کد خبر 1038005
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲

وزیر بهداشت گفت: شهر تهران و حاشیه آن علیرغم خدمات ارزشمندی که به مردم ارائه می‌دهند، متاسفانه یکی از محروم‌ ترین نقاط کشور از نظر تعداد تخت بیمارستانی است.

به گزارش مشرق، سعید نمکی وزیر بهداشت صبح امروز، همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، در بازدید از پروژه در حال ساخت ۱۰۰۰ تختخوابی مهدی کلینیک واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اظهار کرد: این پروژه که مزین به نام حضرت مهدی (عج) است، از مدت‌ها قبل آغاز شد اما به دلایلی دچار مشکلات و وقفه‌هایی شد، برخی از این مشکلات، متوجه ساختار مدیریتی و مالی پروژه و بخش دیگر، به تزریق منابع برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید:

گزارش وزیر بهداشت از بیماری کرونا در کشور

راه‌اندازی سامانه تلفنی در رابطه با کرونا

وزیر بهداشت: هر مورد ابتلا به کرونا اطلاع‌رسانی خواهد شد

درخواست وزیر بهداشت از دولتمردان درباره کرونا

وزیر بهداشت ضمن قدردانی از خیّرانی که کار ساخت این بیمارستان را آغاز کردند، گفت: در راستای رفع هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان جلسات کارشناسی متعددی با حضور متخصصین و همکاران حوزه وزارتی داشته ‌ایم.

وی اظهار کرد: شهر تهران و حاشیه آن علیرغم خدمات ارزشمندی که به مردم ارائه می ‌دهند، متاسفانه یکی از محروم‌ ترین نقاط کشور از نظر تعداد تخت بیمارستانی و برخی دیگر از امکانات مورد نیاز، است. بارها از کنار بیمارستان امام خمینی (ره) عبور کرده ام و هربار، بیمارانی را مشاهده می‌کردم که از اقصی نقاط کشور به عنوان یک مرکز مرجع به این بیمارستان مراجعه کرده و خانواده‌های آنها مجبور بودند پشت بیمارستان چادر زده یا اینکه در اتومبیل خود چند روزی را سپری کنند.

وی با تاکید بر این موضوع که این گونه مشکلات باید رفع شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه دو اقدام در دست انجام داریم، اول آن که استان‌ها باید به گونه‌ای فعال شوند که بیماران سرزیر کمتری به بیمارستان‌های شهرهای بزرگ تر را شاهد باشیم و اقدام دوم این است که مراحل ساخت پروژه‌های نیمه تمام را سریع ‌تر پیش ببریم تا بتوانم از خدمات آنها استفاده کنیم.

نمکی بیان کرد: در نشست امروز در خصوص تکمیل این پروژه به جمع بندی خوبی رسیده و شیوه اجرایی جدیدی تعریف شد، همچنین، کادر جدید به کار گرفته و سهم هر بخشی تعیین شد، البته در این راستا، می توانیم از سازمان برنامه و بودجه و بانک ها کمک بگیریم.

وزیر بهداشت در خصوص زمان افتتاح این پروژه افزود: امیدوارم، با برنامه ای زمان بندی شده، در سه ماهه سوم سال آینده، پروژه به سرانجام خوبی برسد، تا بتوانیم در دهه فجر سال آینده شاهد بهره برداری از این مجموعه و بستری بیماران در این بیمارستان باشیم. ساخت فیزیکی بیمارستان احتمالا تا شهریور ماه سال آینده به اتمام برسد و سپس کار تجهیز آن را آغاز می کنیم.

نمکی با بیان اینکه بیمارستان مهدی کلینیک یک بیمارستان عمومی و جامع است، گفت: این بیمارستان با ۳۸ اتاق عمل و سایر امکانات، بسیار مجهز بوده و یکی از بیمارستان های خوب منطقه خواهد بود و از طرفی، مکمل بسیار خوبی برای بیمارستان امام خمینی (ره) محسوب می شود. اما اینکه چگونه به بهترین نحو، از تخت‌های این بیمارستان بهره برداری کنیم، به زمان اتمام پروژه موکول خواهد شد. چراکه در نظر داریم بر چگونگی استفاده از تخت های بیمارستانی استان تهران، بازنگری کنیم؛ دلیلی ندارد که تمام بیمارستان‌های عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی همه نوع بیماری را پذیرش کرده و درمان کند.

وی همچنین اولین گام وزارت بهداشت را حمایت از دارو و درمان افراد فرودست و نیازمند جامعه برشمرد و درخصوص تعرفه این بیمارستان، گفت: تمام تلاش ما برای توسعه زیرساخت‌های سلامت کشور، خدمت رسانی به افراد نیازمند جامعه که نیازمند خدمات سوبسید دار دولت هستند، است، احتمال دارد، تعدادی از تخت‌ها نیز با تعرفه دیگری، برای توریسم سلامت درنظر گرفته شود و همین امر تامین کننده بخش مهمی از سبد درآمدی ما خواهد بود. همچنین ایرانیانی که توان پرداخت خدمات ویژه در این بیمارستان را دارند یا دارای بیمه‌های تکمیلی مناسبی هستند، می ‌توانند از این دست خدمات در این بیمارستان استفاده کنند.

منبع: فارس