به گزارش مشرق، استقلال تهران که سالهای پر افت و خیز و پر بحرانی را پشت سر میگذارد، در سال ۹۸ اوج بی سر و سامانی را تجربه کرد. آبی پوشان در سال ۹۸ حضور دو دوره لیگ، دو دوره لیگ قهرمانان آسیا و یک دوره جام حذفی را تجربه کردند.
بیشتر بخوانید:
کریمی: متاسفم دوران استراماچونی کوتاه بود
آبی پوشان در سال ۹۸ بارها دستخوش تغییرات از مدیریت گرفته تا فنی شدند و رفت و آمدهای زیادی در این تیم انجام شد. امیرحسین فتحی مدیرعاملی بود که سال ۹۸ را با استقلال آغاز کرد و احمد سعادتمند به عنوان مدیر سال را با آبیها تمام کرد. در این بین اسماعیل خلیل زاده و علی فتح الله زاده نیز مدتی را به عنوان سرپرست مدیرعاملی ایفای نقش کردند.
استقلالیها از بابت کادر فنی اما روزهای بحرانیتری را در سال ۹۸ سپری کردند و تبدیل به اولین و تنها تیمی شدند که سه بازی بدون سرمربی به میدان رفتند و بازیکنان به صورت مشورتی ترکیب تیم را تعیین میکردند.
برای استقلال در سال ۹۸ وینفرد شفر، فرهاد مجیدی، آندره استراماچونی، وریا غفوری، صالح مصطفوی و مجدداً فرهاد مجیدی نقش سرمربی را ایفا کردند تا آنها پر تغییر ترین نیمکت در سال ۹۸ را داشته باشند.
نتایج تیم استقلال هم در این سال فراز و نشیب فراوانی داشت. استقلالیها در اردیبهشت ۹۸ بوی قهرمانی را استشمام کردند که با حرکت عجیب مدیریت وقت، سرمربی این تیم به بهانه یک شکست خفیف خارج از خانه از کار برکنار شد تا شانس قهرمانی این تیم در فاصله ۳ هفته مانده به پایان فصل به حداقل برسد.
آبیها فصل نوزدهم لیگ برتر را هم خوب شروع نکردند اما رفته رفته این تیم با استراماچونی آنقدر اوج گرفت که خیلیها تیم آن زمان استقلال را بهترین تیم یک دهه اخیر میدانستند. اما جدایی استراماچونی اندک اندک تاثیرش را در روند آنها گذاشت.
یکی از عجیبترین اتفاقات پیرامون این تیم در سال ۹۸ دوره بسیار کوتاه مدیریت علی فتح الله زاده بود. فتح الله زاده در تاریخ ۸ اسفند با تصویب هیأت مدیره و تأیید وزیر ورزش سرپرست مدیرعاملی باشگاه شد و در تاریخ ۲۴ اسفند از این سمت استعفا داد تا چهارمین مقطع مدیریت وی در استقلال تنها ۱۶ روز طول عمر داشته باشد.
این همه رفت و آمدهای باشگاه نیست و این باشگاه در رده معاونتها نیز رفت و آمدهای زیادی داشته و مدیران میانی زیادی در این تاریخ به بدنه باشگاه اضافه و کم شده اند. این را اضافه کنید به رفت و آمدهایی که در هیأت مدیره باشگاه صورت گرفت و در نهایت نیز اعضای نسبتاً زیادی از هیأت مدیره از سمت خود استعفا دادند.
باشگاه استقلال در طول تاریخ حیاتش معمولاً در بحث مدیریت و فنی دارای ثبات بوده و به همین دلیل این بی ثباتی و رفت و آمدهای زیاد در طول یک فصل میتوان اتفاقی عجیب و نادر برای آن تلقی کرد.