کد خبر 1037316
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۷

«یان راسل» می‌گوید در کنار همه چیزهایی که ممکن است یک دختر ۱۴ ساله داشته باشد، ما به حساب‌های کاربری مولی در شبکه‌های اجتماعی هم سر زدیم.

به گزارش مشرق،   محمد رستم پور فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت: «من خواهر مرموزی‌ام. دختر ساکتی‌ام و دوست افسرده‌ای‌ام. من یک دانش‌آموز تنهام. من هیچی نیستم. بی‌ارزشم. من گم شده‌ام. ضعیفم. از بین رفته‌ام. متأسفم. می‌دانم که مدتی بعد، شما را خواهم دید. عاشق همه شما هستم. قوی باشید». اینها آخرین جملاتی است که مولی نوشته است.

«مولی راسل» تنها یک روز پیش از آنکه پانزده ساله شود، خودکشی کرد؛ بی آنکه روزها و ساعات پیش از آن، علایم یا نشانه‌های روانی خاصی از خود نشان داده باشد. پدر مولی می‌گوید شدت حیرت و تعجب این اتفاق، با خانواده من کاری کرد که ما در پی یافتن چرایی خودکشی دخترم، همه جا و همه چیز را جستجو کردیم.

«یان راسل» می‌گوید در کنار همه چیزهایی که ممکن است یک دختر ۱۴ ساله داشته باشد، ما به حساب‌های کاربری مولی در شبکه‌های اجتماعی هم سر زدیم و آنجا محتواهایی در مورد بیهودگی زندگی، پوچ بودن آدمی و همچنین تصاویری که به خودکشی تشویق می‌کرد؛ پیدا کردیم.

یان مطمئن است این محتواهای مضر آنلاین، مغز دخترش را دگرگون کرده و او را به خودکشی تشویق کرده. او حالا بنیادی تأسیس کرده و به کمک کالج سلطنتی روانپزشکی بریتانیا به دنبال آن است که در انتشار محتواهایی مخالف زندگی، قواعد و استانداردهایی برای پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی تدوین و تنظیم کند.