به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، اميررضا واعظي آشتياني در گفتگو با مهر با طرح يک پرسش از کم توجهي مسئولان ورزش کشور به کرسيهاي بينالمللي گلايه کرد و گفت: بايد از سازمان تربيتبدني سئوال شود که چند نفر در چه رشتههاي ورزشي کرسيهاي بينالمللي از جمله آسيايي و جهاني را در اختيار دارند و چقدر به حضور اين نفرات در اين کرسيها بها داده ميشود؟
وي با انتقاد از حذف برخي از کرسيهاي بينالمللي ورزشي کشور در اين روزها به حذف نماينده ايران از عضويت در هيئت رئيسه فدراسيون بين المللي کشتي اشاره کرد و افزود: ما مدتي پيش شاهد حذف تنها نماينده ايران در فيلا بوديم، چه اتفاقي افتاد؟ مسئولان ورزش کشورمان چه تلاشي براي حفظ اين کرسي و حمايت از کانديداي ايراني حاضر در آن مجمع کردند؟
وي ادامه داد: من عضو هيئت رئيسه کنفدراسيون دوچرخه سواري آسيا هستم. اولين ايراني هستم که در اين رشته مسئوليت پيست آسيا را برعهده دارم. در اين مدت که رياست اين کرسي را در اختيار گرفتهام فدراسيون دوچرخهسواري ايران و متوليان ورزش ما چه حمايتي براي حفظ اين پست کردهاند؟
"به عنوان يک ايراني عضو هيئت رئيسه فدراسيون دوچرخهسواري آسيا چه برنامههايي را در سطح اين قاره به اجرا در آوردهايد؟"، واعظي آشتياني در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مهر گفت: در اين سالها متوليان ورزش نيامدند اين افرادي را که در ميادين بينالمللي کرسي دارند را دعوت کنند، جلسه بگذارند و نقطه نظرات آنها را بگيرند و از آنها حمايت کنند. اين کار تا به امروز در ورزش ما انجام نگرفته است و متاسفانه اساسيترين و ابتداييترين موضوع که شناخت مسولان ورزش نسبت به اين پستهاست را نداريم، پس چطور انتظار داريد که بنده بتوانم اهدافم را در آسيا به سرانجام برسانم!
"همزمان با برگزاري رقابتهاي دوچرخهسواري قهرماني آسيا در شارجه امارات - فروردين ماه سال جاري - مجمع عمومي و نشست ويژه کنفدراسيون دوچرخهسواري آسيا هم برگزار شد. اصغر خالقي، دبير پيشين فدراسيون دوچرخه سواري و دبير کميته پيست آسيا پيش از اين جلسه از غرض ورزي مسئولان حاضر در راس فدراسيون و ندادن دعوتنامه آسيا براي شرکت در اين جلسه خبر داده بود."
آشتياني در ادامه با اشاره به اين مسئله تصريح کرد: نشست روساي فدراسيونهاي دوچرخهسواري و هيئت رئيسه کنفدراسيون آسيا فروردينماه در شارجه امارات برگزار شد. آيا بنده که مسئوليت کميته پيست آسيا را در اختيار دارم بايد براي حضور در اجلاس هزينهها را از جيبم پرداخت کنم؟ سازمان تربيتبدني و فدراسيون مربوطه مگر آمدهاند هزينهها را پرداخت کنند؟ آنها حتي دعوتنامه را به ما ندادند!
وي افزود: خالقي دبير کميته پيست آسيا گزارشي را به رئيس سازمان ورزش کشور ميدهد و هزينهها را اعلام ميکند اما هيچ توجهي به آن نميشود. بايد به وضع امروز ورزش کشورمان تاسف خورد که چرا مسئولان نميدانند چند نفر از ايران در کرسيهاي بين المللي حضور دارند و بايد چطور از آنها حمايت شود.
رئيس ايراني کميته پيست دوچرخه سواري آسيا تاکيد کرد: قبل يا بعد از گوانگجو از اين پست استعفا ميدهم چون هيچ حمايتي از سوي مسئولان کشورم از من نميشود و نگاهها از روي کينه و بغض صورت ميگيرد.
وي در پاسخ به پرسش به اين سوال که "آيا فدراسيون دوچرخهسواري با شما همکاري ميکند؟"، گفت: بايد متوليان ورزش اين حمايت را داشته باشند فدراسيون که کاري از دستش برنميآيد. تنها ميتواند دعوتنامه کنفدراسيون دوچرخه سواري آسيا را به ما بدهد آن هم در صورتي که موضوع مورد پسندشان واقع شود در غير اينصورت ما بايد از طريق ديگري دعوتنامه را دريافت کنيم!
