تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد نشان داد که این هواپیما از نوع «بمباردیر E-۱۱A» نیروی هوایی آمریکاست. این هواپیمای ارتباطی به عنوان نقطه تماس در میدان نبرد به کار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آیا مسئول عملیات‌ سیا علیه ایران کشته شد؟

پس از آن طالبان با صدور بیانیه‌ای سقوط این هواپیما را تأیید و اعلام کرد که تمام سرنشینان این هواپیما کشته شده‌اند. به گفته طالبان، این هواپیما حامل چندین افسر بلندپایه آمریکایی بوده است.

خالد وردک، رئیس پلیس غزنی در گفت‌وگو با رویترز گفت: بعد از اعلام این حادثه نظامیان افغان به سرعت راهی منطقه شدند اما در نزدیکی محل حادثه با کمین طالبان روبرو شده و برای چندین ساعت با این گروه درگیر بودند.

رئیس پلیس غزنی افزود: براساس اطلاعات ما ۴ نفر در این حادثه کشته و ۲ نفر نیز زنده بودند که اطلاعاتی از این افراد در دسترس نیست، به گفته وی، بعد از درگیری با طالبان نظامیان افغان از منطقه عقب نشینی کردند.

این در حالی است که ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در این باره گفت: نیروهای افغان با حمایت هوایی آمریکا تلاش داشتند که به منطقه دسترسی پیدا کنند که با نیروهای طالبان درگیر شدند.

وی یادآور شد که حمله نظامیان افغان شسکت خورد، اما طالبان به اعضای تیم نجات اجازه حضور در محل حادثه و بازیابی اجساد را خواهد داد.

سخنگوی طالبان ادامه داد: تاکنون جسد ۶ نفر از در این حادثه یافت شده و این احتمال وجود دارد که نفرات بیشتری در این حادثه کشته شده باشند.

این در حالی است که یک منبع نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود در این رابطه گفت: کمتر از ۵ نفر در این هواپیما حضور داشتند و اطلاعات اولیه نشان می‌دهد که این هواپیمای نظامی تنها ۲ سرنشین داشته است.

تاکنون کسی از مقامات آمریکا و اعضای جامعه بین المللی از حادثه سقوط هواپیما بازدید نکرده، اما مقامات این کشور ادعای سقوط این هواپیما توسط طالبان را رد کردند.

منبع: فارس