به گزارش مشرق به نقل از رویترز، نهمین مناظره انتخاباتی نامزدهای حزب دموکرات روز چهارشنبه در شرایطی برگزار شد که همه انتقادات و هجمهها متمرکز بر یک نفر شد و او کسی نبود غیر از مایکل بلومبرگ شهردار سابق نیویورک.
بر اساس این گزارش، بلومبرگ نامزد میلیاردر دموکرات در این مناظره آماج حملات و انتقادات سایر نامزدهای دموکرات قرار گرفت. این مناظره در سالنی در شهر لاس وگاس برگزار شد.
واران
الیزابت وارن یکی از نامزدهای دموکرات در اظهاراتی گفت: ما در حال رقابت علیه میلیاردری هستیم که اظهارات توهین آمیزی را نسبت به زنان بیان کرده است. من درباره ترامپ صحبت نمیکنم، من درباره شهردار بلومبرگ صحبت میکنم. دموکراتها پیروز انتخابات نخواهند بود اگر نامزد آنها کسی باشد که سابقه طولانی از مخفی کردن درآمد و مالیاتش داشته باشد و سابقه توهین به زنان.
بوتجج
پیت بوتجج شهردار سابق ساوث بند نیز گفت: اکثر آمریکاییها نمیدانند اگر مجبور شوند بین یک نامزد سوسیالیست که تصور میکند پول ریشه و عامل اصلی بدبختی و شرارت است و یک نامزد میلیاردر که تصور میکند پول عامل اصلی قدرت است، کدام یک را انتخاب کنند. بیایید کسی را انتخاب کنیم که واقعا در بین طبقه متوسط مردم زندگی کرده است. بیایید کسی را انتخاب کنیم که یک دموکرات واقعی است.
بایدن
جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا نیز در اظهاراتی ضمن انتقاد از سیاستهای بلومبرگ در زمان شهرداری نیویورک، گفت: سیاستهای بلومبرگ برای بسیاری از سیاهپوستان و اتباع آمریکای لاتین نامتناسب بوده است.
وی افزود: واقعیت این است که او شهر نیویورک را به خوبی اداره نکرده است. سیاستهای وی موجب شد تا 5 میلیون جوان سیاهپوست در این شهر با فشارهای زیادی روبرو شوند و زمانی که ما در دولت اوباما قصد دخالت داشتیم، او گفت که نیازی به دخالت نیست. دولت اوباما سعی کرد تا به این سیاست پایان دهد.
کلوبوچار
امی کلوبوچار دیگر نامزد دموکرات نیز گفت: واقعا از حضور بلومبرگ در این صحنه استقبال میکنم. تصور میکنم او نباید خودش را پشت تبلیغات تلویزیونی مخفی کند و برای این روز بزرگ کاملا آماده هستیم.
سندرز
برنی سندرز نیز تاکید کرد: ما صدایی را از مردمی دریافت کردهایم که میگویند دیگر از میلیاردرهایی مثل بلومبرگ خسته شدهاند، میلیاردرهایی که شاهد رشد فزاینده ثروت شان هستند، آن هم در شرایطی که بیش از 500 هزار نفر شبها در خیابانها میخوابند. شاید وقت آن رسیده باشد که طبقه کارگر در آمریکا بخشی از قدرت را در دست بگیرد.