کد خبر 1053132
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲

یک روانشناس بالینی درباره اضطراب و استرس افراد نسبت به ویروس کرونا توضیح داد.

به گزارش مشرق، سعید آزادی روانشناس بالینی با اشاره به استرس و نگرانی خانواده‌ها درباره شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در این زمینه باید خانواده‌ها اطلاع داشته باشند که قطعاً با رعایت نکات بهداشتی و همچنین کاهش ترددها در سطح جامعه می‌توان بر این بیماری پیروز شد.

بیشتر بخوانید

آیا وزارت بهداشت ورود کرونا به ایران را دیر اعلام کرد؟

حکم شرعی درمان بیماران مبتلا به کرونا

وی تصریح کرد: هم اکنون در طی روز تماس‌های مکرری از سوی خانواده‌ها از طریق خط 1480 انجام می‌شود و در واقع خانواده‌ها از طریق این شماره مشاوره‌های لازم را از کارشناسان روانشانسی دریافت می‌کنند.

آزادی افزود: بسیاری از خانواده در تماس از طریق شماره اشاره شده عنوان می‌کنند که دچار استرس و اضطراب در ارتباط با ویروس کرونا شده‌اند و درخواست کمک می‌کنند که در همین زمینه کارشناسان از طریق مشاوره به آنها کمک می‌کنند تا اضطراب آنها کاهش یابد.

روانشناس بالینی ادامه داد: طبق آمار افرادی که دچار اختلالات وسواس فکری هستند بیشترین استرس و اضطراب را نسبت به بیماری کرونا دارند.

وی افزود: اضطراب می‌تواند روی سیستم ایمنی تأثیر منفی داشته باشد و بدن را در برابر بیماری‌ها تضعیف کند. گاهی نیز اضطراب باعث رفتارهای ناکارآمد می‌شود.اقداماتی که فرد مبتلا به اضطراب انجام می‌دهد و چرخه اضطراب خودش و دیگران را بیشتر می‌کند، شامل جستجوی مداوم خبر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نامعتبر است، همچنین، عدم اطمینان و بزرگ نماییِ خطرات، از ویژگی‌های افراد مضطرب است. اشخاصی که از قبل دچار اختلال اضطراب منتشر، اختلال اضطراب بیماری و اختلال وسواسی جبری بوده‌اند، در این شرایط اضطراب را تجربه می‌کنند.

منبع: تسنیم