عضو هيئت رئيسه کنفدراسيون دوچرخه آسيا در مورد بحثهاي نشست آتي اين کنفدراسيون در حاشيه برگزاري بازيهاي آسيايي گوانگجو، گفت: در نشست گوانگجو بايد بحثهاي قبلي را دنبال کنيم. برخي طرحها براي ارتقاء دوچرخهسواري پيست آسيا در شارجه مطرح شده بود که بايد در نشست گوانگجو بررسي و تصويب شود.
رئيس پيشين فدراسيون دوچرخهسواري در خصوص پيشبيني نتايج رکابزنان ايران در بازيهاي آسيايي گوانگجو خاطرنشان کرد: فارغ از نتيجه دوچرخهسواري در مسابقات سال 1974 تهران، در بازيهاي سال 2006 قطر رکابزنان ما بهترين مدالها را گرفتند. اميدوارم دوچرخهسواران ملي پوش ما بتوانند در گوانگجو هم اين مدالها را کسب کنند.
وي ادامه داد: اگر دوچرخهسواري در آن زمان نتايج خوبي گرفت به اين دليل بود که رکابزنان دوسال متوالي در تورهاي مختلف و مسابقات بينالمللي حضور مستمر داشتند. در حال حاضر اطلاع زيادي از وضعيت رکابزنان و برنامههاي تدارکاتي آنها ندارم اما اميدوارم که حداقل بتوانند مدالهاي دوره قبل را تکرار کنند.
عضو هيئت رئيسه کنفدراسيون دوچرخهسواري آسيا در مورد احتمال فروپاشي تيم پتروشيمي تبريز و در پاسخ به اين سئوال که "آيا مسئولان آسيايي ميتوانند از تيمهاي باشگاهي مطرح قاره حمايت کنند يا خير؟"، گفت: حيف است، هر تيم قدرتمندي که از گردونه خارج شود به تيم ملي ضربه ميزند. حضور اين تيم به تنهايي در کسب سهميه المپيک کمک نکرد اما بيتاثير هم نبود چون حضور تيمهاي باشگاهي در رنکينگ دوچرخهسواري ايران به طور مستقيم تاثير گذار است.
وي ادامه داد: وقتي که در داخل کشور همدلي و صميميت در ورزش نداريم چه انتظاري ميتوان داشت که بتوانيم در خارج از کشور به نماينده ايران کمک کنيم.
آشتياني تاکيد کرد: آيا وقتي يک رئيس فدراسيوني رفت و آن رئيس کرسي آسيايي داشت، بايد مغضوب شود و از هر تلاشي در جهت تخريبش دريغ نکرد تا در نهايت آن فرد عطاي آن پست را به لقايش ببخشد و کنار بکشد!
وي افزود: متاسفانه اين روزها در رشتههاي ورزشي که احيانا نمايندگاني در کنفدراسيونهاي آسيايي و جهاني دارند اين گونه برخورد ميشود. مثلا در کاراته با سمندر چه کردند؟ البته من نميخواهم بگويم حق با سمندر بوده يا رئيس فدراسيون کاراته و نميخواهم بين آنها قضاوت کنم اما اين تضاد نشان ميدهد که وحدت رويه و همدلي در ميادين ورزشيها وجود ندارد. معتقدم اينجا بايد سازمان تربيتبدني وارد عمل شود و خود به عنوان محور وحدت، مشکلات را حل کند اما اين نقش محور وحدت را از سازمان نميبينيم.
رئيس پيشين باشگاه استقلال هيچ پاسخي به سئوالات فوتبالي نداد و تاکيد کرد: هيچ پستي را در ورزش قبول نميکنم و اسم هيچ رشته ورزشي را نميآورم. علاقهاي ندارم که ديگر در مورد ورزش و فوتبال صحبت کنم. متاسفانه جو خوبي بر ورزش حاکم نيست و در اين زمان رغبتي براي حرف زدن درباره مسائل ورزش ندارم.
کد خبر 10534
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۶
رئيس پيشين فدراسيون دوچرخهسواري با انتقاد از روند کنوني سازمان تربيتبدني نسبت به کرسيهاي نمايندگان ايران در فدراسيونهاي آسيايي و جهاني گفت: مسئولان از نمايندگان ايران حمايت نميکنند و نگاههاي آنها از روي کينه و بغض است.