به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، ثريا بختيار در گفتوگو با توانا، مهمترين مسئله در بسکتبال بانوان را عدم حضور در تورنمنتهاي بينالمللي دانست و اظهار داشت: مهمترين مسئله بعد از گذشت چند سال از برگزاري مسابقات، اعزام نشدن به رقابتهاي آسيايي، بينالمللي و جهاني است. بسکتبال که 20 سال زودتر از فوتبال، فوتسال و قايقراني شروع به کار کرده، چرا در ديدارهاي آسيايي حضور ندارد؟
مربي تيم بسکتبال بانوان با اشاره به اينکه واليبال و فوتبال از رشتههايي هستند که در رقابتهاي بينالمللي حضور داشتهاند، گفت: هيچ فردي پيگير اين مسئله نيست که چرا بسکتبال به مسابقات بينالمللي اعزام نميشود. اين يک مشکل بزرگ است. ما به طور مستمر در حال تمرين و مسابقه هستيم؛ ولي سرانجام اين تمرينات و مسابقات چيست؟
وي با ابراز تأسف از اينکه بازيکنان با استعداد نميتوانند تجربه بازي با کشورهاي ديگر را داشته باشند، افزود: بازيکنان خوبي داريم. برنامههاي استعداديابي بلندقامتان نيز خوب اجرا شده؛ اما متأسفانه بدون رقابتهاي برونمرزي، تمام اين زحمات بدون نتيجه مانده است.
اين مربي از ديگر مشکلات بانوان بسکتباليست را تعطيلي فدراسيون کشورهاي اسلامي دانست و عنوان کرد: در گذشته با برگزاري مسابقات کشورهاي اسلامي، بانوان ورزشکار ميتوانستند با ديگر کشورها رقابت کنند؛ اما مشخص نشد چرا اين فدراسيون تعطيل شد.
بختيار با ابراز تأسف از کارکرد فائزه هاشمي متولي اين فدراسيون، گفت: اگر هدف هاشمي اين بود که ورزش را تخته پرش سياست کند، اين موضوع سکوي پرتاب وي به سياست بود؛ در غير اينصورت به چه دليلي فدراسيون کشورهاي اسلامي را راهاندازي کرد؟
وي مسئله ديگر بانوان را عدم توجه اکبرآبادي معاون امور ورزش سازمان تربيتبدني دانست و ادامه داد: چرا اکبرآبادي به مشکل عدم اسپانسر در ورزش بانوان توجهي ندارد؟ چرا از مربيان ليگهاي حرفهاي در مورد مشکلاتشان و کمبودهايشان سئوالي نميپرسد؟
وي ادامه داد: چرا سعيدلو به تيمهاي بيبضاعت کمک ميکند، به مشکلات رسيدگي ميکند، از پرسپوليس و استقلال حمايت ميکند؛ اما اکبرآبادي در حوزه خود در ورزش بانوان چنين کاري انجام نميدهد؟
مربي تيم بسکتبال بانوان بختيار با ابراز خرسندي از برگزاري کلاسهاي مربيگري، اظهار داشت: براي پيشرفت مربيان لازم است چنين کلاسهايي برگزار شود که يا مربي از کشورهاي خارجي وارد ايران شود يا مربيان به خارج از کشور اعزام شوند.
وي افزود: يک کلاس همبستگي با همکاري کميته ملي المپيک برگزار شد که در آن مربي صربستان به ايران آمد. حدود 20 نفر از مربيان درجه يک ملي و 10 نفر از مربياني که متقاضي ارتقا بودند، در اين کلاس حضور داشتند. اين براي پيشرفت بانوان مربي بسيار مفيد است؛ اما در مورد اعزام مربيان به خارج از کشور هزينه برعهده خود آنها بوده است.
وي با اشاره به عدم وجود اسپانسر در بسکتبال بانوان، گفت: به علت عدم تبليغات، اسپانسر علاقهاي به سرمايهگذاري ندارد. اين مشکل هم راهحل دارد. اگر لباس بانوان به گونهاي طراحي شود که شئون اسلامي رعايت شود، مشکلي براي تبليغ هم نيست.
کد خبر 10524
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۰
سرمربي تيم بسکتبال بانوان گفت: هدف فائزه هاشمي اين بود که با تشکيل اين فدراسيون، ورزش را سکوي پرتاب خود به سياست کند.