کد خبر 1051014
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷

این افراد با رعایت تمامی نکات ایمنی و بهداشتی (لباس، ماسک، دستکش و...) در کنار بیماران حضور دارند.

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نامه های حوزوی نوشت: از آقای سیدهادی حسینی اصل طلبه حوزا علمیه که این روزها با گروههای جهادی طلبگی همکاری می کند خواهش کردم تا گزارشی از فعالیت های روزمره این گروه ها در قم بنویسید.

در طی این دو هفته، حدود 1000 نفر برای شرکت در طرح های جهادی ثبت نام کرده اند:


1. حضور در بیمارستان به عنوان همراه_جهادی بیماران و انجام کارهای خدماتی و نظافت و... (و نه کار درمانی).

این برنامه با حدو350 نفر(در ابتدا از طلاب خواهر و برادر و البته در ادامه اقشار دیگر هم مطلع شده و به طرح پیوستند) در بیمارستانهای فرقانی، کامکار و شهید بهشتی و علی بن ابی طالب در حال انجام است (تقریبا روزانه 200 نفر شیفت داریم) و حدود 150 نفر هم در لیست انتظار برای اعزام هستند

برای این افراد دوره آموزشی و آزمون توسط دانشگاه علوم پزشکی برگزار میشود

این افراد با رعایت تمامی نکات ایمنی و بهداشتی (لباس، ماسک، دستکش و...) در کنار بیماران حضور دارند.

تقریبا هر نیروی جهادی در هر شیفت، به طور میانگین به 15 بیمار خدمت میکند. در کنار بیمار بودن، رسیدگی به آب و غذا و داروی بیمار (گلوی بیمار کرونا نباید خشک بماند) کمک برای استفاده از سرویس بهداشتی و تمام اموری که یک همراه در حالت عادی برای بیمار انجام میداد. در کنار اینها با گفتگو و.. سعی در بالانگاه داشتن روحیه بیمار دارند.

2. طرح تحفه درویش: آماده سازی آب هویج تازه برای بیمارستانهای درگیر کرونا (اعم از بیماران و کادر درمان، نیروهای جهادی). روزانه 1 تن هویج توسط یک خیّر تامین، و به طور متوسط 500 لیتر آب هویج آماده می شود. تقریبا 40 الی 50 نفر در محل بیمارستان نکوئی و مدرس فقهی صاحب الزمان اقدام به آبمیوه گیری می کنند. در صورت اهدای مبالغ بیشتر، بسته های تغذیه اعم از آجیل، کیک بسته بندی و.. هم تامین شده و می شود.

3. حضور طلاب برای انجام امور شرعی فوت شدگان قطعی و مشکوک کرونا (تکفین و تیمم) که ابتدا در بیمارستانها انجام میشد ولی اکنون در محل بهشت معصومه صورت می گیرد.

4. حضور برخی طلاب دانش آموخته روانشناسی و مشاوره در بیمارستانها برای تقویت روحیه و کاهش اضطراب و تنیدگی بیماران کرونا (زیر نظر حجت السلام دکتر مهکام، روانشناس بالینی).

5. حضور در برخی مطبها و درمانگاهها برای پیگیری تلفنی علائم مراجعین مشکوک و انتقال آموزشهای (تا دیروز 20 مطب).

6. همکاری با بسیج و سپاه در توزیع اقلام بهداشتی در محلات قم.

7. همکاری با دانشگاه علوم پزشکی جهت عملیات تب سنجی در مبادی خروجی و برخی نقاط شهر قم (هر شیفت تقریبا 20 نفر).

9. سازماندهی طرح خرید مایحتاج در محلات و واسپاری به خود اهل محل.

10. همکاری با نیروهای سپاه برای راه اندازی بیمارستان صحرایی (نقاهتگاه موقت). در همان یکی دو روز ابتدایی، ستادی در معاونت سیاسی اجتماعی حوزه علمیه تحت عنوان ستاد بحران حوزه به منظور سازماندهی نیروهای جهادی، استفاده از ظرفیتهای قانونی و لجستیکی حوزه و... تشکیل شد. و الان نیروهای جهادی عملا با نظارت این نهاد مشغول به فعالیت هستند. البته این فعالیتها نافی فعالیت های خود جوش دیگر شهروندان در محلات مختلف قم نیست .

علاقمندان به همکاری می توانند با این شماره ها 09127482659، 09196654975 تماس بگیرند.