کد خبر 10553
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۵

مقام معظم رهبري در جلسه اي که با جواناني که تازه ازدواج کرده بودند در مورخ 28/6/1379 داشت در مورد تفسير خود از آيه آيه "الرجال قوامون علي النساء"تفسير زيبايي را بيان مي کنند.

به گزارش مشرق به نقل از جهان، ايشان اينگونه مي فرمايند که:قرآن مي فرمايد آيه "الرجال قوامون علي النساء". اين آيه بدين معناست که سرپرستي امور خانه به دوش مرد است.مرد بايد برود کار کند.معيشت خانواده به عهده اوست.زن هر چه ثروت دارد مال خودش است اما معيشت خانواده به دوش او نيست.
اين طور هم نيست که بگوييم همه جا بايد خانم از آقا تبعيت کند،نخير.چنين چيزي نه در اسلام داريم و نه در شرع.آيه "الرجال قوامون علي النساء" معنايش اين نيست که زن بايد در تمام امور تابع شوهر باشد.نه! يا مثل برخي از اين اروپا نديده هاي بدتر از اروپا و مقلد اروپا ،بگوييم که زن بايستي همه کاره باشدو مرد بايد تابع باشد.نه اين هم غلط است.
بالاخره دو تا شريک و دو تا رفيق هستند.يک جا مرد کوتاه بيايد و يک جا زن کوتاه بيايد.يکي اينجا از سليقه و خواست خود بگذرد و ديگري در جاي ديگر،تا بتوانيد با هم زندگي کنيد.
اما خداوند متعال تفاوت طبيعي را در زن و مرد قرار داده است.خداي متعال طبيعت زن را ظريف قرار داده است .بعضي از انگشتها خيلي درشت و گنده هستند و براي کندن يک سنگ از زمين خيلي مناسب است،اما اگر بخواهند يک جواهر خيلي ريز را لمس کنند معلوم نيست بتوانند بردارند.
اما بعضي از انگشتها ظريف و باريکند .آن سنگ را نمي توانند بردارند اما آن خرده جواهر و خرده طلا را مي توانند از روي زمين جمع کنند. زن و مرد اين طورند.هر کدام يک مسئوليتي دارند.نمي شود هم گفت که مسئوليت کداميک سنگين تر است.مسئوليت هر دو سنگين است .هر دو لازم است.خدا اينها را اينطور کنار هم قرار داده است.